Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από elloxim3: “Οπότε πρέπει να μου σταλεί ξανά OTA UPDATE patch από MIUI ART ” @MIUI_ART μπορεις να ξαναστείλεις το email στον φίλο μας ??
-
Παράθεση από drivth: “Εγώ γιατί αντιμετώπισα τόσα προβλήματα στο rosy και με την stable και με την developer? Ίσως λόγω global source?? ” Αν έβαλες fastboot Global και μετά με F.R την δική μας (με Global sources) δεν δικαιολογείται να έχεις τέτοια θεματα..
-
@elloxim3 δεν χρειάζεται βρε αφου έβαλες την rom που έλαβες με το email. Είσαι μια χαρά. Την επόμενη εβδομάδα θα σου βγάλει ο updater κανονικά μύνημα αναβάθμισης (εφόσον υπάρχει) Αν δεν έβαλες την rom απο το email τότε το λές εδω με tag τον @MIUI_ART, σου ξαναστέλνει το email, περνάς την rom του email και όλα καλα ..
-
Παράθεση από scorpio3: “δεν υπάρχει κάποιος τροπος με bypass tool έμπιστο??Αχρηστευετε η συσκευή δηλαδή?? ” Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό που ζητάς. Ο μόνος τρόπος είναι να σταλούν τα στοιχεία του κατόχου και τα αποδεικτικά αγοράς στο service.global@xiaomi.com Θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση αλλά είναι η μόνη επιλογή ανάκτησης που υπάρχει..
-
-
Παράθεση από SkourosAnastasios: “Στο mi max 2 στις ρυθμισεις ειδα κατι για EPIC ROM. ” Ανεβασε ενα screenshot απο το Σχετικά με το Τηλ να δούμε ποια rom εχεις τωρα ..
-
-
@SkourosAnastasios Η διαδικασία των email είναι αυτόματη και βασίζεται στις επιλογές που κάνουμε στο προφιλ μας. H XTRV είναι ο κορμός της arΩma, οπότε XTRV βάζεις πάντα! Απλά η διαφορά τους είναι ότι η XTRV δεν εχει τον arΩma installer script που σου επιτρέπει να τροποποιείς την εγκατάσταση.... Παράθεση από SkourosAnastasios: “μου ερχονται ειδοποιησεις αναβαθμισης στο RN2 για updates ” Μέσω ποιάς οδού σου έρχονται ειδοποιήσεις αναβάθμισης??
-
Καλησπερα, η ερώτηση σου είναι ασαφής. Απο Official σε Official δεν θέλει ξεκλείδωμα, αλλα εσύ αυτό θέλεις?
-
-
@varitimos84 Οχι δεν θα εχεις κανένα θέμα. Προχώρα @intheend Αν κατάλαβα καλά προσπαθείς να αφαιρέσεις το magisk ?? Αν ναι υπάρχει ήδη έτοιμος Uninstaller -> latestuninstaller
-
-