Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Rolex ???????
-
εγω δεν εχω καταλαβει ακομα παντως....θα εχουμε νεα ρομ σημερα ή καλη χρονια να εχουν(οι κινεζοι) ?
-
MIUI 10.3 - 9.1.10 | Xiaomi European Community
-
ξερει καποιος αν θα εχουμε νεα ρομ αυριο?????? σε εμας που σταματησε η china θα μας δωσετε global την νεα σωστα ??? (ελπιζω να μην αργησετε να την σερβιρετε γιαυτο επαναλαμβανομαι).
-
Ανυπομονώ για την μετάβαση σε global rolex.....η κατανάλωση της μπαταρίας είναι τραγική...!!!!!!!
-
rolex...παρατηρησα κατι στον ηχο κλησης.........βαζω δικο μου και σε ασχετο χρονο εντος της ημερας αλλαζει μονο του και βαζει της miui..... μαλλον εχω παρα πολυ εξυπνο κινητο που παιρνει πρωτοβουλιες μονο του δεν εξηγηται αλλιως.......!!!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “9.1.3 rolex.... εγκατάσταση επιτυχής.... διάβασα ότι αυτή η αναβάθμιση είναι η τελευταία για Android 6.0 ???????? Τρέλανε με τώρα και ξενέρωσε με ταυτόχρονα.......τι θα πει αυτό???????? ” Εσύ δεν κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς ROM, καθώς η Xiaomi βγάζει Global ROM για την συσκευή σου, αλλά θα αναγκαστούμε να γυρίσουμε το Source της Ελληνικής ROM για την συσκευή σου, πίσω σε Global Source. ” Κάτι είναι και αυτό τουλάχιστον Δημήτρη αν και σιχαίνομαι…
-
Παράθεση από tan: “Παράθεση από Giannisagal: “9.1.3 rolex.... εγκατάσταση επιτυχής.... διάβασα ότι αυτή η αναβάθμιση είναι η τελευταία για Android 6.0 ???????? Τρέλανε με τώρα και ξενέρωσε με ταυτόχρονα.......τι θα πει αυτό???????? ” Εγώ έχω μπει στο xiaomi.eu και τους έχω καταχεσει!!!!!Ναι είναι αλήθεια ” Ω ρε φίλε.....?!?!?!?!?!?!εγώ δεν τους κάνω την χάρη να αγοράσω νέο κινητό τους όμως....αυτό είναι χέσιμο φίλε...το παρακαναν....... παρεπιπτόντως η νέα ρομ αν και τελευταία σε rolex πάει σφεν…
-
9.1.3 rolex.... εγκατάσταση επιτυχής.... διάβασα ότι αυτή η αναβάθμιση είναι η τελευταία για Android 6.0 ???????? Τρέλανε με τώρα και ξενέρωσε με ταυτόχρονα.......τι θα πει αυτό????????
-
καλημερα και καλη χρονια σε ολους......εχει παρει ειδηση κανεις για το αν θα εχουμε νεα ρομ απο αυριο ή πεσαμε σε κινεζικη προτοχρονια ?????? δεν βλεπω changelog καπου ........
-
συνεχιζει να μην κανει ενημερωση των εφαρμογων το play store παρα μονο οταν του κανω διαγραφη δεδομενων,μετα κανει ενημερωσεις σαν την κοτα αργα και απο τις επομενες ενημερωσεις παλι τα ιδια......ξερει κατι περι τουτου καποιος ???? ευχαριστω.
-
Καλημεριζω......εδώ και 2 ρομ το play store δεν αναβαθμίζει εφαρμογές...γράφει αναμονή για λήψη κάτω από αυτές....έχω χάσει κάποιο επεισόδιο ξέρει κάποιος?????
-
Χρόνια πολλά σε όλους μας...... επιτυχής εγκατάσταση σε rolex η διορθωμένη ρομ...έκανε κάτι τρελά στο ξεκίνημα αλλά λίγο πριν πάθω καρδιακό άνοιξε το τηλέφωνο με επιτυχία..... ευχαριστώ σας και καλές γιορτές να έχουμε!!!!!
-
Αναμονή για rolex????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχει πρόβλημα και το Rolex ? ” ω ναι......χθες νομιζω το ανεφερα...
-
καλημερα...θα βγει νεα και για rolex ????? θα μας ερθει σε mail ???
-
Καληνερα και χρόνια πολλά....σε rolex κρασαρει όταν ανοίγει το τηλέφωνο μετά την εγκατάσταση και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα.... κρασαρει κάποιος οδηγός από ότι μου γράφει και δεν με αφήνει να πάρω φώτο.....μήπως φταίει που δεν έχω κάνει εγκατάσταση το νέο updater???????
-
Παράθεση από tan: “Παράθεση από Giannisagal: “ολα καλα σε rolex...ευχαριστω σας αιωνια !!!!!! ” Με την μπαταρία όλα καλά;;; ” φυσικα και οχι.....παρατηρησα πως στο τελος της εβδομαδας στρωνει σιγα-σιγα οποτε δεν προλαβαινει να παρει ανασα το κακομοιρο......η μπαταρια μια μερα τωρα γ@μιεται αλλα οταν δεν γκρινιαζω ησυχαζει απο οτι ειδα
-
ολα καλα σε rolex...ευχαριστω σας αιωνια !!!!!!
-
Καθε μέρα φόρτιση με την ιδία χρήση γ@μω το στανιό του???? Εεεεεεεεεε όχι