Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από linuxilakis: “Αν το αφήσει και σε βρει μια δύο φορές δεν το ξανακάνει...Καλό είναι να το αφήσεις να σε βρει μετά reboot και τέλος redmi note 3pro thunder gkalen rom ” το θέμα είναι πως δεν με βρίσκει αφού το έχω δεχθεί να δω τι συμβαίνει μία φορά φίλε....σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “@dnomikos ήταν ενεργό ή πρόσβαση στη τοποθεσία μου και το έκανα ανενεργό......αυτό έφταιγε λες;;;;;; ” Κάτι εκεί μέσα φταίει και μάλλον το Ιστορικό τοποθεσίας Google σε συνδιασμό με την αδυναμία του GPS να κλειδώσει γρήγορα. ” μαλλον έστρωσε από ότι δείχνει αφού το εκλεισα.........για να το παρακολουθησω στην κατανάλωση..... πέφτει λίγο γρήγορα ή μπαταρία αλλά νομίζω πως είναι απτό ότι είναι ή πρώτη φόρτιση ύστερα από το istall της....... ευχαρι…
-
Παράθεση από jpastos: “@Giannisagal Δοκίμασε να διαγράψεις τον λογαριασμό σου Google και να κάνεις σύνδεση από την αρχή μάλλον δεν είναι θέμα rom αλλά λογαριασμού ” θα δοκιμασω και αυτό φίλε σε ευχαριστώ πολύ......
-
@dnomikos ήταν ενεργό ή πρόσβαση στη τοποθεσία μου και το έκανα ανενεργό......αυτό έφταιγε λες;;;;;;
-
λοιπον....ο λογος κυριως που πηγα σε STABLE ηταν πως play store μου εβγαζε μυνημα ''ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΓΙΑ GPS'' και παρολο που πατουσα οχι και εκλεινα το GPS που το ανοιγε μονο του εβλεπα στην καταναλωση πως ετρεχε και το play store και το gps χωρις να ειναι εργοποιημενο.......εκανα τα παντα αλλα αυτο μονο με reboot σταματουσε να τρεχει απο πισω.......μολις πριν λιγο με την STABLE που εβαλα μου εβγαλε μυνημα ''ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΓΙΑ GPS ΑΠΟ PLAYSTORE''. να του γ@#%^&*$ λοιπον τιποτα Η εχετε να μου προτεινετε κατ…
-
Exynos-8-Octa-8890-01-570.jpg Με την κρίση που αντιμετωπίζει η Samsung με το Samsung Galaxy Note 7 και τις μπαταρίες του που πιάνουν φωτιά, έχουν ήδη ξεκινήσει να ακούγονται φήμες για το επερχόμενο Samsung Galaxy S8, το οποίο δεν αποκλείεται να έρθει νωρίτερα. Exynos 8895: Πληροφορίες για 3GHz CPU και όχι μόνο.
-
gmail-on-phone-and-computer-email.jpg Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα emails που λαμβάνετε στον λογαριασμό σας δεν είναι όλα σχεδιασμένα με τον ίδιο τρόπο. Ιδιαίτερα τα emails που περιέχουν εικόνες και links (π.χ. newsletters) φαίνονται μια χαρά στον σταθερό υπολογιστή σας, αλλά είναι αρκετά δυσανάγνωστα και δύσχρηστα όταν τα βλέπετε στο smartphone σας. Gmail: Θα προσαρμόζει τα emails για κάθε μέγεθος οθόνης στη νέα αναβάθμιση.
-
google-maps-speed-limits.jpg Όταν σταματήσει η αστυνομία για υπερβολική ταχύτητα, η πρώτη δικαιολογία που έρχεται στο μυαλό όλων, είναι ότι δεν αντιλήφθηκαν πως έτρεχαν. Σε αυτό θέλει να βοηθήσει η Google με την νέα προσθήκη στο Google Maps. Google Maps: Θα δείχνει το όριο ταχύτητας στη διάρκεια της πλοήγησης.
-
που υπαρχει η λιστα με ολες τις ελληνικες stable εδω ωρε παιδια???????
-
Παράθεση από bertsos: “πρώτα δηλαδή να κάνω factory reset? και μετα να περασω το zip αρχειο? ” ακριβως.....απο V7 σε V8 θελει factory reset. και γω μολις χθες το εκανα.
-
Παράθεση από bertsos: “μετα την πολυ καλη σας stable 7.1.6.0 θελω να περασω την καινουρια...κατεβάζω μόνο το zip αρχείο και το πετάω μεσα στο κινητο τόσο ευκολά ? ” οχι τοσο ευκολα....λιγο πιο δυσκολα.......πρεπει να κανεις factory reset πρωτα.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “κανει για την STABLE V8 ???????ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!!! ” Αυτό θα βάζεις μέχρι να πάψει να λειτουργεί. Μετά, εδώ είμαστε ” ενταξει τι να πω????? ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΡΕΛΗ !!!!!!!! αντε ωρε δεν σας αλλαζω με τιποτα.........XIAOMI ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΙΑΟΜΙ..........και μαλιστα XIAOMI-MIUI.GR ....... Μ Ο Ν Ο !!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “.............. Αγαπητε @dnomikos μηπως σου βρισκεται καποιο fixακι για την STABLE ROM οσο αφορα τις ληψεις??? εχω παλι το ιδιο θεμα και εδω , παταω διαχειριση ληψεων και με πεταει εξω...θυμασαι που εκανε το ιδιο στη developer rom και μου εδωσες fix να το εχω για ολες τις επομενες???? ” Βάλε το ίδιο που έχεις κατεβάσει ” κανει για την STABLE V8 ??????? ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!!!
-
καλη σας μερα....... rootαρα οπως μου ειπαν οι φιλοι @derveni και @amigagr και τους υπερευχαριστω για το αμμεσο ενδιαφερον τους και ολα δειχνουν καλα μεχρι στιγμης εκτος απο την μπαταρια που επεσε 4% το βραδυ αλλα πιστευω θα στρωσει. Αγαπητε @dnomikos μηπως σου βρισκεται καποιο fixακι για την STABLE ROM οσο αφορα τις ληψεις??? εχω παλι το ιδιο θεμα και εδω , παταω διαχειριση ληψεων και με πεταει εξω...θυμασαι που εκανε το ιδιο στη developer rom και μου εδωσες fix να το εχω για ολες τις επομενες?…
-
τελεια..... πρώτη φορά έβαλαstable και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Έχω μία απορία ομως......έκανα όπως μου ζήτησε απο twrp istall το supersu και τώρα μου λέει tap to istall supersu για να είναι root ή συσκευή και λέει play ή twrp. Τι κάνω??????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “εφτασε η ωρα να σταθεροποιηθω τελικα........... ” Και το κακό είναι πως δεν θα έχουμε ROM την ερχόμενη Παρασκευή. Αρχίσανε πάλι οι γιορτές στην Κίνα. ” το καλο ειναι ομως πως μας εχεις δωσει stable rom V8 ομως....... Ε να μην δοκιμασω ολα τα μαγειρευτα της κοινοτητας?????? ντροπη μου.......
-
mit-books.jpg Ερευνητές του ΜΙΤ δημιούργησαν μια κάμερα, η οποία έχει την ικανότητα να διαβάζει κάποιο βιβλίο χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξεις. Φυσικά η κάμερα δεν προορίζεται για όσους βαριούνται να ανοίξουν το βιβλίο και να το διαβάσουν, αλλά για πολύ πιο σημαντικό λόγο. MIT: Ερευνητές δημιούργησαν κάμερα που διαβάζει κλειστό βιβλίο.
-
εφτασε η ωρα να σταθεροποιηθω τελικα...........