Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αγαπητοι φιλοι καλημερα......μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του στην αγορα ενος smartwatch που θαθελα να κανωω ???? εχετε υποψην σας καποιο μαγαζακι εμπιστοσυνης????? ευχαριστω !!!!!
-
Κρίσιμη ερώτηση παίδες... Έχω την προτελευταία 8.5.10 . Πρέπει πρωτα να κάνω εγκατάσταση την τελευταία ρομ για να περασω το ota updater ????
-
την παρασκευη που ερχεται θα δωσουν παλι MIUI 9 ????? [Changelog - Global] MIUI 9 Global Beta ROM 8.6.14 Changelog Preview: Mi Browser
-
Μπορειτε να μου πείτε τι έχει αλλάξει από την προηγούμενη 8.5.17 στις 21 μαϊου με αυτήν που πήρα πριν λίγο?? Η προηγούμενη είχε τρομερή κατανάλωση μπαταρίας.....κακή.
-
Ηρθε ο καιρος να αλλαξουμε σκηνικο.....MIUI 10.........επιτελους κατι διαφορετικο και ωραιο απο οτι διαβασα . Θα περασω νυχτες αγωνιας μεχρι να μας την δωσετε........
-
8.5.10 η καλύτερη ρομ σε κατανάλωση μπαταρίας έως τώρα.
-
Παράθεση από fog: “Παράθεση από Giannisagal: “το θεμα αποκλειεται να παιζει ρολο....ετσι? ” Δεν αποκλείεται καθόλου και αν έχει αλλαχθεί, καλό είναι να δεις αν στα συστατικά που αλλάξει είναι και το boot animation. ” Ειχες δίκιο το θέμα ήταν τελικά όσο αφορά το xtrv logo.......γύρισα και στην προηγούμενη αφού η μπαταρία εξανεμίστηκε
-
Παράθεση από gkalen: “@Giannisagal Ενδιαφέρον θα είναι σίγουρα ... Εφόσον δεν αντικαταστήσαμε το XTRV aroma logo εμείς , θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πως έγινε αυτό .. ” το θεμα αποκλειεται να παιζει ρολο....ετσι? δεν εχω πειραξει κατι αλλο.....θα προβω σε ξεσκονισμα εμπρος-πισω τις ρομ αφου εχω φυλαξει και την 8.5.10 να δουμε.
-
redmi 4 με 8.5.17......περιμενω λιγες μερες να σιγουρευτω το οτι ρουφαει μπαταρια φουλ και θα πισωγυρισω......αν και φαινεται !!!!!!!!! ενδιαφερον ειναι το ΜΙ logo XTRV AROMA που αντικατασταθηκε με τα χρωματα της GOOGLE το G και 4 τελιτσες να στριφογυριζουν μεχρι το τηλεφωνο να ανοιξει.......κουβεντα να γινεται.
-
καλημεριζω.....εχω κατεβασει την 8.5.17 αλλα δεν την εχω κανει εγκατασταση γιατι δεν εχω καταλαβει αν θα δωσετε καποια αλλη για τεσταρισμα μην κανω διπλη δουλεια. ??????? τι κανω?????
-
Ρε παίδες μου να περιμένω κάτι νέο ή αυτό που κατέβασα χθες 8.5.17 είναι για δοκιμή;
-
Παράθεση από mparaxir: “Παιδια έχετε να προτείνετε κανέναν καλο download manager; ” απο τον @gkalen το βρήκα..... καλό.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Θα δοκιμάσουμε τίποτα σήμερα @MIUI_ART ??????
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
για REDMI 4A θα υπαρξει η 8.5.14 ????? γουσταρω να δοκιμαζω......
-
-
redmi 4a όλα καλά και με αυτή την ανανέωση. Ευχαριστώ παίδες μου.
-
redmi 4a......η μπαταρια σκιζει μετα απο αρκετες ρομ.......χιλια μπραβο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ομαδα για τα τσιμπηματακια που εκανε.....ΘΕΤΙΚΑ.!!!!!!!!!!