Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
καλημεριζω με ενα φλεγον θεμα προς @MIUI_ART και @gkalen....... αφου σε λιγο καιρο πλεον ολες οι ρομ θα ειναι ARΩMA μπορειται να μου πειτε τι ειναι το SAVE LOGS στο τελος της εγκαταστασης και αν πρεπει να το κανουμε γιατι εγω οταν το κανω μου γραφει OK SAVED αλλα με εικονιδιο κοκκινο συνοδευομενο απο ERROR οποτε ???? εγινε το SAVE Η οχι ??? επισης στο τελος της εγκαταστασης παλι μας λεει ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 0......?????? δηλαδη ??? εγινε η εγκατασταση Η οχι ???? κανονικα επρεπε να λεει αλλο ν…
-
Εγω πάλι έκανα μόλις μία προσαρμοσμένη εγκατάσταση σε redmi 4a και παρατήρησα που έγραψε κατάσταση εγκατάστασης:0 στο τέλος και επίσης πάτησα save logs αλλά έγραψε error........ γιατί???? @Theo58 τι γνώμη έχεις;
-
Ωραια ωραία έκατσε, έδεσε. Καλύτερη διαχείριση μνήμης και κατανάλωση μπαταρίας Μπράβο σας πάλι και πάλι.
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Αυτό που κατέβασες, λογικά θα το βρεις στο root directory στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Ναι, μπορείς να το ξανά χρησιμοποιήσεις. Πρόσεχε που βάζεις τα δάχτυλα σου εσύ, έτσι; ” ευχαριστω για την πληροφορια και θα προσεχω απο εδω και περα!!!! =============== Δεκ 15th 2017, 6:34pm =============== εγκατασταση απολυτα ΕΠΙΤΥΧΗΣ. redmi 4a. ευχαριστω παιδια!!!!! 7.12.14 ARΩMA
-
κατεβασα σΑΝ ΧΕΛΩΝΑ απο updater μολις τωρα και θα ηθελα μια πληροφορια......κατεβαζω απο updater και κανω εγκατασταση αμεσως οπως μου λεει,αν θελω να ξανακανω εγκατασταση για να αλλα κατι μπορω μεσω twrp με αυτο το zip Η πρεπει να κατεβασω αλλο απο το mail οταν το στειλετε ?? επισης μου λετε τι ειναι το DPI ΕΠΙΛΟΓΕΣ?? =============== Δεκ 15th 2017, 6:18pm =============== εκανα και μια εξυπναδα ετσι επειδη ειμαι μ@λ@κ@ς χαχαχαχα με το που τελειωσε την εγκατασταση και δειχνει αστραπιαια την κλειδα…
-
Κυκλοφορησε global 7.12.8 χθες βράδυ???? Έχει κάτι νέο ή είναι για τις συγκεκριμένες συσκευές που λέει; Μήπως; Άλλαξαν τον μάνα browser κατόπιν εορτής ?????
-
Βάζοντας εδώ και 2 ρομ τώρα την AROMA έχω ξεχάσει τι πάει να πει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.......... μπράβο σας!!!!
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@gkalen αυτή την εικόνα με το unlock στο κάτω μέρος μου το έβγαλε και μένα όταν τελείωσε την εγκατάσταση και μετά εμφάνισε το λογότυπο XTRV και άνοιξε κανονικά.. ” και εμενα αυτο κανει παντα.........?????????? λογικο ??????
-
redmi 4a.....7.12. 7 .......φορέθηκε σαν κάλτσα........ αλλά......ο μαμά browser έλεγαν θα αλλάξει πουκάμισο....το ίδιο τον βλέπω εγώ.......κατά τα άλλα νταξ...... ευχαριστώ σας!!!!
-
China] MIUI 9 China Developer ROM 7.12.7 Changelog Preview: Mi Music Mi Music Karaoke songs After updating your app store to the latest version, you can find a Karaoke choice in My space. It becomes easier to enjoy the music. New top charts The new top charts enables you to know the latest trend in music more easily and it will be updated regularly to bring the newest information to you. Global] MIUI 9 Global Beta ROM 7.12.7 Changelog Preview: Mi Browser and Bug Fixes Mi Browser In this week's u…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Τι είναι τούτο πάλι??? Ειχα περασμένη την AROMA προσαρμοσμένη και είπα να αλλάξω μήπως δω καλυτέρευση από τα reboot και την άλλαξα σε τυπική....μετά την εγκατάσταση της τυπικής δεν άλλαξε τίποτα...έμεινε στην προσαρμοσμένη....μετά την άλλαξα σε ελάχιστη....είδα όμως πως παρέμεινε προσαρμοσμένη....γύρισα και κατάργησα το root και το magik αλλά μου είχε βάλει το supersu και root μόνο του.....έτσι λοιπόν τα απεγκατεστησα από τις εφαρμογές μόνος μου.....επίσης της έκανα εγκατάσταση σε απλή xtrv χωρί…
-
@MIUI_ART να ξεκαθαρισωτο θεμα και να πω οτι τα reboot γινοντουσαν ΜΟΝΟ οταν κατεβαζα την κουρτινα ειδοποιησεων προς τα κατω και εφοσον γινοντουσαν οι ενεργειες στησιματος του τηλεφωνου οκ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “redmi 4a......περαστηκε καλως με factory reset η AROMA......στην αρχη πολλα απανωτα reboot και αυτο καταλαβα οτι προηλθε απο την μεγαλη καταναλωση RAM που εχει,κολλαει και μπουκωνει. η μπαταρια φαινεται πολλη καλη. ” Δηλαδή κάθε φορά που κάνεις αναβάθμιση, πρέπει να κάνεις FR ? ” καλημερα........οχι φυσικα απλα επειδη ειδα τα reboot αυτα και ειχα και καιρο να το καθαρισω ειπα μηπως φταιει κατι.....παρολαυτα τα reboot συνεχιστηκαν τα πρωτα λεπτα …
-
redmi 4a......περαστηκε καλως με factory reset η AROMA......στην αρχη πολλα απανωτα reboot και αυτο καταλαβα οτι προηλθε απο την μεγαλη καταναλωση RAM που εχει,κολλαει και μπουκωνει. η μπαταρια φαινεται πολλη καλη.
-
24174169_1521405231270525_5423169723086914975_n.jpg
-
23905302_1515699981847709_1853830469051435784_n.png 24058920_1548453305247732_6428951263357314332_n.jpg 24067906_1537632976320064_909517945383652218_n.jpg
-
καλημεριζω με πολλη χαρα....μετα απο πολυ καιρο προσπαθειας εγκαταστασης της ARΩMA τελικα βρηκα το λαθος που εκανα και δεν γινοταν .......... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ARΩMA !!!!!!!!!!!! REDMI 4A 7.11.23 που μεχρι τωρα εχει απιστευτα μηδαμινη καταναλωση μπαταριας.
-
[Tips & Tutorials] [MIUI Class Vol. 8] Why Your Device is Working Slower? Try Memory Optimization! * 094222ybqkr2hl2kiyrr2h.jpg.thumb.jpg Q: Do you know why your device is working slower? A: Sometimes your files & apps take lots of memory to run. In both active or inactive condition, it occupies a huge amount of memory from internal storage and ram, for that your device takes more time to run, gets slower and sometimes even starts malfunctioning. Don't worry, we got that covered in MIUI! The bas…
-
redmi 4a.....όλα καλά με την εγκατάσταση.. Ευχαριστώ σας!!!!