Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΟποια 8αρα fastboot θέλεις. Οταν βγει τα κάνεις όλα μαζί
-
Ζητάει χαμένο mi account (redmi 2)
Bodai - - Recoveries
ΜήνυμαΒγαζεις μπαταρία, την βάζεις και αντι για σκέτο Power πατάς Vol - & Power να δούμε ότι έχει κανονικά fastboot
-
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “όταν βγει με το καλό η 8.0 επειδή δεν είναι ένα <<απλό>> ota update είναι άλλη έκδοση android θα την περάσω με το zip από το email αλλά με εντελώς clean άδειο το κινητό μου μέσα από το twrp ” Εγω θα συνδύαζα αυτό με την fastboot που σου λέει ο @geoanto555. Κανε αυτό και μετά μιλάμε για hardware. Καλυτερα ασε το φυσημα, λίγη παραπάνω πίεση μπορει να κάνει ζημιά .. Στο en.miui.com προτείνουν και το κλείσιμο του Noise Cancelation
-
-
Bodai - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από ckiriako: “Σκεφτηκα να του βγαλω την μπαταρια για να σβησει κ να ττο αναψω με vol-/+ k power αλλα θα κανω ζημια λογικα...ε? ειναι κολλημενη μεσα ” Οχι δεν θα κάνεις ζημιά. Απλά θα μπει σε fastboot mode. Μπορεις να δοκιμάσεις, για να βγεις μετά βγαίνεις απλά με παρατεταμένο πάτημα του Power
-
-
Bodai - - Recoveries
Μήνυμα@ckiriako Μήπως εχεις 2 mi account και δεν το έχεις υπόψιν σου? Εχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.
-
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@geozn8 εγω υποψιάζομαι ότι κάνει την ζημιά σκόνη. Αλλα δεν αποκλείω ποτέ μια rom. Διάβασα ότι προσπαθείς με την κάμερα για κάτι καλύτερο. Υπάρχει περίπτωση να πείραξες τίποτα δικαιώματα πάνω στην εγκατάσταση της ?? Αν ναι την λύση σου δόθηκε στο προηγούμενο ποστ..
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “To μενου της καμερας να γινει ολο στα Ελληνικα!!!το κατω μενου ειναι στα αγγλικα τωρα! ” Μπορείς να ανεβάσεις ενα screenshot να το δούν @dnomikos @gkalen @MIUI_ART
-
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@geozn8 κανε ενα reboot στο Mi6 και τρέξε τον έλεγχο μια φορά ακόμα να δούμε ότι δεν ήταν τυχαίο γεγονός.
-
Παράθεση από jiohnis: “Επειδή δεν είμαι σίγουρος, ακόμα δεν γίνεται πληρωμή μέσω κάρτας λόγω capital controls ? ” Υπάρχουν τα όρια αλλά η VISA της Alpha Bank δουλεύει για αγορές. Δεν μπορώ να σου πω το πάνω όριο αλλά για ποσά μέχρι 40€ την εχω χρησμοποιήσει (1 φορά μέσω Paypal - 1 φορά μέσω Alipay) 2 φορές απο τον Σεπτέμβριο μέχρι τωρα ..
-
-
-
Παράθεση από George 21: “Εμένα δεν περασε το security patch 5.1.2018. αλλά του Δεκέμβρη.. δεν ενσωματώθηκε?? ” @bzanios Δυστυχώς η Xiaomi δεν έδωσε το ίδιο patch σε όλες τις συσκευες. Ούτε και το Hermes το έχει πάρει.
-