Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Απο μπαταρία καλά πάει.....αλλά η κάμερες όχι όπως προείπα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
redmi 4a η καμερα μαμα και η δευτερη δεν δουλευουν.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
[Changelog - China] MIUI 9 China Developer ROM 7.12.28 Changelog Preview: Full Display Gestures Gestures for full display devices In the newly introduced full display gestures, if you want to go back to the Home screen, you can swipe from the bottom of the screen to the top of it. Swipe from the bottom of the screen and then stop for a second, you will find that Recents can be activated. And if you'd like to return to the previous page, all you have to do is swipe from the left or right of the …
-
Παράθεση από geoanto555: “miui_HM4A_7.12.21_0b9b1c8108_6.0.zip miui_HM4A_V8.5.6.0.MCCCNED_6b84d29d40_6.0.zip miui_HM4AGlobal_V8.5.7.0.MCCMIED_78fc022f1c_6.0.zip miui_HM4AGlobal_7.12.21_1529bebf88_7.1.zip Εγω βλέπω απο το λινκ που έβαλες ότι μονο η global dev ειναι. ” Χρόνια πολλά.......γίνεται να την δοκιμάσουμε ή λες να κάτσω φρόνιμα?????
-
Η κάμερα σκάει....... έγινε καθαρισμός δεδομένων αλλά τίποτα... αδικαιολόγητο...πισωγυριζω.....κανένα ελαφρυντικό. =============== Δεκ 24th 2017, 10:25pm =============== Πισωγυρισα και όλα καλά με την κάμερα.....ε δεν γίνεται ρε παιδιά τα πιο βασικά να μην τα έχουμε..... χαλάλι η μπαταρία και ram και οτιδήποτε άλλο αλλά η κάμερα τέτοιες μέρες τουλάχιστον???? Οχι.
-
Χρόνια πολλά σας . Γιατί εφόσον έχω επιλέξει τον nova αρχικό κάθε φορά που βγαίνω από μια εφαρμογή με βάζει στον μαμά launcher???
-
redmi 4a περάστηκε άψογα με twrp 3.1.0.0 Αναμένω κατανάλωση μπαταρίας.....κατά τα άλλα οκ. Ευχαριστώ σας και καλά Χριστούγεννα μέχρι την επόμενη.
-
Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά.....μακάρι όλα καλά σε αναμονή της νέας ρομ. =============== Δεκ 22nd 2017, 9:47pm =============== Ενημερώνω το κοινό που δεν έχει fb πώς ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα xiaomi hellas ότι η διάθεση της νέας ρομ θα γίνει αργά το βράδυ. Υπομονή και με το καλό να ξημερωθουμε.
-
αργουμε αργουμε και με τρωει........
-
Δοκιμασα την απλή xtrv σε redmi 4a από το πρωί να δω την μπαταρία πως πάει..... αποτελέσματα????? Άψογη......η κατανάλωση μπαταρίας είναι σε λογικά πλαίσια!!!!! WHY??????
-
επιβεβαιωνω και εγω το προβλημα με την καταναλωση της μπαταριας.....ανεξηγητα τρελο battery drain !!!!!!!!