Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από pechr: “Άντε επιτέλους κυκλοφόρησε.. Τώρα σηκωνόμαστε από κρεβάτια , πολυθρόνες και φλασάρουμε ” Χρηστο καλημερα.......ρε φιλε τι λεει η stable ?????? να δοκιμασω λες????? τι εχεις δει ??????
-
@MIUI_ART παρατήρηση ΜΕΓΆΛΗ......το google play μου ζητάει ανίχνευση GPS....του παταω ΟΧΙ και από τότε τρέχει και δείχνει κατανάλωση μπαταρίας 50%........ Τι είναι τούτο πάλι????? και μου δείχνει το GPS να τρέχει στη κατανάλωση ενώ το έχω κλειστό πάντα. Και στην προηγούμενη τον τά ίδια είχα. Του πατησα εξαναγκασμένη διακοπή........ περιμένω να δω......??????? Καλημέρα......
-
μια παρατήρηση ΜΕΓΆΛΗ......το google play μου ζητάει ανίχνευση GPS....του παταω ΟΧΙ και από τότε τρέχει και δείχνει κατανάλωση μπαταρίας 50%........ Τι είναι τούτο πάλι????? Και στην προηγούμενη τον τά ίδια είχα. Του πατησα εξαναγκασμένη διακοπή........ περιμένω να δω.
-
Η Google ετοιμάζεται να βάλει φρένο στις ιστοσελίδες που δεν χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο HTTPS.
Μήνυμαblog-image-2.jpg Η Google θέλει να προστατέψει τους χρήστες από κακόβουλες ή μη-ασφαλείς ιστοσελίδες και ανακοίνωνει επίσημα ότι από την έκδοση Google Chrome 56 (Ιανούαριος 2017) θα εμφανίζει προειδοποιήσεις για οποιαδήποτε login σελίδα που δεν είναι κρυπτογραφημένη. Η Google ετοιμάζεται να βάλει φρένο στις ιστοσελίδες που δεν χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο HTTPS.
-
Xiaomi-Mi-5s-antutu-1.jpg Όλο και πιο συχνά εμφανίζεται τελευταία το μη ανακοινωμένο Xiaomi Mi 5s, καθώς μετά την λίστα των χαρακτηριστικών που είδαμε πριν από 2 μέρες, τη Δευτέρα πέρασε από το AnTuTu. Εμφανίζεται με οθόνη 5.15 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels. Xiaomi Mi 5s: Πέρασε από AnTuTu με Snapdragon 821.
-
καλημεριζω την παρεα.......ερωτηση κρισεως.........γιατι χρειαζεται το ATMOS για να ακουγεται ο ηχος κλησης???? οταν το απενεργοποιω ειναι παρα πολυ χαμηλα και δεν ακουγεται καν οταν με παιρνουν τηλεφωνο... οταν βαζω το ATMOS ακουγεται πολυ δυνατα ακομα και στο πολυ χαμηλο να το βαλω 1-2% τον ηχο το ιδιο δυνατα παιζει........ τι γινεται ????????? ειναι πειραγμενη η δικη του ενταση επιτηδες ??????? χαζη η σκεψη μου αλλα τι να υποθεσω ????????? σπασμενο ηχειο ????????
-
@MIUI_ART να κάνω factory reset για να επανέλθει ο supersu γιατί δεν τον βλέπω πια.......????? Τον έκανα εγκατάσταση ξεχωριστά από την ρομ αλλά τίποτα....
-
συνεχιζει να είναι χαμένο το supersu και μετά από δεύτερη εγκατάσταση της ρομ και του zip του supersu ξεχωριστά.......root δεν είναι πλέον.......τι κάνω;;;;; Factory reset υποπτεύομαι ??????
-
μεχρι τωρα πολυ καλητερη απο την προηγουμενη......ευχαριστουμε ολα τα παιδια στη κουζινα!!!!!!!!
-
καλημερα......το supersu χάθηκε τι κάνω;;;;; Έχω το zip αποθηκευμένο.....το κάνω εγκατάσταση;;;;;;
-
amazon_fire_hd_8_1.jpg Η Amazon ανακοίνωσε επίσημα τη νέα έκδοση του tablet Fire HD 8, το οποίο έρχεται με αρκετές βελτιώσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, αυτονομία 12 ωρών και την προσωπική βοηθό Alexa που γνωρίσαμε στο Amazon Echo. Amazon Fire HD 8: Το νέο tablet της εταιρείας με προσωπική βοηθό Alexa και τιμή από $89.99.
-
devolo-GigaGate-600x410.jpg Ένας router σπάνια αποτελεί μέρος μιας multimedia γωνιάς μέσα στο σπίτι και η ισχύς του ασύρματου σήματος πολλές φορές δεν είναι αρκετά υψηλή για να απολαύσετε απρόσκοπτα υπηρεσίες streaming και δωρεάν online παιχνίδια. Η devolo εγκαινιάζει με το GigaGate μία νέα λύση όλα σε ένα, αφού πρόκειται για ένα ασύρματο bridge που παρέχει σε όλες τις multimedia συσκευές του σπιτιού, σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet. Πρεμιέρα για το νέο gigabit WiFi bridge devolo GigaGate …
-
Παράθεση από mrzoid: “Παράθεση από Giannisagal: “ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ επιτελους εγραψε 3% και φορτιζει.....τρεμουλο με επιασε........ τωρα γελαω πω πω τι επαθα ο ανθρωπος πεμπιατικα........ ” Τελικά δεν έφταιγε το Google Store... Με official global stable το έχεις λειτουργήσει καθόλου? Και εκεί τα ίδια χάλια η μπαταρία? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οχι μόνο developer βάζω.....steble ποτέ.
-
ερωτηση.......αν περασω την νεα ρομ αυριο απο το αγγλικο Xiaomi MIUI Official Global Site και μετα περασω την ελληνικη απο πανω της θα εχω θεμα με το supersu Η με οτιδηποτε αλλο ?????? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- υστερα απο την πτωση απο 60% σε 0% σε sleep mode πρεπει τρεχοντας να περασω στην νεα ρομ...... icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
-
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ επιτελους εγραψε 3% και φορτιζει.....τρεμουλο με επιασε........ τωρα γελαω πω πω τι επαθα ο ανθρωπος πεμπιατικα........
-
Παράθεση από Giannisagal: “καλημεριζω......τι καλημερα τελοσπαντων..........χθες βραδυ το αφησα στο 60% και μολις τωρα ειδα πως ειναι κλειστο και δεν ανοιγει.......τετοιο θεμα δεν ειχα ποτε.......ειμαι στη δουλεια και δεν εχω φορτιστη να δω μηπως φταιει κατι αλλο αλλα μαλλον τελειωσε η μπαταρια γιατι υοτε με volume up+power ανοιγει...........πως περναει τωρα η Πεμπτη εωσ παρασκευη απογευμα μου λετε ?????????????? ” το εχω βαλει να φορτισει εδω και 5 λεπτα και το μονο που κανει ανοβοσβηνει το κοκ…
-
καλημεριζω......τι καλημερα τελοσπαντων..........χθες βραδυ το αφησα στο 60% και μολις τωρα ειδα πως ειναι κλειστο και δεν ανοιγει.......τετοιο θεμα δεν ειχα ποτε.......ειμαι στη δουλεια και δεν εχω φορτιστη να δω μηπως φταιει κατι αλλο αλλα μαλλον τελειωσε η μπαταρια γιατι υοτε με volume up+power ανοιγει...........πως περναει τωρα η Πεμπτη εωσ παρασκευη απογευμα μου λετε ??????????????
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Ας κλείσει τις αυτόματες ενημερώσεις από playstore. ” εγω μόλις το βρήκα και τις σταμάτησα.