Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπερα @Nikos Rania Kytinos αν και δεν εχω την συσκευή εχω βρει αυτή -> TUTORIAL: Unbrick your Huami AmazFit Smartwatch / Xiaomi AmazFit PACE την διαδικασία Unbrick
-
@Haris Babis Miliotis θεμα ρύθμισης είναι... κάνε μια Εκκαθάριση Δεδομένων στην εφαρμογή. Μάλλον θα βοηθήσει..
-
@QueenOfStars μερικά πράγματα είναι παρακινδυνευμένα και δεν τα συνιστούμε. Ακόμα και ο χρήστης που πόσταρε το 1ο μυνημα σε νεότερο -> forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=1900768&pid=24365362 λέει άλλα. Aν ο Updater σου επιτρέψει το downgrade καλό θα είναι να εχεις backup γιατί είναι πολύ πιθανό ότι θα χρειαστεί Factory Reset μετά..
-
Αν κάνεις τα παρακάτω: Go to Start/Control Panel/Network and Sharing Center Select "Set up a new connection or network" Select "Manually connect to a wireless network" Fill in "Network Name" (this is the SSID) Select the "Security type" (choose WEP or other type from dropdown list) Select the "Encryption type" (choose from dropdown list) Fill in "Security Key" (such as 10 character hex or passcode) Στο βήμα που διαλέγεις το Security type σου βγάζει όλες τις επιλογές ή μονο WEP (ίσως και κάποια ά…
-
@bzanios μήπως δεν σου το έβγαλε ο Updater αυτό ?? Μήπως το έχει βγάλει κάποια εφαρμογή?
-
Xiaomi Mi TV Bar: επίσημο το TV Speaker με εντυπωσιακό design, τιμή 52€!
Bodai - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΦιλική πάντα συμβουλή, όποιος αναλάβει να το οργανώσει ας μιλήσει με εκτελωνιστή για να έχει μια ιδέα των διαδικαστικών...
-
-
-
-
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμα@pasxalis πέρασες την rom και λέιπει η εφαρμογή? Γι' αυτό ρωτάς αν μπορεις να την περάσεις από πάνω?
-
-
@miltosdelis @ak2 επειδή μάλλον κατέβηκε χαλασμένο το αρχείο σας ζητάει να το ξανακατεβάσει. Αλλά έχετε πάντα την εναλλακτική του κατεβάσματος από το email και φλασαρίσματος μέσω της επιλογής του Updater: Choose Update Package