Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Σοβαρο προβλημα με mi account!!!!
Bodai - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από christosE30: “Ο χώρος αποθήκευσης της εύρεση συσκευής έχει καταστραφεί η συσκευή σας βρίσκεται σε κίνδυνο ” Μήπως εχεις τον ES Explorer εγκατεστημένο στην συσκευή σου? Γιατί μάλλον κάποιο προγραμμα σου το βγάζει αυτό...
-
Το προβλημα με το Google Duo @redSparrow δεν είναι ακριβώς bug, αλλά περισσότερο ενα προβλημα διαχείρισης δικαιωμάτων. Για να μην μακρηγορώ επειδή είναι θέμα ασφαλείας (του λογισμικού) δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος τρόπος λύσης του θέματος εφόσον αυτά που δοκίμασες δεν έφεραν αποτέλεσμα.
-
@redSparrow αυτο συμβαίνει με Data ή με Wifi ??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αναβάθμισης προβλήματα
Μήνυμα@flytouch1111 δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι αν δεν το χρειάζεσαι. Το δε backup είναι γενικά καλό πράγμα, για τα απρόοπτα. Το Factory Reset δεν είναι τίποτα σαν διαδικασία και δεν χρειάζεσαι οδηγό. Αλλα είπαμε μόνο αν το χρειάζεσαι..
-
@Scirax απο τούδε και στο εξης θα λαμβάνεις κανονικά τα VIP email. Απλά την επόμενη φορά θα φλασάρεις την rom απο το VIP email που θα πάρεις για να έχεις και OTA
-
Αναβάθμισης προβλήματα
ΜήνυμαΠαρακολούθησε την απόδοση του για μερικές μέρες @xristos_si και αν δεν καλυτερέψει η επόμενη κίνηση είναι fastboot ..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Αναβάθμισης προβλήματα
ΜήνυμαΕίναι πολύ-πολύ πιθανόν. Αστο για τώρα, αλλά αν δεις "παράξενα" ..... ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ..
-
Merge Partitions
Bodai - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΘα πρέπει να κατεβάσεις και να φλασάρεις fastboot για το κινητο σου. Αλλά επειδή θα χαθούν τα πάντα, φρόντισε να έχεις backup
-
Πρόβλημα No service σε Note Pro
Bodai - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από kvyrs: “Νομίζω ότι έχω το ίδιο πρόβλημα με αυτό που αναφέρεται σε αυτό το λίμα προβλημα με σημα ” Εσυ εχεις δοκιμάσει όλα αυτά που αναφέρονται σε εκείνο το νήμα?
-
Αναβάθμισης προβλήματα
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “ =============== Νοε 18th 2017, 6:57pm =============== Έκανα downgrade μεχρι τρεις εκδοσεις πίσω, λύθηκε μεν η καθετη εικονα στην κάμερα αλλά παρέμειναν τα άλλα. ” Εκανες κανενα Factory Reset? Αν όχι, να κάνεις..
-
Tapatalk
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Είναι θέμα ρυθμίσεων tapatalk από εμάς ή από το forum; ” Θα το κοιτάξει ο @MIUI_ART κατα πόσο υποστηρίζεται απο το Plugin του δικου μας φορουμ