Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από requiem78: “Μία ερώτηση παιδιά η νέα MUI9 για kenzo θα είναι πάνω σε android 6.1; ” Σε ποια νεα 9άρα αναφέρεσαι? Γενικά? Παράθεση από BearMan: “Συγγνώμη εκ των προτέρων αν το ερώτημά μου εδώ είναι άκυρο, αλλά για Redmi 4X με MIUI 8.5.4.0 Stable (Global ROM) πότε επίκειται το OTA update; ” Δεν έχουμε χρονοδιαγράμματα της Xiaomi στα χερια μας, οπότε ότι και να πούμε μπορει να είναι άκυρο..
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Bodai - - Recoveries
ΜήνυμαΑν και δεν είναι καθαρή η εικόνα, αφου δεν μπορεί να πάρει το hyp, ξετσεκάρισε το και αυτό..
-
Σοβαρο προβλημα με mi account!!!!
Bodai - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠερισσότερο παραπλανητικά/fake Θα έλεγα
-
Παράθεση από amigagr: “πως πάω στη νέα stable? υπάρχει κάποιος οδηγός για μετάβαση από τόσο παλιά ρομ στην νέα? ” Δεν χρειάζεται τίποτα που δεν το ξέρεις ήδη, απλά καλό θα είναι ενα Factory Reset. Μπορεις όμως να δοκιμάσεις απλά να φλασαρεις την καινούργια απο πάνω, και μόνο αν αντιμετωπίσεις προβλήματα να κάνεις FR
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΕχεις τους VCOM drivers ??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από XiaomiNewbie: “Να ρωτήσω θέλω να κάνω flash me SP και το κινητό που έχω συνέχεια συνδέεται και αποσυνδέεται κάθε δευτερόλεπτο.. γιατί γίνεται αυτό; γνωρίζει κανείς ; MKT 6580 ” Αυτό είναι φυσιολογικό για MT ... μολις αρχίσει το φλασαρισμα, θα μείνει σταθερό...
-
-
Παράθεση από bilnas7: “για να βάλω τη stable κανω fr και μετά τη γνωστη διαδικασία μεσα από το twrp? ” Σωστά
-
Παράθεση από ipankas: “Έχει αναγνώριση προσώπου ή θα πάρει στην επόμενη; ” Η Αναγνωριση απαιτεί Android 7. Οποια συσκευη πάρει Android 7 θα πάρει και την δυνατότητα Παράθεση από gkoutrou68: “Οταν θα βγούνε οι Άρωμα θα πρέπει να ξαναγίνει το ενδιάμεσο factory reset ; ” Αν κάνεις τώρα για να βάλεις αυτη όχι μετά δεν θα χρειαστεί ...
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Bodai - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Γειά σας για να πάρουμε ένα πλήρες και λειτουργικό Backup ποια κουτάκια πρέπει να τικάρω γιατί κάποια στιγμή τα έβαλα όλα και έβγαλε λάθος ” Ολα εκτός απο Cache & Dalvik/ART Cache
-