Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από thomas01: “Με το που μπαίνει δεν ανοίγει η εφαρμογή αλλά ξεκινούν να ανοίγουν παράθυρα μάλλον διαφημιστικά. Πάρα πολλά όμως και συνεχόμενα, όπως το συνημμένο. ” κανε καθαρισμο δεδομενων της εφαρμογης του miuihellas και θα στρωσει οπως εκανα και εγω που εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με σενα.
-
@dnomikos εχω παλι θεμα οπως στην προηγουμενη ρομ δεν κανει ενημερωση εφαρμογων με data παρα μονο με wifi αλλα και θεμα με την διαχειριση ληψεων......παταω διαχειριση ληψεων και κρασαρει........ εκανα καθαρισμο στις ληψεις και στο διαχειριστη ληψεων(λαθος μου) και wipe και ξαναπερασα την ρομ παλι αλλα......τζιφος!!!!!! το zip που μου εφτιαξες ειναι ΜΟΝΟ για την προηγουμενη ρομ???? να μην το περασω σε αυτην????? οταν κατεβασα την νεα ρομ απο το κινητο ειδα οτι το XUNLEI δουλευει ομως........ Η αλ…
-
paidia-internet-ypologistis.jpg Η όλο και μεγαλύτερη εξάρτηση του ανθρώπου από το Ίντερνετ και η ευκολία πρόσβασης στον τεράστιο όγκο πληροφοριών που είναι διαθέσιμος online επηρεάζει τη λειτουργία της σκέψης σε ό,τι αφορά στην επίλυση προβλημάτων, τη μνήμη και την εκπαίδευση, σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων του University of California, Santa Cruz και του University of Illinois, Urbana Champaign, που δημοσιεύτηκε στο «Memory». Έρευνα: Πώς το Ίντερνετ αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας της ανθρώπινης μ…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “redmi note 4g εχω.......εκανα αυτο που μου ειπες μολις.......τιποτα.....το ιδιο μου λεει!!!!! ” Πέρασε αυτό και πήγαινε στις Λήψεις > Ρυθμίσεις > Όριο μεγέθους λήψης και βάλτο απεριόριστο. ” καλημεριζω.........ολα οκ,δουλεψε το zip τελεια φιλε @dnomikos.σε ευχαριστώ πολυ οποιος θελει και εχει το redmi note 4g να το βαλει αν θελει.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “redmi note 4g εχω.......εκανα αυτο που μου ειπες μολις.......τιποτα.....το ιδιο μου λεει!!!!! ” Πέρασε αυτό και πήγαινε στις Λήψεις > Ρυθμίσεις > Όριο μεγέθους λήψης και βάλτο απεριόριστο. ” σε υπερευχαριστω !!!!!!!!! υποθετω το περναω οπως τις ρομ ετσι????
-
lithium_metal_battery.jpg Η start-up εταιρεία που ξεκίνησε από το MIT ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο την πρώτη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου-μετάλλου (Li-Metal), η οποία προορίζεται αρχικά για χρήση σε drones, αλλά μπορεί σταδιακά να χρησιμοποιηθεί σε smartphones, κάμερες ή ακόμη και ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Νέα τεχνολογία μπαταρίας θα διπλασιάσει την αυτονομία των smartphones μέσα στο 2017 [Video]
-
Mi-Note-2-render-e1471793263104.jpg Ενα high-end smartphone που αναμένεται να παρουσιάσει η Xiaomi και θα αποτελέσει τον βασικό ανταγωνιστή του Samsung Galaxy Note 7. Xiaomi Mi Note 2: Παρουσιάζεται σύντομα για να κοντράρει το Galaxy Note 7;
-
Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα κάνε μία καθαρή εγκατάσταση της rom. Wipe cache, dalvik, data & system και μετά instail την τελευταία GTV ή οποία είναι βασισμένη αποκλειστικά σε china source. Επειδή είμαι από το κινητό δεν βλέπω συσκευή, αν θυμάμαι καλά έχεις το Mi4. Αν ναι δοκίμασε το. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” redmi note 4g εχω.......εκανα αυτο που μου ειπες μολις.......τιποτα.....το ιδιο μου λεει!!!!!
-
Παράθεση από spideman3: “Από το play store το έχεις ρυθμίσει? Εγώ το έχω έτσι: ” καλημερα φιλε Γιωργο..........ναι το εκανα και αυτο αλλα τιποτα!!!!!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “καλημερα και σε ευχαριστω πολυ.......στο διαχειριση ληψεων να κανω καθαρισμο?????? στις ληψεις εκανα και οταν δω αν διορθωθηκε θα σου το αναφερω........ ” Μόνο στο Λήψεις είναι αρκετό. ” φιλε σου αναφέρω πως δεν έγινε κάτι με τον καθαρισμό των λήψεων....... συνεχίζει να μην κατεβαζει και να μην ενημερώνει από play store με data......γράφει αναμονή για wifi.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “redmi note 4G ή μπαταρία είναι απελπισία.......μάλλον πισωγυριζω.... . Έχω ερώτηση.......δεν κάνει ενημέρωση ούτε κατεβαζει app από play store με δεδομένα αλλά με wifi μόνο λέει...... υπάρχει ρύθμιση κάπου μην αρχίσω τα καντήλια πρωί πρωί?????? Πω πω πρώτη φορά ή μπαταρία κάθε 2λεπτο πέφτει 1% ωρε........... παίζει ρόλο το 4G που δουλεύει?????? Αλλαξα σε COSMOTE και 4G δουλεύει πρώτη φορά....λέτε γιαυτό να τρέχει έτσι;;;;; ” Καλημέρα Σε όσα κινη…
-
redmi note 4G ή μπαταρία είναι απελπισία.......μάλλον πισωγυριζω.... . Έχω ερώτηση.......δεν κάνει ενημέρωση ούτε κατεβαζει app από play store με δεδομένα αλλά με wifi μόνο λέει...... υπάρχει ρύθμιση κάπου μην αρχίσω τα καντήλια πρωί πρωί?????? Πω πω πρώτη φορά ή μπαταρία κάθε 2λεπτο πέφτει 1% ωρε........... παίζει ρόλο το 4G που δουλεύει?????? Αλλαξα σε COSMOTE και 4G δουλεύει πρώτη φορά....λέτε γιαυτό να τρέχει έτσι;;;;;
-
elephone_u-disk.jpg Η Elephone Θα ανακοινώσει ένα πολύ ενδιαφέρον USB flash drive που ξεχωρίζει για τον ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Elephone U-Disk: Νέο USB flash drive με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.
-
Παράθεση από tasospap1986: “Για να φλασαρουμε καινούρια ρομ θέλει από 75% μπαταρία και πάνω για λόγους ασφαλείας; ” ΕΓΩ Π.Χ. επειδη εχω λοξα εχω κανει αναβαθμιση με 15% και ισα που προλαβε να μην κλεισει απο μπαταρια.........ειχα χασει 10 λιτρα ιδρωτα ..... ΓΙΑΤΙ??? ελα ντε.............φυσικα δεν το εχω ξανακανει μην παω απο καρδιακο επεισοδιο.
-
xiaomi_redmi_note_4_leaked_photo.jpg Η Xiaomi ετοιμάζεται για την παρουσίαση του Redmi Note 4 την επόμενη εβδομάδα, με το νέο value-for-money smartphone να είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει την εκπληκτική πορεία της σειράς που έχει πουλήσει περισσότερα από 110 εκατ. τεμάχια παγκοσμίως. Xiaomi Redmi Note 4: Αποκαλυπτήρια στις 25 Αυγούστου και πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά.