Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
skype_for_web_1.jpg Μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη μας έρχεται από τη Microsoft σχετικά με την υπηρεσία Skype. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μπορεί ο καθένας να τη χρησιμοποιεί ακόμη και αν δεν έχει δημιουργήσει λογαριασμό ή για κάποιον λόγο δεν θέλει να συνδεθεί σε αυτόν Τώρα μπορείς να χρησιμοποιείς το Skype χωρίς να διαθέτεις λογαριασμό.
-
skype-5.jpg Οι Skype Insiders θα μπορούν να βλέπουν και να χρησιμοποιούν πρώτοι τα όσα θα ενσωματωθούν σε δεύτερο χρόνο στην πλατφόρμα, ενώ θα μπορούν να αποστέλλουν στην Microsoft τα σχόλια και τις όποιες παρατηρήσεις τους, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το μέλλον του Skype. Πρόγραμμα Skype Insiders ετοιμάζει η Microsoft.
-
redmi note 4G gtv - kitkat πάλι δεν μπορώ να βγω από το φόρουμ με το νέο miui app παρά μόνο βίαια. Επίσης ρουφάει μπαταρία το browser χωρίς να το ανοιξω......πίσω πάλι λοιπόν. Ορίστε ένα screenshot
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “και γενικά κολανε τα πάντα........ πισωγυριζω με λύπη γιατί είχε ωραία γραφικά αυτή ή ρομ.......όλες οι εφαρμογές κολανε............... ” Θα πρέπει να κάνεις ένα Backup από το TWRP και να περάσεις την ROM μετά από Factory Reset.Επειδή το source της ROM είναι από Global Developer, διαφέρει πάρα πολύ από το προηγούμενο Source, και για αυτό χρειάζεται το Factory Reset. Αν και πάλι δε σου κάθεται καλά, κάνεις Restore to Backup σου και όλα μέλι γάλα.…
-
και γενικά κολανε τα πάντα........ πισωγυριζω με λύπη γιατί είχε ωραία γραφικά αυτή ή ρομ.......όλες οι εφαρμογές κολανε...............
-
Παράθεση από Giannisagal: “1. redmi note 4g .........πέτυχε δεν έτυχε.......όλα τέλεια για δοκιμαστική......είχα ένα reboot κατά τα άλλα οκ.[/sup] ” αναθεωρω τις απόψεις μου για αυτή την δοκιμαστική ρομ..... μου δείχνει ότι τρέχει ο browser χωρίς να το έχω ανοίξει και το battery drain και το reboot που είχα πρώτη φορά δεν μου άρεσε......μάλλον πισωγυριζω περιμένοντας την xtrv ΌΤΑΝ με το καλό αφού ή kitkat σταμάτησε. Επίσης παταω πίσω ώστε να βγω από το φόρουμ και δεν βγαίνει και αναγκάζομαι να κ…
-
1. redmi note 4g .........πέτυχε δεν έτυχε.......όλα τέλεια για δοκιμαστική......είχα ένα reboot κατά τα άλλα οκ.[/sup]
-
Here comes MIUI 8 China Developer ROM 6.11.10 Changelog Preview! 1. Introducing Smart assistant Smart assistant provides you the features based on your needs. For example, when you plug in earphones, it will ask if you want to continue listening to music. Also, you can check app info very quickly, like data usage, Mi Fit steps, etc. 2. Save alarm automatically When you are setting an alarm, if tap the Home button, the alarm will be automatically saved. 3. Added the option of 'Notification before…
-
huawei-logo-570.jpg Πριν από λίγες μέρες η Xiaomi κατάφερε να κάνει την έκπληξη ανακοινώνοντας το 6.4 ιντσών Xiaomi Mi MIX. Ένα smartphone χωρίς σχεδόν καθόλου περιθώρια που σύμφωνα με την ίδια καταλαμβάνει το 91.3% της μπροστινής πλευράς της συσκευής. Huawei: Ετοιμάζει full screen κινητό α λα Xiaomi Mi MIX;