Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Άγνωστο app [SOLVED]
ΜήνυμαΥπάρχει και ευκολότερος τρόπος. Έτσι όπως είσαι στην 1η εικόνα, κάνε κλικ στο app permissions. Δίπλα από το όνομα της εφαρμογής σου εμφανίζει το κλασικό ⓘ. Πατάς πάνω του και βλέπεις μπροστά σου επιλογή για uninstall.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ελληνική Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Έχεις ενεργοποιήσει όλα τα permissions στο play store? Επίσης δες από τα settings του play store αν φαίνεται η συσκευή certified. ” Να το ρωτήσω για άλλη μια φορά για επιβεβαίωση, γιατί κολλήσαμε στο αν είναι certified η συσκευή. Έδωσες όλα τα permissions στο play store? Error Downloading App on Play Store - Mi Pad 4 - Xiaomi MIUI Official Forum και [Device Team] Mi Pad 4 Google Play Installation Guide - Mi Pad 4 - Xiaomi MIUI Official Forum "Note: If you cannot downloa…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Ελληνική Rom
ΜήνυμαΈχω απλά διαβάσει, δεν ξέρω στην πράξη τι περιορισμούς θα έχει μια μη certified συσκευή. Γενικά έχει αρχίσει να μας σφίγγει το ζωνάρι η Google (βλ. anti rollback). Υπάρχουν πάντως κι άλλοι στους οποίους εμφανίζεται το ίδιο σφάλμα πρόσφατα (για το οποίο δεν βρίσκεις καμιά πληροφορία στο διαδίκτυο) Ομάδες Google και απάντηση δεν έχουν πάρει. Μπορείς να δοκιμάσεις και τα υπόλοιπα που προτείνουν (clear cache/data σε play store/google play services, clear cache στον updater κλπ). Και φυσικά μπορείς ν…
-
Παράθεση από demitris: “Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι όταν τραβάει φωτογραφίες μέσα από το viber η ποιότητα είναι χάλια;;; ” Και για το instragram έλεγαν κάτι παρόμοιο. Απλά δε βγάζεις φωτογραφίες μέσω του viber προς το παρόν. Παράθεση από Leonidaspod: “καλησπερα, μπορει καποιο να μου πει που μπορω να βρω τα wallpapers μεσα στα αρχεια??? θελω να παρω ενα να το βαλω σε κινητο... ” MIUI 9.5 Built-In System Default Wallpapers Download Them Now - Resources - Mi Community - Xiaomi Παράθεση από lo…
-
-
Ελληνική Rom
ΜήνυμαΦρέσκο φρούτο είναι. Αν παίζει όντως κάποιο ρόλο, δες μήπως βοηθήσει ο σύνδεσμος παρακάτω. How to get your Android device Google Play Certified on Play Store?
-
Ελληνική Rom
ΜήνυμαΈχεις ενεργοποιήσει όλα τα permissions στο play store? Επίσης δες από τα settings του play store αν φαίνεται η συσκευή certified.
-
Ελληνική Rom
ΜήνυμαΚαλημέρα. Για τη ROM θα σου δώσουν απάντηση οι διαχειριστές. Global πάντως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Το μήνυμα στο playstore το εμφανίζει συνήθως σε αρκετά παλιότερες εκδόσεις android. (Ίσως να ευθύνεται και η ανάλυση της οθόνης) Θες να δώσεις κάποιο παράδειγμα εφαρμογής που δεν μπορείς να εγκαταστήσεις για να το ελέγξουμε και σε άλλες συσκευές με Oreo 8.1?
-
-
Ποιο note 5 εχω ?
ΜήνυμαRN5 global version (με Β20) και την τελευταία global stable rom. Whyred είναι ο κωδικός της συσκευής.
-
-