Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “Αρα κατεβάζω αυτήν που λέει 4 σκέτο ε; Το ότι πέφτει σε 6 είναι καλό ή κακό δηλαδή;;;;; ” Εσύ θα μας πεις όταν την δοκιμάσεις.... ” Καρδιακό θα με κάνετε εσείς εδώ μέσα μωρέ τι να σας πω????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όταν αλλάζει Source η ROM επιβάλεται Factory Reset, και σε μερικές X-treme καταστάσεις μέχρι και Format Data.... ” Στην λίστα με τις Ρομ έχει hm4 σκέτο πριν το 5Α ....να υποθέσω πως είναι το 4A αφού 4 σκέτο δεν κυκλοφορεί???? Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “Στην λίστα με τις Ρομ έχει hm4 σκέτο πριν το 5Α ....να υποθέσω πως είναι το 4A αφού 4 σκέτο δεν κυκλοφορεί???? ” Το RedMi 4A με τo China Source πέφτει από Android 7 που ήταν με την Global σε 6 ....!!…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όταν αλλάζει Source η ROM επιβάλεται Factory Reset, και σε μερικές X-treme καταστάσεις μέχρι και Format Data.... ” Στην λίστα με τις Ρομ έχει hm4 σκέτο πριν το 5Α ....να υποθέσω πως είναι το 4A αφού 4 σκέτο δεν κυκλοφορεί????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Η διανομή των νεων eom θα αρχίσει σήμερα αργά το απόγευμα -βραδυ. Και θα ολοκληρωθούν σταδιακά μέχρι την Κυριακή το βράδυ ” Δημητρη σε redmi 4a θα δωσετε απο china ???????
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΥποπτευομαι ότι δεν αναφέρεστε στο mi band 2 έτσι??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Stathis Stathis: “Τωρα βγάζει error 6 ,έχουμε κάτι άλλο για δοκιμή; ” Θα κάνουμε κάποιες απαραίτητες αλλαγές, και το Σάββατο που θα δώσουμε νέα ROM προφανώς θα είναι οκ...Απλά αυτή την εβδομάδα προτεραιότητα θα δώσουμε στα προβλήματα των Android 8 & 9 ROM, και ίσως αναβληθεί για την επόμενη εβδομάδα η μετάβαση σε China/xiaomi.eu source στις Android 6 & Android 7 ROMs. ” Οχιιιιιιιιιιι....μην μου το χαλάς Δημήτρη..... περιμένω αυτό το άγιο factory reset γιατί μ…
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
Giannisagal - - Mi Band
Μήνυμαmi band 2.....περαστηκε και η αναβαθμιση με την ελληνικη ημερομηνια ....ολα τελεια σας ευχαριστω παρα πολυ!!
-
Πισωγύρισα αλλά από την ώρα που πέρασα την 8.10.18 αργεί πολύ στις εφαρμογές και ας γύρισα στην προηγούμενη....δώστε china να του πετάξω τα μάτια έξω με το factory reset και κανα format.... δεν χαμπαριαζω και πολύ.
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΚατεβασα πάλι το apk και το εβαλα στη sd... ερώτηση....όταν γίνει το φακτορυ ρισετ πρέπει να περάσω τα ,firmware ένα ένα από την αρχή στην σειρά;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από poseidvn: “Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Δημήτρη αυτό με το ποσοστό της μπαταρίας στην αρχική οθόνη του band καθώς κ η τρέχουσα θερμοκρασία στον καιρό μπορεί να γίνει;;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με την πρώτη ευκαιρία μόλις χαλαρώσουμε. Αυτό βέβαια που ξανασυζητήσαμε και πριν λίγες ημέρες με τα στοιχεία του Καιρού που στέλνει το Notify & Fitness δηλαδή το ποσοστό υγρασίας και την τρέχουσα θερμοκρασία, φαντάζει δύσκολο προς το παρ…
-
Giannisagal - - Mi Band
Μήνυμα@dnomikos Δημήτρη στην ερχόμενη Ρομ που πρέπει να κάνουμε factory reset τι γίνεται με την εφαρμογή μας??? Πάλι όλα από την αρχή;;;; Άσε που κάτι έχω κάνει και δεν την βρίσκω ως apk να το βάλω στην sd....
-
redmi 4a.....πισωγυρίζω...δεν παλεύεται άλλο...αργεί να ανοίξει εφαρμογές και ίντερνετ λες και σέρνει νταλίκα.... Παρασκευή με το καλό factory reset με την ευχή να μην τρώει μπαταρία η china όπως έκανε πριν γυρίσουμε σε global που ήταν και ένας από τους λόγους που αλλάξαμε τότε....το μόνο καλό σε αυτή την Ρομ ίσως να ειναι η κατανάλωση μπαταρίας, φαίνεται καλουτσικη αλλά...ανώτερα βία.
-
ρε παιδες τι ειναι το mail που μου ηρθε μολις????? αλλαξε κατι στις ρομ ????
-
Παράθεση από gaiosgf: “παντως στο mido μου η νεα ρομ εχει πολλα κολληματα, καθυστερηση στο ανοιγμα εφαρμογων, μεχρι και reboot μου κανε για πρωτη φορα εδω κι ενα χρονο που το εχω. ας ελπισουμε με cn source να σωθει η κατασταση. ” τα ιδια σε redmi 4a rolex εκτος απο reboot......
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “@dnomikos Δημήτρη ερώτηση.....πρόσεξα πως όταν απομακρύνομαι η σύνδεση διακόπτεται .....αλλά όταν είναι κοντά mi band+κινητό δεν συνδέεται και πρέπει να πατήσω το mi fit για συνδεθεί πάλι.... Καμιά ιδέα??!!! ” Καλύτερα έτσι... θα ξανασυνδεθεί μόνο του και θα συγχρονιστεί όταν είναι απαραίτητο. Μην αλλάξεις τα διαστήματα σάρωσης γιατί θα έχεις επιπτώσεις στη διάρκεια της μπαταρίας. Πχ δοκίμασε σε αυτή την περίπτωση που βλέπεις διακοπή να κάνεις κ…
-
Giannisagal - - Mi Band
Μήνυμα@dnomikos Δημήτρη ερώτηση.....πρόσεξα πως όταν απομακρύνομαι η σύνδεση διακόπτεται .....αλλά όταν είναι κοντά mi band+κινητό δεν συνδέεται και πρέπει να πατήσω το mi fit για συνδεθεί πάλι.... Καμιά ιδέα??!!!
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Παράθεση από Giannisagal: “Οχι που δεν θα το κατάφερνα..χαχα....να είστε καλά ομάδα..δεν είστε τυχαίοι για μένα που όλη μέρα έχω την σελίδα μας ανοιχτή παράλληλα με όλες τις άλλες που κάνω δουλειά μου.....σας ευχαριστώ και ελπίζω κάποια μέρα να σας συναντήσω γιατί έχω περιέργεια να δω τι μυαλά κουβαλάτε μωρέ....αυτό ισχύει και για τα παιδιά που βγάζουν τις Ρομ και για τα παιδιά που έχω μιλήσει τηλεφωνικά.... βλέπε @gkalen Γιώργος.... μπράβο σας. ...σας διαφημίζω xiaomi-miu…
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από GiolaPower: “Ερώτηση, υπάρχει στα σκαριά ελληνικό firmware για το mi band 2; Τις γραμματοσειρές τις πέρασα και σε συνδιασμό με το δικό σας Mi Fit βλέπω όμορφα κανονικά αναγνώριση κλήσης κτλ. Το μεγάλο θετικό είναι ότι δουλεύουν άψογα και οι χάρτες τις Google που ήταν ο λόγος που δεν περνούσα μέχρι τώρα "πειραγμένα" Mi Fit. ” 3ο ποστ αυτού του νήματος διάβασε. ” Τι να διαβάσουμε ?? και εσυ διαβασες αλλα τηλεφωνικα το ελυσες !! εγω προ…