Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
αυριο πρωί πρωί εντυπώσεις......ναστε καλά παίδες και χρόνια πολλά για την ημέρα!!!!!! Βρέξει χιονίσει,ΝΑΙ Ή ΌΧΙ εσείς εδώ για εμας........ευχαριστούμε!!!!!!!!
-
με την κατανάλωση μπαταριας τι θα κάνω ούτε ξέρω. ......ή το σπάω ή........το σπάω!
-
Αγαπητε Δημητριε @MIUI_ART σου ευχομαι να εισαι πολυχρονος , παντα δημιουργικος με υγεια για εσενα και την οικογενεια σου. Επισης ευχομαι να εισαι παντα εδω και να μας κρατας σε εγρηγορση με ολη την ομαδα σου !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...και του χρονου με υγεια !!!!!!! Αγαπητε @dnomikos πολυχρονος να εισαι και παντα υγεια σου ευχομαι. Να εισαι παντα καλα και διπλα μας στις δυσκολες στιγμες(οταν εχουμε με καποιο προβλημα) και να σε χαιρεται η οικογενεια σου.
-
Courtroom_European.jpg Ερευνητές του University College London και University of Sheffield της Pennsylvania, με επικεφαλής τον Έλληνα Δρ Νικόλαο Αλετρά, δημιούργησαν ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης (AI), που είναι ικανό να προβλέπει την έκβαση δίκης που αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα. Έλληνες δημιούργησαν «δικαστή» τεχνητής νοημοσύνης.
-
elbetia-taxudromoi-drones.jpg Επιστήμονες του Imperial College London πραγματοποίησαν επίδειξη μιας πρωτοποριακής μεθόδου ασύρματης μετάδοσης ενέργειας σε drone ενώ αυτό βρίσκεται εν πτήσει. Drones που θα μπορούν να επαναφορτίζονται ασύρματα εν πτήσει.
-
Παράθεση από blackm76: “Εντάξει. Ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο. Φλασαρα εγώ το super user όπως την ρομ χειροκίνητα όπως λέει στις οδηγίες. Στις οδηγίες όμως λέει να μην το αναβαθμίσω από το playstore. Να μπω να το βρω και να πατήσω να μην ενημερώνεται αυτόματα; ” α γεια σου !!!!!!!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Giannisagal: “τελικα φιλε @Bodai ή φαγούρα μου βγήκε σε καλό τέλεια αυτή ρομ.........δουλεύουν όλα στην εντέλεια..... μπράβο σας...... φαντάζομαι με την XTRV τι θα γίνει........έλα παμεεεεεεεε ” Ολα καλα!! Η φαγούρα στο δάκτυλο? Εφυγε?? ” με εσάς που έχω μπλέξει δεν νομίζω......είναι μόνιμο το φαινόμενο
-
τελικα φιλε @Bodai ή φαγούρα μου βγήκε σε καλό τέλεια αυτή ρομ.........δουλεύουν όλα στην εντέλεια..... μπράβο σας...... φαντάζομαι με την XTRV τι θα γίνει........έλα παμεεεεεεεε
-
redmi note 4G.... . Α Ψ Ο Γ Η !!!!!!!!! την προτείνω με κλειστά μάτια.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Giannisagal: “508,32mb δειχνει το αρχειο και οταν τελειωνει την ληψη μπαινω να δω ποσο ειναι και μου λεει 533,02mb και παλι που την κατεβασα απο το mail μου @Bodai ” Αυτό δεν είναι φυσιολγικό και το καταλαβαίνεις και εσυ. Αλλα επειδή βλέπω απο εδω την φαγούρα στο δάκτυλο, προχώρα. Απλά κάνε nandroid πριν ... ” κοιτα...τη φαγουρα την εχω αλλου (με τρωει ο κ@λ@ς μου που λενε) .....τοσα MB περιπου πανω-κατω ηταν και οι προηγουμενες γιαυτο επιμενω και βλεπεις πως θα…
-
Παράθεση από Giannisagal: “508,32mb λεει τωρα και το ιδιο λεει απευθειας ο συνδεσμος στο mail μου. ” 508,32mb δειχνει το αρχειο και οταν τελειωνει την ληψη μπαινω να δω ποσο ειναι και μου λεει 533,02mb και παλι που την κατεβασα απο το mail μου @Bodai
-
508,32mb λεει τωρα και το ιδιο λεει απευθειας ο συνδεσμος στο mail μου.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Giannisagal: “ωπα ωπα.....διαβαζω για τα mb της ρομ μικρη-μεγαλη.....εμενα κατεβηκε 533,02mb ειμαι οκ??? ” Οχι δεν είναι σωστή!! Καλά τα Md5 γιατί τα βάζουμε?? ” την κατεβαζω κατευθειαν απο το κινητο και δεν βλεπω να συγκρινω md5
-
ωπα ωπα.....διαβαζω για τα mb της ρομ μικρη-μεγαλη.....εμενα κατεβηκε 533,02mb ειμαι οκ??? μειλαω για GTV ετσι ???? η προηγουμενη ηταν σε μενα 535,5mb.
-
φλασαρω και αναμενω την XTRV........να ξερετε ειμαι πολυ ζηλιαρης !!!!!!!