Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Νομιζω ήρθε η ώρα να φτιάχνεται ρομ ελληνική καθαρά κάνοντας ότι γουστάρετε χωρίς να περιμένετε από κανέναν τίποτα.....είστε πολύ ικανοί γι'αυτό και πρέπει να το κοιτάξετε......να μην εξαρτιομαστε από κανέναν επιτέλους.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “New - Introducing Split screen ” Παράθεση από MIUI_ART: “Fix - Issues with Urdu ” εννοειται πως αυτα δεν ισχυουν για το REDMI 4A οπως και στις developer roms ετσι ??????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “εγω τελικά δεν κατάλαβα επειδή είμαι γκαου.....ξαναπερνω την ρομ από updater ή όχι; ” Ναι κανονικά.... Τα έχουμε παίξει γενικώς λίγο τελευταία... Έχουμε βγάλει (31χ4) Χ2 = 248 Developer ROM και 14x4 = 56 Stable ROM = Σύνολο 304 ROM από την Παρασκευή Ο κατάλογος αναλυτικά έχει... 31 VIP developer AROMA 31 VIP developer XTRV 31 απλές (χωρίς ΟΤΑ) ΑROMA 31 απλές (Χωρίς ΟΤΑ) XTRV ========================== Σύνολο 124 ROM αλλά επειδή τις κάναμε όλες R…
-
εγω τελικά δεν κατάλαβα επειδή είμαι γκαου.....ξαναπερνω την ρομ από updater ή όχι;
-
παιδες καλημέρα. Από Παρασκευή βράδυ έχω βάλει την 8.1.11 μαζί με το fix updater αφού μπήκα μία και καλή σε twrp. Όμως πριν λίγο μου ήρθε ειδοποίηση από updater για την 8.1.11 αφού την έχω περασμένη......τι κάνω??? Τι σημαίνει???
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
η μπαταρία πάει καλά από ότι δείχνει νωρίς νωρίς αλλά ο μαμά browser δεν άλλαξε μορφή....το περίμενα πως και πως..... κρίμα!!!! Λεπτομέρειες αλλά μια αλλαγή δεν κάνει κακό ποτέ. Παρόλα αυτά ευχαριστώ σας!!!!!
-
απορώ που δεν έχει αλλάξει ο μαμά browser. ......κατά τα άλλα η εγκατάσταση έγινε με επιτυχία.
-
Αργουμε............σορρυ αλλα με εχετε κανει πρεζακια.....θελω την δοση μου.....!!!!!! εεεεεεεεεεεεεεεεεεε μολις ελαβα mail............ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μαστουρωσααααααα
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Giannisagal: “Γιώργη @geoanto555 που θα πας θα σε δουλέψουμε και σένα ” Τι σφάλμα σου έβγαλε? 'Οτι δεν ειναι rolex το κινητο σου; ” δεν κάνει εγκατάσταση την ρομ.....aa νομίζω έβγαλε.....για arωma μιλάω πάντα.
-
εγκατάσταση άψογη όμως.... αλλά......περάστηκε από twrp 3.1.0.0 και όχι από τα 2 νέα που μου έχει δώσει ο @geoanto555 γιατί μου έδειξε faild και είναι κρίμα με τόση δουλειά που κάνει να μην μπορούμε να τον απολαύσουμε και αυτόν εκτός από εσάς με την εξαιρετική δουλειά που κάνετε......η κάμερα ανοίγει πλέον αλλά......ο browser μάνα δεν άλλαξε που σημαίνει ότι οι κύριοι global μας αφησαν απέξω εμάς......παρόλα αυτά ευχαριστώ εσάς που μου δώσατε λίγη χαρά να κάνω μια αλλαγή προς το καλύτερο πάντα..…
-
την κατέβασα μόλις από mail κάνοντας πάρτι...... ευχαριστώ ωωωωωωωωω
-
Παράθεση από amavroudis: “@Giannisagal Δοκιμασες το camera fix; ” οχι δεν το έκανα γιατί περίμενα συμβουλές ρε φίλε.....που το βρίσκω????????? Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασες να κάνεις ένα Reboot στο Router σου ? Παράθεση από Giannisagal: “οχι δεν το έκανα γιατί περίμενα συμβουλές ρε φίλε.....που το βρίσκω????????? ” έχει βγει η νέα ROM που έχει έτοιμο το Fix. =============== Ιαν 5th 2018, 8:52pm =============== Αν παρ'όλα αυτά θέλεις το fix είναι εδώ => camera fix.zip ” Αφεντικό μόλις είδα τη…
-
Παράθεση από amavroudis: “@Giannisagal Δοκιμασες το camera fix; ” οχι δεν το έκανα γιατί περίμενα συμβουλές ρε φίλε.....που το βρίσκω?????????
-
παιδες τουλαχιστον για εμας που δεν θα παρουμε την νεα ρομ σημερα θα μας φτιαξετε την καμερα που σκαει Η θα γυρισω πισω ??????
-
[Changelog - Global] MIUI 9 Global Beta ROM 8.1.4 Released: Full Changelog and Download Links! Note: Update is suspended for Redmi 4A,???????????????????? τζιφος για εμας σημερα???
-
-
Παράθεση από geoanto555: “Κοκκινο η μπλε? =============== Δεκ 31st 2017, 7:48pm =============== twrp_mido_3.2.1-1_tools_8_blue.img Υπάρχει μια περίπτωση να μην χωράει σε κάποια λόγω των πρόσθετων αρχείων που έχει μέσα. Δοκιμάστε και πείτε μου. =============== Δεκ 31st 2017, 8:24pm =============== @Giannisagal επειδη το rolex έχει αρκετά παλιό twrp(το θέμα ειναι για νέο) και δεν έχω συσκευή να δοκιμάσω κάτι, σου δίνω αυτό, εννοείται δεν το κάνεις flash αλλά boot fastboot boot twrp_rolex_3.1.1-1_t…