Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
spud_3.jpg Πoλλά τα ενδιαφέροντα projects που έχουμε δει μέσα από την πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter και η αναδιπλωμένη οθόνη SPUD (Spontaneous Pop-up Display) είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα κορυφαία των τελευταίων ετών, γεγονός που αποτυπώνεται και στην ανταπόκριση του κοινού. SPUD: Μια αναδιπλώμενη οθόνη 24” HD για smartphones, tablets και laptops.
-
Hugo-Barra-570.jpg H Xiaomi είναι ένα παράδειγμα startup η οποία κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αναπτυχθεί με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό και να ανέβει στην κορφή της Κίνας, η οποία δεν θεωρείται καθόλου εύκολη αγορά. Xiaomi: Οι πωλήσεις στα smartphones πέφτουν, αλλά η ίδια δεν πτοείται.
-
fortistis-kinitou-tilefonou-smartphone.jpg Ομάδα επιστημόνων του UCF (University of Central Florida) ανέπτυξε μια νέα διαδικασία για τη δημιουργία εύκαμπτων υπερπυκνωτών (supercapacitors) που μπορούν να αποθηκεύουν περισσότερη ενέργεια και να επαναφορτίζονται πάνω από 30.000 φορές, χωρίς να υποβαθμίζονται. Ένα βήμα πιο κοντά στα τηλέφωνα που φορτίζουν σε δευτερόλεπτα και κρατούν για μια εβδομάδα.
-
@leas1968 επειδή γράφω από κινητό είναι δύσκολο να στείλω link......μπες στο προφίλ μου και διάβασε το....τον έχω και εκεί τον οδηγό για αυτές τις περιπτώσεις.
-
Παράθεση από sakismaf: “Calibration πως κανουμε τη μπαταρια; ” ή με κάποιο app ή μόνος σου όπως κάνω εγώ....... υπάρχει οδηγός manual calibration.
-
Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Giannisagal: “redmi note 4G........ολα καλα με την νεα stable. μια παρατηρηση ΜΟΝΟ........εχω παρατηρησει πως οπως με τις 2 τελευταιες DEV ετσι και με την STABLE τωρα οταν τελειωνει η φορτιση σχεδον αμεσως οταν βγαλω το καλωδιο πεφτει στο 99% η μπαταρια και συντομα παει στο 98%........το εχει και καποιος αλλος αυτο Η να υποθεσω πως η μπαταρια πηρε την κατω βολτα ??????? ” Πάντα μετά απο κάθε νεα εγκατάσταση ROM θέλει calibration η μπαταρία έχεις κάνει? ” δεν ε…
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από Giannisagal: “redmi note 4G........ολα καλα με την νεα stable. μια παρατηρηση ΜΟΝΟ........εχω παρατηρησει πως οπως με τις 2 τελευταιες DEV ετσι και με την STABLE τωρα οταν τελειωνει η φορτιση σχεδον αμεσως οταν βγαλω το καλωδιο πεφτει στο 99% η μπαταρια και συντομα παει στο 98%........το εχει και καποιος αλλος αυτο Η να υποθεσω πως η μπαταρια πηρε την κατω βολτα ??????? ” @Giannisagal το φορτίζεις βράδυ με wifi (ή δεδομένα) / bluetooth ανοικτά μήπως? ” ολα ει…
-
redmi note 4G........ολα καλα με την νεα stable. μια παρατηρηση ΜΟΝΟ........εχω παρατηρησει πως οπως με τις 2 τελευταιες DEV ετσι και με την STABLE τωρα οταν τελειωνει η φορτιση σχεδον αμεσως οταν βγαλω το καλωδιο πεφτει στο 99% η μπαταρια και συντομα παει στο 98%........το εχει και καποιος αλλος αυτο Η να υποθεσω πως η μπαταρια πηρε την κατω βολτα ???????
-
poison-tap.jpg Poison Tap είναι το όνομα συσκευής, αξίας μόλις 5 δολαρίων, η οποία μπορεί να «χακάρει» υπολογιστές με «κλειδωμένη» οθόνη. Poison Tap: Συσκευή αξίας 5 δολαρίων που ανοίγει «κλειδωμένους» υπολογιστές.
-
Παράθεση από ktsiaras: “καλημέρα αυτό το κινέζικο υπάρχει σε όλους?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24120/ ” ναι.......εγω εβαλα την stable και δεν το εχω πλεον....οχι οτι με πειραζε κιολας!!!!
-
Redmi note 4G.......τρέλα κολλήματα αναμενω την xtrv.....προς το παρών stable ξανά.
-
Redmi note 4g......δόξα τω Θεό όλα καλά και ας μην είναι xtrv. Αναμένω για μπαταρία και τα λέμε. Ευχαριστώ σας.
-
@dnomikos μετά το factory reset δεν έγινε τίποτα. Επίσης χωρίς να μπαίνω στον browser μου δείχνει ότι τρέχει....... τρέχει τρέχει όλο τρέχει....και χωρίς μπαίνω ίντερνετ μου δείχνει ότι τρέχει. Θα δοκιμασω την νέα ρομ να δω τι θα γίνει.
-
βρε παιδιά με REDMI NOTE 4G........ΒΡΕ παιδιάααααα........δεν έχει βάλει κάποιος από εσάς την 6.11.10 να δούμε αν είχε πρόβλημα όπως εγώ ώστε να διορθωθεί και να πάμε στην 6.11.17 ?????? Τι το έχουμε το XIAOMI GR ??????να το κλείσουμε το μαγαζί δηλαδή???? Άντε βοηθήστε........... Και ερωτω.........εμείς με την KIT KAT ψυχή δεν έχουμε??? Ερωτω,δεν έχουμε? Ομάδα GR ασχολιθειτε παρακαλώ και λίγο με εμάς τα φτωχαδακια με το KIT KAT παρακαλώ να γίνει και η ζωή η δική μας λίγο καλύτερη.
-
εγω παντως μολις μπηκα να το κατεβασω στο PLAY STORE αλλα δεν το βρισκω.....μηπως ειναι μουφα η δουλεια Η δεν το εχουν βαλει ακομα ????? παταω PHOTOSCAN αλλα δεν......... απο τον υπολογιστη ομως που το πληκτρολογω μου το δειχνει........ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos.scanner
-
google_photoscan.jpg Αν είστε μιας κάποιας ηλικίας (ας πούμε 40+) τότε σίγουρα έχετε φωτογραφίες από τη μικρή σας ηλικία που βρίσκονται μέσα σε κλασικά albums ή σε κουτιά σε κάποιο πατάρι? Η Google έχει τη λύση για εσας-(εμας) !! Google PhotoScan: Η νέα δωρεάν εφαρμογή για να μετατρέπεις της παλιές φωτογραφίες σε ψηφιακές με το smartphone σου [Video]