Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Θέμα hardware είναι η λειτουργία του ως τηλεφώνου (ως "υποστήριξη GSM" αναφέρεται το χαρακτηριστικό στο skroutz). Στην κινέζικη έκδοση δεν αναφέρεται τέτοια δυνατότητα. Please Let Mi PAD 4 Lte support Taiwan volte and vowifi function - Mi Pad 4 - Xiaomi MIUI Official Forum Αν θες, ρίξε μια ματιά στο Mi Max 3. Αναμένεται και global version. Xiaomi Mi Max 3 - Full phone specifications Xiaomi Mi Max 3: Price, features and where to buy
-
κωδικοι σε εγγραφο word
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Επιλέγεις το έγγραφο μέσα από τον file manager και κάνεις hide. Ακολουθείς τις οδηγίες για να προσθέσεις pattern για ξεκλείδωμα. Για να το εμφανίσεις, ανοίγεις τον file manager και κάνεις ένα scroll down. Θα σου εμφανίσει την επιλογή για ξεκλείδωμα και μετά μπορείς να δεις τα κρυφά αρχεία. Ίσως σε βολέψει και το second space. Δεύτερος Λογαριασμός Χρήστη Android Με το Xiaomi Second Space | PCsteps.gr
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Θεωρείς τον 835 ανεπαρκή? Είναι σαν να λες ότι δε σου φτάνουν οι 400 ίπποι σε ένα αυτοκίνητο και θες 450!
-
Ίσως γιατί το 1ο ακούγεται πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό και το 2ο έχει αναδειχθεί σε σπορ για λάτρεις της περιπέτειας
-
-
-
Αν είσαι τυχερός, ίσως εντοπίσεις από τα στατιστικά ποια εφαρμογή σου κάνει ζημιά. Επέλεξε μία-μία τις εφαρμογές και δες μήπως σου αναφέρει κάποια keep awake 2-3 ώρες. Ένας ένοχος που έχω εντοπίσει στο δικό μου τηλέφωνο είναι η εφαρμογή της επιστροφής Eurobank ( η ίδια με πολύ μικρή κατανάλωση, αλλά κρατούσε "ξυπνητό" το κινητό με το android>20%). Δες και τη φωτεινότητα της οθόνης. Σε εσωτερικό χώρο δε χρειάζεται να είναι πάνω από 25%. Δεν βοηθάει επίσης και το κακό σήμα που έχεις.
-
Καλημέρα. Μπορείς να ανεβάσεις screenshots από τα στατιστικά χρήσης της μπαταρίας? Όπως εδώ How To Check Your Battery Stats To Find Out Battery Drain - Redmi Note 4 - Mi Community - Xiaomi Μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις το gsam για να παρακολουθήσεις τι γίνεται. PS. Κι εγώ στην 9.6.3 είμαι και μου φαίνεται η καλύτερη έκδοση ως προς την μπαταρία.
-
...ή ξεχάστηκε στον ήλιο
-
-
Ελληνική Rom
ΜήνυμαΧαίρομαι που βρέθηκε, έστω και μερικώς, λύση. Καλοδούλευτο το tablet! PS. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές που δεν είναι optimized από το apkmirror.