Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από sokri_m: “Παράθεση από Giannisagal: “απο twrp έχει επιλογή backup και αφού κανείς factory μετά κάνεις restore και έρχονται όλα όπως ήταν. Από MiCloud που αυτό κάνω εγώ αφού κάνω factory reset όταν ενεργοποιω το τηλέφωνο μου λέει αν θέλω επαναφορά από MiCloud και έτσι μου φέρνει και την διάταξη της οθόνης και τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς το ειχα. Μπες στο λογαριασμό σου MiCloud και δες που έχει αντίγραφο οθόνης και πάρε backup εκεί τώρα ώστε να έχεις τις τελευταίες ρυθμίσεις. ” Καλημέρ…
-
Παράθεση από omek07: “Για εξήγησε λίγο καλύτερα. Εγώ θέλω να πάρω backup μόνο τις ρυθμίσεις σε επιφάνεια εργασίας που έχω κάνει όχι τις εφαρμογές. Μέσω twrp πως γίνεται αυτό? Στο MiCloud? ” απο twrp έχει επιλογή backup και αφού κανείς factory μετά κάνεις restore και έρχονται όλα όπως ήταν. Από MiCloud που αυτό κάνω εγώ αφού κάνω factory reset όταν ενεργοποιω το τηλέφωνο μου λέει αν θέλω επαναφορά από MiCloud και έτσι μου φέρνει και την διάταξη της οθόνης και τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς το ειχα. Μ…
-
Παράθεση από omek07: “Σκα.ουλες δηλαδή. Βαριέμαι να περάσω ξανά όλα και να ξανάστησω όλα από την αρχή. Ξέρει κανείς τουλάχιστον πως μπορώ να σώσω μόνο την διάταξη των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας? ” backup από twrp πάρε ή στο micloud πάρε backup και θα γυρίσουν όλα όπως πριν
-
επιβεβαιωνω το θέμα με το browser την μετάφρασή δηλαδη......επίσης θερμοκρασία είναι χαμηλη. Ένα μείον που είδα είναι πως για να κάνει ενημέρωση από google play πρέπει να είμαι wifi....από δεδομένα δεν τις κάνει αναβοσβηνει συνεχώς και λεει αναμονή wifi. Όλα αυτά σε redmi note 4G. Μία σύγκριση????? Σορρυ αλλά ή προηγούμενη είναι πιο καλύτερη!!!!!!! Η 6.7.21 δηλαδή. την τέσταρα αρκετά την 6.7.28 και κατέληξα.
-
xiaomi_redmi_pro_preorders.jpg Όπως ήταν αναμενόμενο, το Xiaomi Redmi Pro τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού και αρκετοί μας ρωτήσατε πότε θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες. Xiaomi Redmi Pro: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες και για τις τρεις εκδόσεις.
-
google-play-store.jpg Η Google προσθέτει 8 νέες κατηγορίες που θα εμφανιστούν σύντομα στο Google Play με σκόπο να κάνει ευκολότερη την αναζήτηση και την πρόσβαση στις εφαρμογές. Google Play: 8 νέες κατηγορίες για να βρίσκετε τα apps ευκολότερα.
-
mediatek-570.jpg Η MediaTek ετοιμάζει τον νέο πανίσχυρο επεξεργαστή Helio X30 που θα δούμε σε συσκευές τους επόμενους μήνες. Η εταιρεία έχει μεγάλη απήχηση και ιδιαίτερα στην Κίνα, αφού τα chipsets της είναι πιο οικονομικά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. MediaTek Helio X30: Έρχεται το νέο δεκαπύρηνο τέρας.
-
Τι νέο θα έχουμε ωρε παιδιά??????? [Changelog - China] MIUI 8 China Developer ROM 6.7.28 Changelog Preview Today we are bringing you with the following recommended features : Gallery - "Only show local albums" function. To satisfy the needs of viewing and managing local albums only. We have added this new feature. The switch button is at the top right corner with default status - OFF. forum.php forum.php Only show local albums OFF / Only show local albums ON 1.gif Gallery - Delete photos from de…
-
Dr._Proctor.jpg Το Pokémon GO γίνεται κάθε μέρα και μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας. Υπάρχουν καφετέριες και μπαρ για Pokémon trainers, ειδικά ρούχα και αξεσουάρ για Pokémon και από σήμερα… γιατρός για Pokémon και μάλιστα ο πρώτος στην Ελλάδα και στον κόσμο! Ο πρώτος γιατρός για Pokémon είναι πραγματικότητα από το doctoranytime.gr
-
Nvidia TITAN X: Η νέα πανίσχυρη κάρτα γραφικών της εταιρείας διαθέσιμη στις 2 Αυγούστου [Video]
Μήνυμαnvidia_titan_x_2.jpg Η Nvidia παρουσίασε επίσημα τη νέα κάρτα γραφικών Titan X, δύο χρόνια μετά την πρώτη έκδοση της, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου 2016 σε τιμή $1200. Nvidia TITAN X: Η νέα πανίσχυρη κάρτα γραφικών της εταιρείας διαθέσιμη στις 2 Αυγούστου [Video]
-
Η επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Redmi Pro έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουλίου, αλλά η Xiaomi επιλέγει να αποκαλύπτει σιγά σιγά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Ο CEO Lei Jun, επιβεβαίωσε τον δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio X25. Xiaomi Redmi Pro: Hands on φωτογραφίες και δεκαπύρηνος Helio X25.