Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@sacs @tasvar αυτό που λέω ότι η miui δεν έχει την λογική της AOSP όπου κάθε εφαρμογή είναι ανεξάρτητη. Εδω μια εφαρμογή (πχ stock browser) μπορει να εχει κώδικα που χρησιμοποιείται απο άλλες εφαρμογές. Εχουμε δει πολλές φορές "περίεργες" συμπεριφορές σε miui rom και η αιτία ήταν η απεγκατάσταση ή και το freeze που κάνουν κάποιοι σε system apps της Miui. To φαινόμενο αυτό δεν αφορά σε τόσο μεγάλο βαθμό Google εφαρμογές ..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Mi5c Rom
ΜήνυμαΜεταφέρθηκαν
-
-
@geortzan δεν τον συμβουλεύουμε σε miui περιβάλλον. Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε σύκγριση με AOSP κλπ κλπ Πριν την 9.2.2.0 είχες και πάλι Stable rom??
-
ΙΜΕΙ εχεις ??
-
@geortzan δοκίμασε να κάνεις Εκκαθάριση Δεδομένων της εφαρμογής και την επόμενη φορά δεν θα κάνεις Wipe System @Tilemaxos42 αφου είναι κινέζικη θα χάσεις τα προφανή Gapps, ίσως και διάρκεια μπαταρίας, θα αποκτήσεις πολλά κινέζικα. Τωρα αν εχει κάποια ιδιαιτερότητα άλλη δεν την ξέρω ..
-
Παράθεση από yofrag: “Παιζει να μου στείλουν καποιο sms ή εχει μανούρα; ” Θεωρητικά το Mi account εχει ανοιχτεί με τον υπάρχον αριθμό της συσκευης, οπότε και να σου στείλουν sms, με την συσκευη σε αρχικο setup δεν μπορείς να το πάρεις. Πρέπει η sim να μπει σε άλλη συσκευή για να εχεις την επιλογή του sms
-
Παράθεση από demosthenes7: “Εχω περάσει δύο φορές την ρομ με fr και wipe data σε mi max 2 και συνεχίζει να λαγκαρει στους ήχους κλήσης και στην κάμερα ” Εχε υπόψιν σου οτι μετά απο κάθε φλασάρισμα και για αρκετές ώρες τρέχουν διάφορες διεργασίες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση της συσκευής.. Οπότε λίγη υπομονή..
-
Δυο απλές ερωτήσεις αν θες, ποιά μονάδα μέτρησης εχει η συσκευή που χρησιμοποίησες και πως εχει γίνει βαθμονόμηση της μετρητικης διάταξης ?
-
-
@prekasg αφου κάνεις αυτό που σου προτείνει ο @amavroudis δοκίμασε να σβήσεις και να ξανα-περάσεις ενα δάχτυλο με την συσκευή γυρισμένη στα αγγλικα..
-
Παράθεση από mikele13: “Να ενημερώσω ότι δεν έχω λάβει ακόμα στο email την rom την οποία κατέβασα από τα downloads του φόρουμ. ” Ok αυτός είναι ο λόγος ... περίμενε μεχρι να δει το ποστ ο @MIUI_ART