Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
redmi 4a....η κταναλωση της μπαταριας εχει πιασει ταχυτητα φωτος....οταν μπαινω ιντερνετ ολο κοιταζω την μπαταρια πως τρεχει και μπαινοβγαινω γρηγορα
-
redmi 4a με την νεα ρομ....perfect.......ευχαριστω σας !!!!!!
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Mi Band 3 Προστέθηκε στο 1ο ποστ το νέο Mi Fit 3.5.3 με ενσωματωμένο το τελευταίο Firmware με την ένδειξη μπαταρίας και τα τελευταία Resources. Δοκιμάστηκε και παίζουν όλα τέλεια. Όσοι έχετε ακόμα την παλιά έκδοση απλά κατεβάστε το νέο Mi Fit και θα περαστούν όλα αυτόματα. Όσοι έχετε ήδη περάσει το τελευταίο firmware κατεβάστε από το 2ο ποστ το νέο firmware και περάστε το με το Notify & Fitness. ! ! ! Καλά Updates λοιπόν ! ! ! ” μονο για το band 3 ειναι ετσι ? …
-
redmi 4a.... περαστηκε αψογα.......ολα λειτουργουν καλως μεχρι στιγμης εκτος απο το οτι οταν μπηκε σε twrp η μπαταρια εγραψε αμεσως 84% απο 95% που εγραφε πριν ξεκινησω........ευχαριστω σας αλλη μια φορα και εδω ειμαστε για εντυπωσεις!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “Εννοεις πως ότι χαρακτηριστικά έχει το changelog της Κίνας θα έχει η ρομ που θα δώσετε???? ” Δεν έχει δώσει Changelog η Xiaomi για την νέα China ROM, και έτσι αφήσαμε το παλιό, ανεξάρτητα αν έχουμε την νέα 8.11.1 ROM. ” καλημερα Δημητρη...... Note: MIUI 10 China Developer ROM 8.11.1 update is suspended this week for checking the issue of individual icon names being abnormal and flashing back after restarting the ROOT switch. MIUI 10 China Develo…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από alvin1983: “China developer rom suspended αυτή τη βδομάδα. ” Ναι μεν αλλά....Θα δώσουμε κανονικά την 8.11.1 ανεξάρτητα από την ανάκληση καθώς δεν επηρεάζει το πρόβλημα τα δικά μας Patch και το Source από το xiaomi.eu. ” Εννοεις πως ότι χαρακτηριστικά έχει το changelog της Κίνας θα έχει η ρομ που θα δώσετε????
-
αγορα απο @TomTop.com.....παρελλαβα μετα απο 15 μερες.....ειμαι ευχαριστημενος και απο τα προιοντα τους. αγορα απο @GearBest μολις χθες το redmi 6a...μετα απο 2 ωρες μου εστειλαν mail οτι το πηγαν αεροδρομιο....μπραβοοοοοο.....επισης απο αυτους παραγγειλα ενα tempered glass και μετα απο το οτι δεν το ειχαν μου ειπαν θα στειλουν αλλο.....ο θεος και η ψυχη τους....περιμενω και βλεπω και αλοιμονο τους γιατι με καλο παιδακι εμπλεξαν..θα παει το κραξιμο εδω μεσα συννεφο.
-
MIUI 10 China Developer ROM 8.11.1 update is suspended this week for checking the issue of individual icon names being abnormal and flashing back after restarting the ROOT switch.
-
Παράθεση από gkalen: “@Giannisagal Ο δρόμος είναι ο εξής .. πας από Πύργο στην Αμαλιάδα , πίνεις ένα καφέ , κατεβάζεις το camera fix , το περνάς και λογικά θα είσαι οκ με τη στοκ κάμερα .. camera fix.zip ” ευχαριστω παρα πολυ........ελα κερναω στην Αμαλιαδα...
-
Παράθεση από gkalen: “@Giannisagal Το κάμερα fix Γιάννη μου , το κάμερα fix το δοκίμασες ?? EDIT Οι υπόλοιποι που μιλανε για αλλαγή region .. ΔΕΝ υπάρχει πλέον region , οι ρομς είναι από cn/eu source , αν δεν έχετε κάνει fr πιθανώς θα έχετε κάποια από τα προβλήματα που αναφέρετε .. Όπως έχω πει αρκετές φορές , να ενημερώνετε για το αν έχετε κάνει fr .. ” Γιωργηηηηηηη........αχ αυτο το καμερα fix....το ειχα ξεασει αφου δεν ειχα θεμα ποτε....σε ευχαριστω παρα πολυ δειξε μου και το δρομο να το βρω …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Giannisagal: “να μου δώσει επειδή δεν κατέχω το twrp για τις απλές xtrv γιατί με αυτό που έχω είναι για τις aroma και κολλάει.... ” Δοκίμασε ποιο σου κάνει..Twrp ” Τα κατέβασα και τα 3 και ο θεός βοηθός.....το tools τι είναι;;;; Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργη.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παρακαλώ τον υπεύθυνο για τα TWRP να μου δώσει επειδή δεν κατέχω το twrp για τις απλές xtrv γιατί με αυτό που έχω είναι για τις aroma και κολλάει....τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. @geoanto555 φανερώσου.
-
Φτιάξτε τη μαμά κάμερα πλιζ...... τι το θέλουμε το κινητό αλλιώς???? Είναι ένα gadget πλέον...
-
redmi 4a.. η μαμά κάμερα σκάει ....η google camera δουλεύει μόνο βίντεο...η φωτογραφία δεν ανοίγει καν....
-
μου ανοιξε μετα απο 10 λεπτα και με τα χιλια ζορια να φορτωσει ...τελειωσε το φορτωμα των εφαρμογων και μου τρεμει η οθονη συνεχεια πανω πανω στην ημερομηνια,στο σημα δυκτιου κ.τ.λ. κανεις ιδεα ?????????
-
παιδες γιατι εχει κολλησει στο mi logo κανα 5λεπτο μετα απο επανεκκινηση που του εκανα??? στο mi logo με την ασπρη γραμμη φορτωμενη.....
-
καλημεριζω.....redmi 4a με factory reset περαστηκε αψογα....οσο αφορα το πισωγυρισμα απο 7.1 σε 6 android @MIUI_ART Δημητρη θα μπορουσα να πω χιλιες φορες με 6....παει σφαιρα σε σχεση με τo android 7.1. ευχαριστω σας ακομα μια φορα....αναμενετε εντυπωσεις και σχολια..!!!!!
-
Ανανεωθηκε η λίστα χωρίς νέο mail πάτησα refresh.... κατεβαίνει αμέσως.... ευχαριστώ πολύ είμαι με το δάχτυλο στη Μερέντα....