Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ερχοναι από format φίλε και μια επανεκκίνηση.
-
Αποστόλη αυτό το κάτι ψάχνω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.....είναι άνω ποταμών η κατανάλωση μέχρι τώρα
-
battery drain battery drain .....rolex.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
καλημεριζω........επιτελους το mi cloud πηρε μπρος μετα απο διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης.....(εσκασε μια φορα πριν την διαγραφη για να μου δειξει οτι πρεπει να γινεi ). rolex.
-
rolex........η παλια γνωριμη china rom επεστρεψε με το battery drain και αγιος ο θεος .....απο την προηγουμενη αναβαθμιση συνεχιζει το χαβα της !!!!!!
-
καλημερα στο λαο......ρε παιδες εδω και 3 αναβαθμισεις το changelog της china ειναι το ιδιο....τι δ@ολο συμβαινει ????? δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης ΑΝ συμβαινει κατι τετοιο τοτε......
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
Giannisagal - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
Μήνυμαεγω απορω πως υπαρχει ακομα αυτη η εταιρεια εν ζωη με τοσο χαλια που δουλευει το δυκτιο τους!!!!!!!!!
-
Rolex....η κατανάλωση μπαταρίας δεν παλεύεται πάλι.....Ε άμα πια.
-
Το mi cloud μετά από εκκαθάριση δεδομένων δεν λειτουργεί....rolex. Η κατανάλωση μπαταρίας φαίνεται να μην διορθώθηκε...θα δείξει αν είναι νωρίς....έγινε format για την εγκατάσταση. Επίσης το slow motion στο βίντεο δεν δουλεύει...μαύρη οθόνη.....η κάμερα δουλεύει.
-
Παραλαβή σήμερα από @GearBest ένα tempered glass και ένα redmi 6a......το κινητό ευτυχώς ήρθε καλά....το tempered glass ήρθε σπασμένο......από αύριο αρχίζει η διαφήμιση να ξέρετε...θα φάνε το κράξιμο της αρκούδας...ντροπή τους να το στείλουν χωρίς προστασία παρά μόνο σε φάκελο.....χρόνος αναμονής 20 μέρες.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έτσι για να σε παιδεύουμε λιγάκι.... ” γιαυτο μαρεσει...οποιος αγαπαει παιδευει λεει,το ξερω οτι με αγαπατε.......
-
rolex... αναγκαστική εγκατάσταση αρώμα μετά από format γιατί η απλή xtrv μου έφαγε τη Παναγία να εγκατασταθεί με όλα τα twrp και δεν εγκαταστάθηκε τελικά...παρόλα αυτά η αρώμα έκατσε κουτί με το τελευταίο twrp αλλά το mi cloud πάλι δεν παίρνει backup.......
-
Παράθεση από gkalen: “@Giannisagal Μη σου πω ότι έχεις αργήσει κιόλας .. Με το twrp που φοράς .. ” Γιωργη καλήμερα.....έχω το twrp που περνιέται η αρωμα και κάθε φορά που πήγαινα να περάσω την απλή δεν την περνούσε χωρίς να ξέρω τι τρέχει αλλά μου σφύριξε κάποιος....νομίζω ο geoanto
-
Καλημερα παιδιά......τελικά την περνάμε με factory reset????????redmi 4a Mε ποιο twrp περνάει η απλή xrtv???????
-
Παράθεση από tan: “Παράθεση από Giannisagal: “καλημεριζω σας...ερωτηση...την σημερινη ρομ πρεπει να περαστει με factory reset για το battery drain που υπαρχει ή κανονικα? αν ειναι να βαλω την τεστ ρομ που ποσταρησε ο gkalen...... ” Νομίζω δεν χρειάζεται fr αν έχεις κάνει στην test ” αμ δεν την εχω κανει.....
-
καλημεριζω σας...ερωτηση...την σημερινη ρομ πρεπει να περαστει με factory reset για το battery drain που υπαρχει ή κανονικα? αν ειναι να βαλω την τεστ ρομ που ποσταρησε ο gkalen......
-
Παράθεση από gkalen: “@tan Όχι δε θα χρειαστεί , αυτό έπρεπε να γίνει με τις τεστ ρομς , οι επόμενες θα βγουν με την ίδια φιλοσοφία... ” αν περιμενω εως αυριο θα εχει φτιαχτει το θεμα ή να περασω την τεστ ρομ με factory reset οποτε να με βρει η αυριανη οκ ????
-
Παράθεση από gkalen: “ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ XTRV 8.11.8 Δοκιμαστικές roms για 12 συσκευές .. Kate , kenzo , land , markw , nikel , omega , oxygen , hydrogen , mido , rosy , rolex και santoni .. Changelog Προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που προέρχονται από το source .. Δοκιμάστηκε σε markw με επιτυχία , αναμένουμε feedback και για άλλες συσκευές.. DOWNLOAD XTRV 8.11.8 test roms Index of /current/test_roms EDIT Εγκατάσταση μόνο με factory reset , δεν υπάρχει λόγος να γίνει εγκατάσταση της συγκεκριμένης ρομ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651