Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από anestisleon: “ρε παιδιά έκανα αναβάθμιση το supersu από το playstore και όλα καλά δν υπάρχει κολλημα εδώ και δύο μέρες ” Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται όταν κάνεις αναβάθμιση στη νέα Version του Super User, αλλά όταν θα κάνεις την επόμενη αναβάθμιση της ROM και θα ψάχνεις να βρεις που πήγε το ROOT και το Super User. Σας έχουμε τονίσει πάμπολλες φορές να μην κάνετε αναβάθμιση από το Google Play το Super User, αλλά κάνετε του κεφαλιού σας... Αντε να σε δω στην επό…
-
Παράθεση από mrzoid: “@Giannisagal Ανοίγεις το Play Store, πατας πανω αριστερά να ανοίξει το μενού, μετά ρυθμίσεις και εκεί που λέει αυτόματες ενημερώσεις το βάζεις "χωρίς αυτόματες ενημερώσεις" Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.....θα το τσεκαρω!!!!!!
-
Παράθεση από mrzoid: “Παράθεση από Giannisagal: “τι θα γίνει θα το σπασω να συνέλθει?????? Ξανά πέρασα την ρομ ,έκανα καθαρισμό αλλά εκεί αυτό......ή μπαταρία τρέχει ποτάμι. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ????????? @NasDriver Ανεστηηηηηηηηη.............. @MIUI_ARTΔημητρηηηηηη......... ????????? καποιος????????? ” Καλησπέρα, δεν έχω παρακολουθήσει προηγούμενα σου ποστς, οπότε με συγχωρείς αν πω κάτι χαζό.... Βλέπω ότι το play store έχει 80+ % στην κατανάλωση, μήπως έχεις ενεργές τις αυτόματες ενημερώσεις, λειτ…
-
razer_ornata_chroma.jpg Η Razer ανακοίνωσε επίσημα τη νεά σειρά πληκτρολογίων Ornata, με τα οποία υπόσχεται τον καλύτερο συνδυασμό άνεσης και ακρίβειας χάριν στην τεχνολογία Mecha-Membrane. Razer Ornata: Η πρώτη σειρά πληκτρολογίων με τεχνολογία Mecha-Membrane για συνδυασμό άνεσης και ακρίβειας.
-
Samsung-patent-01.jpg Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung επιχειρεί να διαθέσει στο κοινό μια συσκευή που να “τρέχει” δυο λογισμικά. Η πρώτη της προσπάθεια έγινε το 2013 με το tablet Ativ Q που θα λειτουργούσε με Windows 8 και μια έκδοση του Android (πιθανότατα το 4.4 KitKat). Samsung: Ετοιμάζει smartphone με Dual OS.
-
Παράθεση από NasDriver: “@Giannisagal, προσωπικά πριν λίγο γύρισα στην 6.8.25 δεύτερη φορά με factory reset ” ρε φιλε σε μενα η 6.8.25 ειχε πολλη καταναλωση στη μπαταρια και δεν θελω να παω πισω....το μονο που μενει ειναι ειναι να περιμενω παρασκευη την νεα....ευχαριστω παντως!!!!
-
τι θα γίνει θα το σπασω να συνέλθει?????? Ξανά πέρασα την ρομ ,έκανα καθαρισμό αλλά εκεί αυτό......ή μπαταρία τρέχει ποτάμι. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ????????? @NasDriver Ανεστηηηηηηηηη.............. @MIUI_ARTΔημητρηηηηηη......... ????????? καποιος?????????
-
whatsapp-popular-1-570.jpg Το WhatsApp υποστηριζει ότι τα δεδομένα αυτά δεν θα πουληθούν σε διαφημιστές, όμως αν δεν επιθυμείτε να διαμοιραστούν προσωπικές πληροφορίες μπορείτε να το σταματήσετε. WhatsApp: Πως να σταματήσετε το διαμοιρασμό προσωπικών δεδομένων με το Facebook.
-
S7-edge-on-fire-01.jpg Εν μέσω του τεράστιου θέματος που έχει προκύψει με την ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7, όπου η Samsung αποφάσισε να σταματήσει τις πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και να προχωρήσει σε ανάκληση όλων των συσκευών, αυτή τη φορά έχουμε περιστατικό με το Galaxy S7 Edge. Samsung Galaxy S7 edge: Έπιασε φωτιά ενώ φόρτιζε.
-
facebook_messenger_instant-video.jpg Η Facebook αναβαθμίζει την εφαρμογή Messenger για συσκευές Android και iOS, φέρνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιούν video κλήσεις απευθείας από τα chat windows με τον συνομιλητή τους και ταυτόχρονα να βλέπουν τη γραπτή συνομιλία τους. Facebook Messenger: Προσθήκη λειτουργίας Instant Video σε iOS και Android.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “Όλα σφαίρα σε redmi note 4g αλλά έχω ένα θέμα....... Έκανα καθαρή εγκατάσταση το έστησα από την αρχή....... Πατάω λοιπόν το άλμπουμ να δω τις φωτογραφίες μου και είναι κενό και τις βλέπω μόνο από τα αρχεία.. .... ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΆΛΙ ΤΟΎΤΟ;;;;;;;; ” Γιάννη, δεν δοκιμάζεις να κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Άλμπουμ ? ” Λοιπόν μπαίνω εφαρμογές_αλπουμ αλλά δεν έχει κάτι για καθαρισμό όμως, το εικονίδιο για καθαρισμό είναι …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “Όλα σφαίρα σε redmi note 4g αλλά έχω ένα θέμα....... Έκανα καθαρή εγκατάσταση το έστησα από την αρχή....... Πατάω λοιπόν το άλμπουμ να δω τις φωτογραφίες μου και είναι κενό και τις βλέπω μόνο από τα αρχεία.. .... ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΆΛΙ ΤΟΎΤΟ;;;;;;;; ” Γιάννη, δεν δοκιμάζεις να κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Άλμπουμ ? ” Θα το κάνω Δημήτρη και θα αναφέρω.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Σε mi4 μέχρι στιγμής όλα καλά! @Giannisagal δε το κάνεις update το su το έχουμε πει πολλές φορές ” Ναι ρε φίλε το έχω δει πολλές φορές γραμμένο αλλά λέω μήπως άλλαξε κάτι. Όλα οι λοιπόν το αφήνω ως έχει.
-
Όλα σφαίρα σε redmi note 4g αλλά έχω ένα θέμα....... Έκανα καθαρή εγκατάσταση το έστησα από την αρχή....... Πατάω λοιπόν το άλμπουμ να δω τις φωτογραφίες μου και είναι κενό και τις βλέπω μόνο από τα αρχεία.. .... ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΆΛΙ ΤΟΎΤΟ;;;;;;;; Επίσης μου ζητάει ενημέρωση το supersu τι να κάνω;;;;;; Επίσης κάπου κάπου μου εξαφανίζει τον βοηθό αφής και τον εμφανίζει μετά από λίγο......... Θέλει φαπες να υποθέσω;;;;;
-
homtom_ht10.jpg Η Doogee εντυπωσιάζει ξανά φέτος με τη θυγατρική εταιρεία της, αυτή τη φορά με το μοντέλο HOMTOM HT10 που έρχεται με premium κατασκευή και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. HOMTOM HT10: Με οθόνη 5.5” FHD, deca-core επεξεργαστή, αναγνώριση ίριδας και Android 6.0 σε προσφορά.
-
Samsung-Galaxy-Note-7-02.jpg Μετά τις αναφορές ότι κάποια κομμάτια του Samsung Galaxy Note 7 πιάνουν φωτιά ενώ βρίσκονται στη φόρτιση, ήρθε η είδηση ότι η Samsung σταματά της αποστολές του phablet και μάλιστα σκέφτεται να προχωρήσει ακόμη και στην ανάκλησή του. Samsung: Η πρώτη επίσημη δήλωση για τις εκρήξεις του Galaxy Note 7.
-
Τα νεα της παρασκευιατικης ρομ ................ Screenshot shutter sound switch We have added the screenshot shutter sound switch for those users who are requesting it. 141130nkq4qn0qviokdndp.png.thumb.jpg Add Call recordings folders to separate them from other recording In the previous version, all recordings were collected under the same folder. In this weekly update, we have added a "Recorded calls" folder to save call recordings. 141117h9p8agavv9og8948.png.thumb.jpg 141120cgnlwd12iz4i6a1a.pn…