Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από dfoust: “Άλλο ένα θέμα που έχω σε αυτήν την ρομ είναι ότι κλείνουν χωρίς λόγο κάποιες εφαρμογές, το έχω παρατηρήσει στις εξής, Firefox, Chrome, tapatalk, wisemail, γενικά η δύο τελευταίες ρομ δεν είναι πολύ σταθερές. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk ” Το tapatalk δουλεύει κανονικά τώρα για τις άλλες 3 εφαρμογές δεν έχω ούτε μια ειδικά το χρομ από την μέρα που το έσβησα είδα το τηλέφωνο να δουλεύει πιο γρήγορα Στάλθηκε από το HM N…
-
ολα φαινονται οκ ....το μονο σπαστικο ειναι πως τρεχει χωρις να εχω ανοιξει τον μαμα browser τον οποιο και μολις ξυλωσα αλλα και ο chrome που αν συνεχισει ετσι θα εχει την ιδια τυχη και αυτος και μαζι και οτι αλλο τρεξει χωρις λογο.
-
το καλο στο ολο πανηγυρι ειναι πως θα αυξηθουν τα μελη μας.......θα γινουν ολοι ΧΙΑΟΜΙΤΕΣ μμμμμμ τρομαρα τους........
-
microsoft_edge_flash_block.jpg Σειρά της Microsoft να “πετάξει” την τεχνολογία Adobe Flash έξω από τον web browser της. Microsoft Edge: Οριστικό μπλοκάρισμα του Adobe Flash από το 2017.
-
yahoo-mail-dead.jpg Ακόμα μία πρωτοφανούς έκτασης κυβερνοεπίθεση ανακάλυψε η Yahoo όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη. Σύμφωνα με την εταιρεία, τον Αύγουστο του 2013 εκτέθηκαν τα δεδομένα περισσότερων από 1 δισ. λογαριασμών, μία παραβίαση ασφαλείας που θεωρείται η μεγαλύτερη στην ιστορία. Yahoo: Ένα δισ. λογαριασμοί έκθετοι στη μεγαλύτερη παραβίαση ασφαλείας στην ιστορία.
-
καλημεριζω σας.....λοιπον καποιος φιλος καποια στιγμη εγραψε πως απο την στιγμη που θα βαλουμε την νεα ρομ και την καθε νεα ρομ καλο θα ειναι να κανουμε 1-2 restart μεσα στην εβδομαδα ωστε να σταματησουν καποιες διεργασιες που δεν χρειαζονται να τρεχουν λογω της εγκαταστασης της ρομ για πρωτη φορα......αυτο λοιπον εχω κανει και εγω και ειδα καποια διαφορα στην καταναλωση της μπαταριας τουλαχιστον οταν δεν χρεισιμοποιω το τηλεφωνο..σε sleep mode δηλαδη εκει που επεφτε η μπατερια 3-4% τωρα πεφτει …
-
Κινέζικη τιμή+μεταφορικά +φπα.+τελωνιο........και ο αντιπροσωπος θα δουλευει για την ψυχη της μανας του ????? δεν θα παιρνει κατι και αυτος και για το προσωπικο που θα δουλευει ???? ασε καλα ειμαστε και ετσι απο Κινα και ας περιμενω και 1 μηνα ωρε...........
-
skype-translator-570.jpg Ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά που έχει φέρει η Microsoft στο Skype είναι το real-time translator. Κατά την διάρκεια της συνομιλίας δύο χρηστών στο Skype, μεταφράζει την συζήτηση σε πραγματικό χρόνο σε όποια γλώσσα θέλεις. Skype Translator: Φέρνει real-time μετάφραση σε κλήσεις σταθερών και κινητών.
-
Xiaomi-Mijia-04.jpg H Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το νέο της ηλεκτρικό όχημα (το οποίο δεν είναι αυτοκίνητο όπως έλεγε η φημολογία) αλλά ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Xiaomi Mijia: Ηλεκτρικό σκούτερ με αυτονομία 30km και τιμή 290 δολάρια.
-
giphy.gif =============== Δεκ 12th 2016, 11:17am =============== 15400402_1280890315331556_7369486886927833030_n.jpg =============== Δεκ 12th 2016, 11:19am =============== 15356594_1847323832169197_5465544288674627310_n.jpg =============== Δεκ 12th 2016, 11:26am =============== giphy.gif =============== Δεκ 12th 2016, 11:33am =============== 15350687_233817350385876_4845326669355833446_n.png
-
redmi note 4g.....όλα καλά αναμένεται κατανάλωση μπαταρίας.
-
samsung-drone-patent-1.jpg Η Samsung κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με πολλά πράγματα. Αυτή την φορά, η εταιρεία με έδρα την Σεούλ κοιτάζει προς τον ουρανό, αφού έχει βάλει στο μάτι την αγορά των drone, καταθέτοντας φέτος αρκετές πατέντες για την δική της υλοποίηση. Μέσω των πατεντών αυτών, παίρνουμε σήμερα μια ιδέα για το τι σχεδιάζει. Samsung: Σχεδιάζει το δικό της drone που μοιάζει με UFO.
-
texnologia-led.jpg Ερευνητές του Michigan State University δημιούργησαν έναν πρωτοποριακό τρόπο συλλογής ενέργειας από την ανθρώπινη κίνηση, χρησιμοποιώντας μια παρεμφερή σε φιλμ συσκευή που μπορεί να διπλώμεται για να παράγει περισσότερη ενέργεια. Ενέργεια για ηλεκτρονικές συσκευές απευθείας από την ανθρώπινη κίνηση.
-
Παράθεση από jgougos: “@Giannisagal good luck (Πάρε ένα backup πρώτα όμως μην είναι κανένα System in use και πέσεις σε κανένα bootloop) ... ” ναι ναι εννοειται πως θα παρω.......αν δεν κανω και καμια μ@@@@κια να πλησιασω το εμφραγμα δεν μου ερχεται καλα εμενα....αλλωστε πως θα περασω το σαβ/κο μου ???? ετσι normal ?????? οχι φυσικα !!!!!!
-
Παράθεση από Giannisagal: “ανακαλυψα ενα αρχειο με το ονομα ''mab''........... μπορει καποιος να μου πει τι ειναι ???? επειδη ειχα πριν stable και ειχα παρει backup αντιγραφο και μετα το factory reset επανεφερα τις ρυθμισεις απο αυτο,μηπως ειναι αρχειο της stable ΚΑΙ το εχω τσαμπα απο αυτην ????????? ” λεω να το ξεριζωσω και οτι γινει......μου φαινεται πως ειναι απο την stable !!!!!!!
-
ανακαλυψα ενα αρχειο με το ονομα ''mab''........... μπορει καποιος να μου πει τι ειναι ???? επειδη ειχα πριν stable και ειχα παρει backup αντιγραφο και μετα το factory reset επανεφερα τις ρυθμισεις απο αυτο,μηπως ειναι αρχειο της stable ΚΑΙ το εχω τσαμπα απο αυτην ?????????
-
Παράθεση από demakhs: “Συγγνώμη, συγγνώμη, θέλετε να μου πείτε ότι: 1 ) θα χάσω τις 15-20 (εγώ ειδικά, 50) μέρες αναμονής, 2 ) με την καθημερινή αγωνία αν το στειλαν ή με δουλεύουν ότι το στειλαν τα κινεζάκια, 3 ) αν ενεργοποιήθηκε το tracking number, 4 ) πότε κουνήθηκε, 5 ) αν προσγειώθηκε στην Ολλανδία, 6 ) τη μεγάλη στιγμή που πιάνει Ελ. Βενιζέλος, 7 )την αγωνία αν κ πότε θα ανοίξει ο σάκος, 8 )την προώθηση στην Κεντρική διανομη, 9 ) την ΑΠΟΦΥΓΗ ή ΌΧΙ του ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ (κομβικό σημείο, αγωνία στο…