Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από George 21: “To θεμα ειναι οτι απο υπολογιστη δεχτηκε να αλλαξω κωδικο,να του κανω απομακρυσμενο reset κ να στελνει noise.. απο την συσκευη δεν συνδεεται στο δικτυο πανω απο μια ωρα τωρα ” Εχεις την εντυπωση ότι είναι το ίδιο cluster (server)? Μπορεί να μην είναι καν στο ίδιο datacenter εκει που συνδέεσαι μεσω web και εκει που συνδεεται η συσκευη .. Συνεχισε τις προσπάθειες, κάποιοι τα κατάφεραν..
-
Αυτή η συσκευή είναι κλειδωμένη.Τhis device is assosiated with an excisting MI account........
Bodai - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕχουν προβλημα οι server ολη μερα σήμερα. Συνέχισε τις προσπάθειες. Ηδη φίλοι σε άλλα νήματα αναφέρουν ότι το ξεπέρασαν το προβλημα ...
-
Αυτή η συσκευή είναι κλειδωμένη.Τhis device is assosiated with an excisting MI account........
Bodai - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμα@xristos_si δεν σου ζήτησε να βάλεις το password ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από George 21: “Να δοκιμάσω να πάω 2 πιο πίσω?? Στην 7.12.14??? ” Αν αξίζει να δοκιμάσεις κάτι, αυτό είναι F.R. Παράθεση από jimbrav: “Καλημέρα...κανένα νέο για την κάμερα του redmi 4X ? ” Αν εννοείς το ανεστραμμένο είδωλο το fix κυκλοφορεί..
-
-
Παράθεση από mousel: “Ερώτηση: βρίσκεται ένα πακέτο μου στο Μ.Δ. Δυτικής Θεσσαλονίκης από χθες το πρωί και δεν έχει κάποια άλλη εξέλιξη στο tracking. Γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότητα να πάω να το παραλάβω από εκεί αν δεν αλλάξει κάτι αύριο το πρωί; ” Αυριο πρωί κάλεσε τους στην Μ.Δ. Δυτικης Θεσσαλονίκης και μίλα με τον προΙστάμενο των συστημένων γιατί είναι τρόμπες όλοι εκει μέσα ..
-
Ζητάει χαμένο mi account (redmi 2)
Bodai - - Recoveries
ΜήνυμαΤσέκαρε ότι η συσκευή έχει IMEΙ. Αν δεν έχει ΙΜΕΙ σημαίνει ότι ο τύπος προσπάθησε να το φλασαρει για να ξεπεράσει το κλείδωμα. Και ετοίμασε τον η/υ σου με drivers κλπ, όπως και το mi account σου με άδεια ξεκλειδώματος
-
Mi3 δεν ανοίγει καθόλου! - Boot loop - Τελείως νεκρό, ούτε fast boot , ούτε recovery! [SOLVED]
Bodai - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα@akantzis πολλές φορές η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Αφησε το τωρα στην φόρτιση να δούμε αν ξαναφορτίσει και όταν ανοίξει το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να φλασάρεις την ελληνική fastboot που υπάρχει edv -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6036-FastBoot-ROM/#files μηπως και διορθωθούν τα πράγματα. Πάντως η τόσο γρήγορη αποφόρτιση (μέσα σε 10 λεπτά) δεν είναι καλή ένδειξη για την κατάσταση της μπαταρίας..
-
Ζητάει χαμένο mi account (redmi 2)
Bodai - - Recoveries
ΜήνυμαΜπες εδώ -> Mi Cloud με τους κωδικούς σου και τσέκαρε ότι φαινεται κανονικά η συσκευή στο mi account σου..
-
-
-
-
-
Mi3 δεν ανοίγει καθόλου! - Boot loop - Τελείως νεκρό, ούτε fast boot , ούτε recovery! [SOLVED]
Bodai - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠροσπάθησε να το βάλεις σε fastboot με Power + Vol - και άστο εκει να φορτίσει, γιατί με τόσες επανεκκινήσεις θα καταστραφούν τα partition της συσκευής και θα χαθούν δεδομένα ..