Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
redmi 4a.....7.11.23 εγκαταστάθηκε ομαλά και ωραία.......thank guys!!!!!
-
την κατεβασα απο updater και οταν τελειωσε πατησα εγκατασταση και παρατηρησα πως πριν κανει 100% γυρισε στο logo και ανοιξε το τηλεφωνο.....ετσι γινεται? ρωταω γιατι απο updater δεν εχω ξανακατεβασει αλλη φορα. καλημεριζω σας..... =============== Νοε 23rd 2017, 11:03am =============== [Changelog - Global] MIUI 9 Global Beta ROM 7.11.23 Changelog Preview: New Notification Shade * 100607kbff4nhhzsq7znsb.png.thumb.jpg A new feature has been introduced in this week's update, that is New Notification…
-
Λυπαμαι αλλά έγινε επιστροφή στην 7.11.2 που δεν έχει κολλήματα και έχει μεγαλύτερη διαχείριση μνήμης.
-
redmi 4a....πολλή μεγάλη κατανάλωση της ram.....κολλήματα πολλά με ελάχιστο ιντερνέτ και όχι παιχνίδια......μόλις βγήκε η stable miui 9.....χμμμμμμ =============== Νοε 20th 2017, 10:25pm =============== redmi 4a....πολλή μεγάλη κατανάλωση της ram.....κολλήματα πολλά με ελάχιστο ιντερνέτ και όχι παιχνίδια......μόλις βγήκε η stable miui 9.....χμμμμμμ Βρε παιδιά κάντε κάτι με την ARωMA στο redmi 4a.....τόσο καιρό να μην μπορώ να την περάσω?? Κάτι τρέχει και δεν καταλαβαίνω ΤΙ. ...αμαρτία είναι να π…
-
redmi 4a η εφαρμογή αναβάθμιση σκάει.κρασσαρει κοινώς.
-
redmi 4a....έκατσε όμορφα. Απορία....κάνω install το twrp τo ελληνικό και μετά κάνω εγκατάσταση την Ρομ μα όταν ξαναμπαινω twrp με βάζει στο μαμά twrp ...γιατί; Θέλω να έχω το ελληνικό πάντα....τι κάνω λάθος ανεστη @NasDriver???
-
η κατανάλωση μπαταρίας είναι άνω ποταμών.... κοινώς χαλιά......redmi 4a.
-
redmi 4a όλα καλά προς το παρόν με το μοναδικό μείον της η μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.
-
Θα έχουμε νέα ρομ αύριο?? Δεν έχουν βγάλει κάτι προσωρινό και ανησυχώ...άντε γιατί σε redmi 4a κάνει κάτι reboot που ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα και έχω ξενερώσει....
-
Έγινε format και επιστροφή στην 7.10.19 αφού με factory δεν συνερχόταν από τα απανωτά κολλήματα και reboot που έκανε....έχω την εντύπωση πως το patch_ota που πέρασα έφταιγε αφού τώρα που δεν το έχω φλασαρει είναι σούπερ..........η arωma συνεχιζει να μην με καταδεχεται......επισης η 7.10.26 είχε αρκετή κατανάλωση μπαταρίας ....... redmi 4a.
-
redmi 4a....περάστηκε η ρομ και το patch_ota χωρίς προβλήματα τελικά με 2η προσπάθεια......
-
patch_ota_xtrv.zip σε redmi 4a βγάζει error.
-
redmi 4a η xtrv περάστηκε μια χαρά.. .....αχ με αυτή την ARωMA τι θα κάνω που δεν μου κάθεται με τίποτα ????? Μαράζι την έχω.....
-
redmi 4a arωma......στην εγκατάσταση: 11 error ......
-
ολα οκ σε redmi 4a.... Παίδες εκεί ψηλά της διαχείρισης ρώτησα χθες αλλά απάντηση καμία.......η ARωMA για το refmi 4a διορθώθηκε ή να μην προσπαθήσω καν ακόμα ?????? Ναστε καλά όλοι !!!!!!!
-
Σπερα σας. Έκανα ένα format....δεν είχα τι να κάνω αυτή τη βδομάδα.......έτσι να ανάψουν λίγο τα αίματα.....σε καλό όμως μου βγήκε αφού είχα ένα θεματακι με την κατανάλωση μπαταρίας.....(μην το επιχειρισετε στο σπιτι-μπορει να προκαλέσει ταχυπαλμια) όντως είναι για γερά νεύρα.
-
Επιστροφή στην προηγούμενη......θέμα υπερβολικής κατανάλωσης μπαταρίας...