Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ρυθμίσεις} σαρώσεις ασφαλείας και εκλεισα το ρουτ από εκεί και κατανάλωση της μπαταρίας μειώθηκε θεαματικά.
-
Παράθεση από gkalen: “@Giannisagal Advanced download manager search?hl=el-GR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=advanced download manager&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=LgmwWuynDeaA8Qf0r6igCg ” Ωωωωωωωω ναιαιαι Γιώργη κατεβάζει όλα οκ κατεβάζει από αυτό πρόβλημα λύθηκε ευχαριστωωωωωωω
-
Παράθεση από gkalen: “@Giannisagal Advanced download manager search?hl=el-GR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=advanced download manager&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=LgmwWuynDeaA8Qf0r6igCg ”
-
Παράθεση από Bodai: “@Giannisagal reboot την συσκευή σου.. ” reboot έγινε στο τακα-τακα αλλά το ίδιο αναμονή.....
-
Παράθεση από gkalen: “@Giannisagal Advanced download manager search?hl=el-GR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=advanced download manager&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=LgmwWuynDeaA8Qf0r6igCg ” το κατέβασε
-
Παράθεση από Bodai: “@Giannisagal κάνε μια δοκιμή με αυτό -> debian-live-9.4.0-amd64-gnome.iso Οχι ολόκληρο. Απλά να δούμε μέχρι που θα πάει η γραμμή σου ... Θα ανοίξεις το link στο κινητό σου απο τον browser ... ”
-
Προσπαθώ από wifi wind και wifi cosmote. Από την στιγμή που μπήκε η 7.1 global έχω θέμα.
-
Εϊ εσείς εκεί ψηλά στη κορυφή της ομάδας παρακαλώ κάντε κάτι με το cloud.....προσπαθώ από το πρωί να κατεβάσω την αρωμα αλλά γιοκ..... προσπαθώ και από το mail που έχετε στείλει αλλά γιοκ...και την προηγούμενη εβδομάδα μου έβγαλε την ψυχή να κατέβει.
-
Παράθεση από gkalen: “@Giannisagal Περίμενε λίγο , θα χρειαστούν καποιες αλλαγές σε μερικές συσκευές , ίσως χρειαστούν και στη Ρομ του rolex .. Έχω ενημερώσει από χθες ένα μέλος από Ουκρανία , αν θες κάνε και συ μια δοκιμή και ενημέρωσε μας για να ξέρουμε αν υπάρχει πρόβλημα .. ” την περναω απο πανω απο την XTRV χωρις factory reset και αν εχει προβλημα ξαναγυριζω χωρις factory σωστα ??? να την κατεβαζε κιολας..............τζιφος...δεν την κατεβαζει ουτε απο το mail ουτε απο cloud περιμενω τοση ω…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@gkalen Γιωργη καλημερα......να δοκιμασω την AROMA ????? φτιαχτηκε ??????
-
root με magisk το εκανα στη αρχή με την fastboot rom αλλά μετά για να περάσω την δική μας έφαγε factory και αφού πριν είχα κάνει απεγκατασταση κιόλας της εφαρμογής.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “redmi 4a ....από μπαταρία χαλιά.....επίσης η ένταση του ήχου κλήσης ανύπαρκτος,δεν ακούγεται καθόλου και έχω χάσει πολλές εισερχόμενες. Έβαλα μπροστά το atmos αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό. ” Μήπως έβαλες κανένα Magisk για Root ? ” Δημητρη καλημέρα....όχι δεν έχω κάνει εγκατάσταση root.....όμως τώρα που το λες υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις ένα κουμπάκι που λέει root και είναι ενεργό.....λες;
-
redmi 4a ....από μπαταρία χαλιά.....επίσης η ένταση του ήχου κλήσης ανύπαρκτος,δεν ακούγεται καθόλου και έχω χάσει πολλές εισερχόμενες. Έβαλα μπροστά το atmos αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό.
-
Που βρίσκω το region ωρε παίδες να βάλω ένα θεματακι????
-
η καταναλωση της μπαταριας δεν αλλαξε και τοσο προς το καλυτερο παντως ενημερωνω........ XTRV σε redmi 4a.
-
εκατσε σαν κοτουλα.....το μόνο που παρατηρώ είναι πως αργεί λίγο να μπει στις εφαρμογές........ ευχαριστώ σάς μωρέ και ιδιαίτερα τον @gkalen και τον @MIUI_ART για το άμεσο ενδιαφέρον τους στα προβλήματα μου.
-
Κατεβηκε επιτέλους μετά από ώρα αναμονής......όχι που θα με σταματούσε ρε