Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Giannisagal: “Καθομαι σε αναμμένα κάρβουνα....πότε θα ανανεωθεί για redmi 4a???? ??????????? ” Ε παιδια μου?????
-
Καθομαι σε αναμμένα κάρβουνα....πότε θα ανανεωθεί για redmi 4a???? ???????????
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αναμένω διόρθωση παρακαλώ...... ευχαριστώ.
-
Παράθεση από Theo58: “Καλησπέρα. Είπα να δοκιμάσω την 9.2.6 Global Σταθερή απ' ευθείας από το διεθνές φόρουμ της MIUI γιατί επιτέλους είχε το android 7.1. Η δοκιμή είδα ότι πήγε πολύ καλά και το τηλέφωνο ανταποκρίνεται χωρίς προβλήματα. Με την αποθήκευση των εφαρμογών που είχα κάνει πριν φλασάρω την 9.2.6 και με την επανεγκατάστασή τους στη συνέχεια, το κινητό μοιάζει σαν να είναι όπως η ελληνική rom. Βέβαια άλλο το μοιάζει και άλλο το είναι, γιαυτό και ανυπομονώ να περαστεί και στην ελληνική Στ…
-
redmi 4a.....τζιφος. Λοιπόν έχουμε και λέμε....της έκανα εγκατάσταση αλλά στο logo xtrv aroma μαυρίζει η οθόνη και ξανά πάει στο ίδιο logo....μετράει,και στο τέλος μου γράφει η κρυπτογράφηση δεν μπορεί να γίνει κάντε επαναφορά του τηλεφώνου.....κάνω κλικ επαναφορά και μου ζητάει κωδικό τηλεφώνου (ορίστε???? Θα μας τρελάνει???).....με λίγα λόγια κολλάει ωστόσο τελικό στάδιο. Όλα αυτά έγιναν μετά από factory reset και φυσικά ακολούθησε FORMAT. Τελικά γύρισα αν και δεν πήρα ο χαζός twrp backup αλλά…
-
Κατέβηκε για rolex.....αύριο θα έχετε και τα δικά μου σχόλια...... μπράβο σας....αρκετά ξενερωσαμε ως τώρα.
-
Πλέον την επόμενη φορά να μας στείλουν τα δώρα πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός.....αυτό έπρεπε να το ξέρουν από πέρυσι. Μπράβο σε όλους.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
+1 GIANNISAGAL +1 GIANNISAG επειδη τυχαινει να εχω δυο λογαριασμους, τον εναν με το fb και τον αλλον με το mail μου. αλλα δεν υπαρχει και λογος να το κανω και θεμα αφου ο κοσμος να γυρισει τουμπα δεν προκειται να μας φτασουν με τιποτα εως αυριο. ΓΕΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!
-
+1 ακομα και σημερα(GIANNISAGAL).......ας το ληξουμε αφου τους εχουμε φυγει τουχαχιστον 2000 ψηφους μεχρι τωρα βρε παιδια μου μην τους κουραζουμε αλλο!!!!!
-
-
ελατε τωρα....ειναι παιχνιδακι για εμας.....με σχεδον 700 εως τωρα υπαρχει περιπτωση να ερθει κανεις κοντα μας ???? ε δεν νομιζω......Giannisagal τους τον εριξα εναν προς το παρων.........
-
Παράθεση από gkalen: “@kyrgeo1978 No good .. αν δε πήγες πίσω καποια Ρομ σε βλέπω για fr .. @Giannisagal Αν δεν έχεις battery drain μην σε στεναχωρεί.. ” Γιωργη έχω battery drain αλλά βαρέθηκα να με στεναχωρεί αυτό......πολύ απλά σε πιο σύντομο διάστημα θα αλλάξω συσκευή κάποια στιγμή...... υγεία .....δεν θα πεθάνω κιόλας... θυμάσαι την γκρίνια μου για την μπαταρία από παλιά. Το μόνο που έχω να πω είναι πως Όποιος έχει θέμα με τα φυτά του, οποιοδήποτε φυτό, ας μου γράψει να του δώσω ΛΎΣΗ στο πρό…
-
Οπως στην προηγούμενη έτσι και σε αυτήν παρατηρώ από κοντά αυτό και με στεναχωρεί.......
-
redmi 4a όλα ρολόι στην εγκατάσταση..... ευχαριστώ πολύ.
-
Προσπαθώ να κουράσω την μπαταρία ώστε να δω τι λέει αλλά καλά κρατεί .....έχω καιρό να δω καλό ΜΗΔΕΝΙΚΟ battery brain..... Redmi 4a..
-
redmi 4a κατέβηκε, έκατσε και έδεσε σαν μπεσαμέλ ...... ευχαριστώ σας.
-
-
[Changelog - Global] MIUI 9 Global Beta ROM 8.1.18 Changelog Preview: Mi Drop and Bug Fixes Important Bug Fixes Fix - The battery level is incorrect on status bar (01-16) Fix - There are two Security in Accessibility settings (01-16) Fix - Battery is draining very fast when the device is in idle mode (01-16) ΑΜΗΝ...!!!!!