Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Βλεπω καλές αλλαγές...... ακόμα μπορώ να επιλέξω ήχο κλήσης δικό μου πλέον...... Ομαδάρα σας γουστάρω...... επιτέλους κάτι καλό και ελληνικό.....νομίζω η μπαταρία συνήλθε αν και λίγο νωρίς. Άλλες εντυπώσεις σύντομα....... Xiaomi-miui.GR δαγκωτο.
-
redmi 4a φορέθηκε άψογα.......
-
redmi 4a χωρίς ρουτ η συσκευή πετάει και χωρίς κανένα κόλλημα....έχω την εντύπωση πως και η μπαταρία είναι πολλή καλύτερη.
-
Ξε-ρούτ-αρα μόλις παραμένοντας στην ίδια ρομ να δω αν έφταιγε αυτό γιατί υποπτευομαι πως αυτό έφταιγε αφού έχει ξανακάνει μουρλά με το ρουτ. Redmi 4a.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Τοσα reboot δεν είχα ποτέ έως τώρα ......γυρίζω στην προηγούμενη δεν πάει άλλο....λέτε να φταίει το έχω γίνει root ??? Έχω και το magik και το SU αλλά ενεργό μόνο το SU.
-
σιγα μην δεν την κατεβαζα....θα πιξουμε 2 μήνες..... Ευχαριστώ εντυπώσεις αργότερα....
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “Παιδια φτιάξτε τον ota updater στο redmi 4a όλο σκάει εδώ και καιρό στο τελείωμα του download της ρομ. ” Τι σου βγάζει ?Πάρε με την πρώτη ευκαιρία ένα ScreenShot από το μήνυμα που παίρνεις. ” Κατεβάζει κανονικά και στα τελευταία 20 mb κολλάει η οθόνη και λέει δεν ανταποκρίνεται....αναμονη? Και παταω ναι αναμονη και βγάζει md5 δεν ταιριάζει και μου λέει δοκιμάστε ξανά....ξανα κατεβάζω λοιπόν ενώ έχω δει πως στον αποθηκευτικό χώρο έχει κατέβει με …
-
1. Παιδια φτιάξτε τον ota updater στο redmi 4a όλο σκάει εδώ και καιρό στο τελείωμα του download της ρομ.
-
καλημερα....τελικα εχουμε νεα ρομ σημερα παιδες μου??????
-
παιδες δεν βλεπω [Changelog - Global] για αυριο και ανησυχω........
-
MIUI 9 Global Beta ROM Update Schedule During Labor Day Holiday - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Και μετά λένε οι Έλληνες δεν δουλεύουν πολύ ????? Ημαρτον......... Παράθεση από MIUI_ART: “Η αργία τους ξεκινάει από 29 άρα λογικά θα έχουμε ROM Παρασκευή. ” αμήν....και ελπίζω να έχουν και κάτι νέο και όχι μόνο fix .......
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “Και μετά λένε οι Έλληνες δεν δουλεύουν πολύ ????? Ημαρτον......... ” Δεν επηρεάζει τις ROM της Παρασκευής. ” Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ρομ Παρασκευή;;;;;
-
MIUI 9 Global Beta ROM Update Schedule During Labor Day Holiday - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Και μετά λένε οι Έλληνες δεν δουλεύουν πολύ ????? Ημαρτον.........
-
-
Κρατωντας παρατεταμένα τις 3 γραμμές εμφάνιζε διάταξη οθόνης και διάφορα widget......δεν υπάρχει τώρα γιατί?
-
doldy atmos redmi 4a χαμένο και σε μένα.
-
redmi 4a εγκαταστάθηκε με επιτυχία. Ευχαριστώ σας.
-
battery drain . .......redmi 4a.