Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από Giannisagal: “ολα καλά αλλά το μόνο άσχημο είναι πως ενημέρωση των εφαρμογών από play store θέλει μόνο wifi να τις κάνει και όχι με τα δεδομένα.... ... σπάσιμο μεγάλο. ” Μηπως πειραχτηκε από την εφαρμογή λήψεις η ρύθμιση που έχει για απεριόριστο dl μέσω δεδομένων; ” που το βλέπω αυτό; Που μπαίνω;
-
ολα καλά αλλά το μόνο άσχημο είναι πως ενημέρωση των εφαρμογών από play store θέλει μόνο wifi να τις κάνει και όχι με τα δεδομένα.... ... σπάσιμο μεγάλο.
-
Παράθεση από ktsak: “Εγω θα τη βάλω Δευτέρα που θα παραλαβω. Περιμένω πως και πως. Μπράβο και παλι ” δεν θα ηθελα να ειμαι καθολου στην θεση σου φιλε........δεν μπορω να περιμενω δευτερολεπτο τρωω τα νυχια μου εγω ......αντε με το καλο να το παραλαβεις!!!!
-
Και η vodafone με 5€ εχει δωσει απεριοριστα data ολο το καλοκαιρι αρκει να κατεβασεις δωρεαν την εφαρμογή myvodafone απο play store.......εγω το εβαλα πριν ενα μήνα και μου εδειξε 62 μερες απομένουν που σημενει απο μεσα ιουλιου εως τελος αυγουστου ολο το καλοκαίρι ..........μεχρι και ρομ κατεβασα χαχαχα τους εχω ξεζουμισει......
-
Τα νέα της επόμενης ρομ........... Άντε να δούμε και κανένα fix της προκοπής για εμάς τούς απλούς θνητούς. Today we are bringing you with the following recommended features: Calendar - Rio 2016 based features (Only visible when System Language sets to Mandarin) As the 2016 Olympic Games hosted in Rio in this summer time, many users were suggesting to add "match schedule reminder" function in the calendar app, so they will be able to set notifications for particular game. Here is what we have don…
-
@dfoust θα περάσω με factory την μεθαυριανη ρομ γιαυτο. @LeonTsi έχεις δίκιο σε αυτό που λες για το bug οπότε αστο καλύτερα θα επαναφερω τις ρυθμίσεις με το MiCloud. Σας ευχαριστώ και τους δύο για την απάντηση σας.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από Giannisagal: “Αγαπητα μου μελη θα ηθελα τα φωτα σας για πολλους και διαφορους λογους και επισης να ξυπνησουμε λιγακι ..... Το nandroid backup το παιρνουμε απο TWRP σωστα?? αφου κανουμε factory reset η καθαρη εγκατασταση μετα κανουμε restore σωστα??? αυτο το backup περιλαμβανει τα παντα??? δηλαδη ρυθμισεις-ηχοι κλησεις-διαταξη οθονης....οπως ακριβως ηταν στημενο το κινητο πριν σωστα??? ενημερωστε με αν ειναι λαθος καποιο αυτο απο αυτα να ξερει και ο κοσμ…
-
Αγαπητα μου μελη θα ηθελα τα φωτα σας για πολλους και διαφορους λογους και επισης να ξυπνησουμε λιγακι ..... Το nandroid backup το παιρνουμε απο TWRP σωστα?? αφου κανουμε factory reset η καθαρη εγκατασταση μετα κανουμε restore σωστα??? αυτο το backup περιλαμβανει τα παντα??? δηλαδη ρυθμισεις-ηχοι κλησεις-διαταξη οθονης....οπως ακριβως ηταν στημενο το κινητο πριν σωστα??? ενημερωστε με αν ειναι λαθος καποιο αυτο απο αυτα να ξερει και ο κοσμος και να μην υπαρχουν διαφωνιες..... ευχαριστω!!!!!!
-
σε μενα μου ηρθε μυνημα και εκανα κληση σε σταθερο και οντως δουλευει!!!!
-
Viber-ellada.jpg Το Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο με πάνω από 754 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες διεθνώς, προχωρά σε μια ειδική προσφορά αποκλειστικά για την Ελλάδα. Ειδική προσφορά Viber για την Ελλάδα: Δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά, ακόμη και από το εξωτερικό!
-
Redmi-Pro-Mini-570.jpg Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωθηκε επίσημα το Xiaomi Redmi Pro, με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p AMOLED, δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio X25, dual-camera στην πλάτη . Οι πληροφορίες μιλούν για τον ερχομό της Mini έκδοσης. Xiaomi Redmi Pro Mini: Με οθόνη 5.2″ OLED & οκταπύρηνο Snapdragon 652;
-
gsk-google-570.jpg Η Google και η φαρμακευτική GlaxoSmithKline συνεργάζονται για να δημιουργήσου τα «βιοηλεκτρικά χάπια». Πιο συγκεκριμένα, η Verily παλαιότερα γνωστή και ως Google Life Sciences και νυν θυγατρική της Alphabet, μαζί με την GlaxoSmithKline (GSK) δημιούργησαν την Galvani Bioelectrics, με στόχο την δημιουργία βιοηλεκτρικών φαρμάκων. Google & GSK: Δημιουργούν το βιοηλεκτρικό φάρμακο του μέλλοντος.
-
Παράθεση από skorpios268: “είχα πάρει backup από την 6.7.21 την στιγμή που όλα ήταν καλά και με όλες τις εφαρμογές που είχα βάλει μέσα σε αυτή.Τώρα πως θα κάνω restore μέσω twrp ξαναπερνάω πρώτα την ρομ και μετά κάνω restore ή περνάω το restore κατευθείαν έναν οδηγό ψάχνω μην γίνει κάποιο λάθος. ” Xiaomi_Redmi_Note_3 Pro
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από zodiac84: “@geoanto555 για να γυρίσω στην προηγούμενη απλά επιλέγω απο TWRC την 6.7.21 και κάνω την κλασσική διαδικασία της εγκατάστασης? ” Αν δεν έχεις backup δυστυχώς πρέπει να κάνεις advanced wipe/dalvik,cache,data σε επιστροφή.Εγω την έκανα restore από twrp.. @tkvkp μιλάμε ότι κατέβαζε λεπτό και 1%... ότι να ναι.. ” εγω το εκανα με την κλασσικη διαδικασια παντως και ολα καλα ωρε παιδια.
-
Aerochromics-01-570.jpg Νέα σειρά ρούχων της Aerochromics, τα οποία έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται την ατμοσφαιρική ρύπανση και να αλλάζουν χρώμα. Aerochromics: Μπλουζάκια αλλάζουν σχέδια ανάλογα με την ρύπανση του αέρα.