Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔεν τιθεται κανένα θέμα με κανέναν απο τους δύο σας. Μόλις ολοκληρωθεί η rom θα λάβετε κανονικά το ενημερωτικό email και θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε στην τελευταία. Απλά λίγη υπομονή ακόμα..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από panosb26: “Mπορει καποιος MOD να μου στειλε το email με την τελευταια rom που ειχε βγει για το sagit γιατι το εσβησα και θελω να κανω μια καθαρη εγκατασταση ξανα? ” Αν μπορεις να περιμένεις λίγο ακόμα θα πάρεις το email απο την τελευταία. Το πολύ μέχρι αυριο
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από Tassos: “Κατ' ουσία ο πυρήνας δεν είναι GNU/Linux ; ” Γιατί το Android τι είναι? Μια Linux java μηχανή είναι ..
-
Παράθεση από stakhs: “Έχει χάσει το τελευταίο back up που έχει μεσω mi cloud και προσπαθώ να φτιάξω νεο ” Να εχει χαθεί λίγο δύσκολο αλλά με τα προβλήματα στον server είναι πολύ πιθανό να μην το βλέπεις απλά. Παρόλα αυτά μπορεις να κάνεις και Τοπικό Αντίγραφο (και να το αντιγράψεις και στο pc σου)
-
-
Ορίστε @CHEVROLET SPARK πήρες και εσυ το μετάλλιο σου
-
Mi note 3
ΜήνυμαΚατεβασε το Swiftkey Και θα εχεις κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο. Αν τωρα όλο το θέμα είναι στα menu της rom, κάνε λίγο υπομονή. 72 ώρες είναι, μην τις φας προσπαθώντας να το ξεμπρικάρεις !!
-
Mi note 3
Μήνυμα@Sakis Teleios έχει δίκιο ο @makis1024 !! Εχεις όρεξη για "περιπέτεια" βραδιάτικα ??
-
adb redmi note 4x
ΜήνυμαΑλλαξε usb (usb2 καλυτερα) θύρα. Χρησιμοποίησε κατά προτίμηση κάποια στην πίσω πλευρά του pc αν έχεις σταθερό
-
-
Για να βάλουμε τα πράγματα στην πραγματική τους βάση για το Mi Fit όπως και για την παραγωγή των Mi Bamd 1 & 2 είναι υπεύθυνη αυτή -> About | Huami | Top #1 Worldwide Wearable Device Company η εταιρεία. Στην οποία μεταξύ άλλων μέτοχος είναι και η Xiaomi. Ας ελπίσουμε ότι θα βρούν τα κεφάλαια να επανδρώσουν το Development τμήμα τους (γρήγορα) και να λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα..