Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από ovelix11: “Παράθεση από ovelix11: “ξαναδοκιμαζω να κατεβασω την τελευταια απο το pc μηπως πηγε κατι στραβα..Στο install δειχνει οτι ολα πανε καλα ! κανενα error. Tα ιδια..μπουταρει σε twrp αφου γυρω στα 3-5 λεπτα μου δειχνει το logo XTRV Hellenic comunity κλπ..... ξαναεβαλα και το twrp μπας και .... εβαλα την τελευταια που ηρθε με το mail μηπως αλλαξει κατι ....αλλα τιποτα. Παω για υπνο να καθαρισει το μυαλο. Μια βοηθεια το πρωι θα ηθελα γιατι ειμαι χωρις τηλεφωνο και εχω δουλεια αυ…
-
redmi 4a.... περαστηκε απο updater με επιτυχια. παρατηρησα κατεβαζοντας την κουρτινα-γραμμη ειδοποιησεων πως χαθηκε η γραμμη της ασφαλειας που ελεγε και ποση μνημη χρεισιμοποιηται..........
-
βρε παιδες και που βρισκουμε κανα θεματακι ?????? τις 3τες πηγες εννοω που τις βρισκω???? καλημερα.....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
[Changelog - Global] MIUI 9 Global Beta ROM Update During China's Qingming Holiday . Dear MIUIers, We are having Qingming Festival (also known as Tomb-Sweeping Day in English) from 5th April to 7th April. Therefore, the update schedule for MIUI 9 will be adjusted accordingly. Please refer to the following details. 1. The closed beta will be released on 3rd April. 2. The public beta will be suspended on 5th April. 3. The update (closed beta and public beta) will be resumed starting from 9th April…
-
redmi 4a. . Η καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ever........
-
@gkalen ερώτηση......τη ρομ που κατεβάζω από updater μπορω να την μεταφερω στην sd ώστε να την έχω καβατζα??? Αν θέλω να την διαχειριστώ μετά από twrp είναι καλή όπως το zip από τα mail ???
-
η κάμερα της google σκάει....redmi 4a.
-
καλημερα.......περαστηκε τουφεκι 100.gif σε redmi 4a...... ευχαριστω σας!!!!!!!! 100.gif
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@alvin1983 @Bodai @MIUI_ART δεν ειχα καμια απολυτως αμφιβολια στο οτι δεν θα μου λυνατε το προβλημα γιαυτο και χθες βρασυ κοιμηθηκα σαν πουλακι κανοντας την μ@λ@κια μου . ευχαριστω σας ωρε.......... 100.gif τα ευχαριστηρια ειναι και για τον Γιωργη @gkalen .... ξερω οτι δουλευει και δεν προλαβε να με περιλαβει αυτος.......
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “μαλιστα......τωρα δεν βλεπει ουτε την σιμ καρτα.......... ” Θα σβήσεις την συσκευή.Θα βγάλεις την SIm Card. Θα την ανοίξεις και θα βάλεις τους κωδικούς που θέλεις και αυτή τη φορά θα σου εμφανίσει το πληκτρολόγιο. Θα βάλεις την SIM και θα είσαι οκ. ” Δημητρη εκανα format και την βρηκε την σιμ τελικα αλλα παταω wifi να περασω κωδικο αλλα δεν μου ανοιγει πληκτρολογιο....δοκιμασα και της google και το swiftkey αλλα τιποτα.....?????
-
μαλιστα......τωρα δεν βλεπει ουτε την σιμ καρτα..........
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “@Giannisagal κάπου είχα διαβάσει ότι στην προσαρμογή στην άρωμα δεν έπρεπε να βάλεις το SwiftKey αλλά το πληκτρολόγιο της Google. Για δοκίμασε το. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” της google εχω βαλει αλλα θα δοκιμασω τωρα το αλλο να δω....σε ευχαριστω πολυ.
-
S.0.S. @gkalen καλημερα σε ολους. χθες μου ειπε ο διαολος να κανω ενα factory reset ετσι να καθαρισω απο τυχον πραγματα..... εκανα λοιπον advance και wipe cache-dalvik-data.......φορτωθηκε η ρομ κανονικα και μολις ανοιξε το τηλεφωνο μου γραφει πως ειναι κλειδωμενο και θελει κωδικο......οκ να στον βαλω το κωδικο του MI λογαριασμου....ελα ομως που δεν με αφηνει ουτε pin καρτας να βαλω ουτε κωδικους wifi για να συνδεθει αφου παταω να βαλω κωδικους wifi και δεν μου βγαζει πληκτρολογιο......... ?????…
-
redmi 4a.....η κατανάλωση της μπαταρίας είναι χάλια.
-
-
redmi 4a......περαστηκε αψογα η ARΩMA.......η καταναλωση της μπαταριας απο την προηγουμενη ρομ εχει βελτιωθει θεαματικα σε σχεση με την XTRV. ευχαριστω σας !!!!!!
-
Παράθεση από Giannisagal: “@gkalen Γιώργη σε ενημερώνω πως η arωma 8.3.15 εγκαταστάθηκε άψογα σε redmi 4a. Σε ευχαριστώ. ” μερααααααα..... ομως.....στο σχετικα με το τηλεφωνο εκει που λεει ποια ρομ εχω μεσα δεν λεει ARΩMA....λεει xiaomi-miui.gr - 8.3.15-beta. επισης να προσθεσω πως η ARΩMA χθες περαστηκε με το απλο 3.2.1.0 twrp και οχι με το 3.2.1.0.arωma
-
@gkalen Γιώργη σε ενημερώνω πως η arωma 8.3.15 εγκαταστάθηκε άψογα σε redmi 4a. Σε ευχαριστώ.