Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Kabamaru37: “Δεν εχω βγαλει ακρη και δεν καταλαβαινω αν τελικα σε redmi note 4 kenzo μπορω να παω σε stable ελληνικη 9 απο xtrv-8.5 stable ” Μπορεις
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Bootloop σε ολοκαίνουργιο Mi6
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΤον bootloader τον τσέκαρες @xrysiko1 ? Ποια είναι η κατάσταση του τωρα ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Earl_Estes: “παιδια ολα καλα με το update αλλα η εφαρμογή Cosmote TV GO κρασαρει συνέχεια, ενω σε αλλη συσκευη δουλευει μια χαρα... οποτε θεμα εχουμε στο λογισμικο... μπορει να διορθωθει μηπως; ” Για την ακρίβεια δεν ξεκινάει ποτε η εφαρμογή σαν να μην εχει δικαιώματα. Απεγκατέστησε την, Wipe Cache & Dalvik/ART και μετά εγκατάσταση πάλι
-
-
Παράθεση από tzemam: “Καλημέρα μετά από αλλαγή οθόνης λόγω σπασίματος το κινητό δεν ξεκινάει. Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο με το φορτιστή βγάζει το σήμα του mi αλλά αμέσως κλείνει και επαναλαμβανει αυτη την διαδικασία. Το ίδιο κάνει και αν πας να μπεις σε fastbood. Η μπαταρία της στραπατσάρανε λίγο αυτοί που αλλάξαν την οθόνη ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο ” Φορτίζει η συσκευή σου?
-
Destination country : Greece Origin country : Malaysia - Cache time: 2018-01-15 08:47:15(GMT+2) 2017-09-27 23:05 Greece, Item Arrived at Greece 2017-09-27 11:13 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to Greece GREECE 2017-09-24 13:32 MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Greece 2017-09-22 16:22 MPC PMIH (KLIA), Dispatch PreAlert to Greece Μου παραδόθηκε σήμερα από 27/9/2017 που έφτασε Ελλάδα. Οπότε παραδίδουν ακόμα πακέτα από τον μεγάλο όγκο του Οκτωβρίου - Νοεμβρίου. Προφανως ο όγκος ήταν πολύ μ…
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από Tseligas2000: “Ποση ωρα πηρα το πρωτο boot? ” Αν κάποιος σου απαντήσει x λεπτά δεν είναι και αυτό που κατ' ανάγκη θα συμβεί και στην δική σου συσκευή. Οι χρόνοι επηρεάζονται από πολλές παραμέτρους...
-
Πρόβλημα με τις 2 sim
Μήνυμα@bill987 πηγαινε να δουν το sim holder μήπως έχει στραβώσει κανένα ποδαράκι και τα κάνει αυτά.
-
-
-
Παράθεση από Night_68: “πήρα το Ελληνικό 6/128 έχει τα πάντα στα Ελληνικά υπάρχει λόγος να το ξεκλειδώσω ?? ” Ξεκλειδώνουμε για να έχουμε καλύτερες πιθανότητες αντιμετώπισης μια κατάστασης brick. Με κλειδωμένο bootloader δεν υπάρχουν πολλές επιλογές Παράθεση από emvo: “Στο regio γιατί μου το γυρνάει σε Κίνα συνέχεια ενώ το αλλάζω; Φοράει official Rom ” Ποια rom έχεις? Παράθεση από spy123: “και πως μπορώ να κάνω backup restore? ” Αν εχεις TWRP εγκατεστημένο μπορείς να κάνεις Nandroid backup & res…
-
Παράθεση από Xoutas Lefteris: “καλησπερα εχω το mi mix 2 με stable arωma προσπαθω απο το απογευμα με ta να κανω update και ολα ακυρω τρωω ξεκιναει την κατεβαζει και και πριν ολοκληρωση βγαζει σφαλμα τη γινεται με τους server ειναι busy τοσο πολυ ” Ναι όσο και σου φαινεται περίεργο είναι. Φτάνει πολλές > 300Mbits το δευτερόλεπτο
-
-
-
-