Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
παιδια το zip του updater που το βρίσκω; Δεν μου την κατεβάζει το άτιμο. Τι περιμένω τόση ώρα;;;; Και στον updater μου λέει για το zip
-
παιδια το zip του updater που το βρίσκω; Δεν μου την κατεβάζει το άτιμο.
-
Παράθεση από Marioszarou: “Ποια είναι η καλύτερη ρομ για να αλλάξω γιατί δεν βλέπω να γίνεται κάτι ” περιμενε μεχρι αυριο που βγαινει η νεα developer αλλα θελει και factory reset ομως αφου εχεις stable τωρα. γενικα παντως και εγω που εχω δοκιμασει stable εχω δει πως τρωνε μπαταρια καργα απο οτι οι developer.
-
Παράθεση από Marioszarou: “Χάνω πάντα 1% καθε ώρα οταν το έχω κλειστό... Σήμερα το άφησα στο 64% στις 4:30 το απόγευμα και μετά απο 5 ώρες που το ξαναπιασα στα χερια μου στις 9:30 ηταν στο 59% ” ΕΙΧΑ και λεω ειχα με κεφαλαια γιατι τωρα πια δεν το εχω αυτο το προβλημα.....τι εκανα ?????? το γυρισα σε 2G το σημα και ΤΕΛΟΣ....οπου θες το ειχα παει αλλα τιποτα κανεις μεχρι που δοκιμασα αυτο αφου εβλεπα πως χωρις την σιμ η καταναλωση ηταν αψογη....τελικα καταλαβα πως το REDMI 4A εχει αυτη την ιδιοτρο…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@gkalen Γιωργη καλημερα , δεν ταιριαξαν οι ωρες μας τελικα παρολαυτα η δουλεια εγινε. καλημερα.........καλως ξανα μπηκα επιτελους στο χορο και χαιρομαι πολυ για αυτο. REDMI 4A......περαστηκε αψογα και απο χθες ολα καλα....σχολια αργοτερα....... υπερ ευχαριστω Γιωργο @gkalen...τα λογια ειναι περιττα....θα ειμαστε σε επικοινωνια...
-
-
Redmi 4a περαστικε καλώς. Το μόνο άσχημο προσπαθώ να αλλάξω ήχο κλήσης και με πάει στα θέματα....... Ε???? Τι είναι τούτο πάλι;
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω την αυριανή ρομ με το battery drain που υπάρχει......τρελή αναμονή για την δική μας pre-beta....... αφεντικά συντομευετε γιατί υπάρχουν μέλη που κρέμονται από τα χέρια σας...... όπως εγώ καλή ώρα!!!!!!!!
-
redmi 4a προσπάθεια εγκατάστασης xtrv απέτυχε......error:unknown command και κόλλημα στο logo..... επαναφορά με power+ volum up.
-
δεν μπορω να καθομαι να περιμενω ....κατεβαζω την απλη xtrv να δω μηπως φταιει η AROMA οπως εχετε αναφερει στην αρχη>>>>>