Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Απο το mail το link της άρωμα λέει not found για redmi 4a....απο την άλλη έκανα ότι έπρεπε για τον νέο upfater αλλά μόλις τελειώνει το κατέβασμα στα τελευταία 17mb λέει δεν ανταποκρίνεται.......
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
redmi 4a.....ολα καλως απο πριν λιγο.
-
redmi 4a.......οτι θεμα και αν διαλεξω να κατεβασω μου λεει δεν ειναι συμβατο.....καιρο τωρα.
-
REDMI 4A........περαστηκε καλα.......ολα δειχνουν οκ απο χθες.....ειδωμεν......ευχαριστω σας!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
τι να κανω....τι να κανω......να περασω την 8.8.9 ?????? μωρε τι να κανω.....τι να κανω......
-
Καλή μου επιτυχία σε όλους παίδες μου.......
-
redmi 4a περαστηκε με επιτυχια......το θεμα με την SD ...δηλαδη αλλη μια φορα......οταν περναω την ρομ πανω αριστερα μου βγαζει το εικονιδιο της SD και κατεβαζοντας την κουρτινα μου ζηταει να το κλικαρω για να ενεργοποιηθει αλλιως δεν την βλεπει...επισης οταν κανω reboot μου βγαζει παλι το εικονιδιο επανω αριστερα και λεει οτι η καρτα ειναι κατεστραμενη......πρεπει λοιπον να την βγαλω και να την ξαναβαλω για ενοργοποιηθει......ΠΟΟΟΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ.....παιδες καντε κατι γιατι στο τελος θα γινει καταλ…
-
redmi 4a....περαστηκε και εκατσε αψογα......η καταναλωση της μπαταριας βελτιωθηκε κατα πολυ.........κατα αλλα ολα σουπερ....... ευχαριστω σας!!!!!!!
-
Αγαπητα μου αδερφια εχω ενα θεμα που με νευριαζει......στην MIUI 9 οταν δεχομουν μια κληση με το κινητο κλειδωμενο τελειωνοντας το κινητο κλειδωνε μονο του ξανα...τωρα στην MIUI 10 τελειωνοντας την κληση το κινητο πρεπει να το κλειδωσω εγω και να το βαλω στην τσεπη ξανα........υπαρχει λυση ?????
-
Παράθεση από thanostonia: “Παρατηρώ ελαφρώς μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταριας, δλδ με την ίδια χρήση στην προηγούμενη ρομ είχα 5,5-6 ώρες sot ενώ τώρα 5.Ειδα αύξηση στο Android από 2,5% στο 7-7,5! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το ιδιο σε REDMI 4A........η προηγουμενη ηταν αρκετα καλυτερη . επισης παρατηρησα πως η AROMA εχει μεγαλυτερη καταναλωση απο την XTRV επειδη εχω δοκιμασει και τις 2.
-
καλημερα.....η XTRV γιατι δεν κατεβαινει ?????? κανω κλικ στο λινκ και λεει 404 not found κατεβηκε απο updater μολις....απο το mail οχι παρα μονο η AROMA. REDMI 4A
-
-
-
Παράθεση από geoanto555: “Για δοκίμασε μπας και έχουμε κανα θέμα στο "παλιό" πλέον twrp του rolex. ” καλημερα Γιωργο......περασα το 3.2.2.0 twrp που μου εδωσες.....τελικα μαλλον το παλιο εφταιγε γιατι περασα την xtrv και ειδα πως την εγκατεστησε μετρωντας ολη την γραμμη. σε ευχαριστω παρα πολυ !!!!!! ενα αλλο που παρατηρησα στην ρομ ειναι πως καθε φορα που την κανω εγκατασταση και ανοιγει το τηλεφωνο μου δειχνει πανω αριστερα την SD και κατεβαζοντας την κουρτινα μου λεει ''καρτα sd ετοιμη'' και …
-
Παράθεση από geoanto555: “Για δοκιμασε μήπως έχει διαφορά. ” Ω ρε φίλε Γιώργο....λες; Ευχαριστώ.
-
@geoanto555 και στις 2 στο redmi 4a.
-
-
@MIUI_ART σε πληροφορώ πως εσείς φταίτε(με την καλή έννοια) όσο αφορά την aroma γιατί από τότε που μας την δώσατε είναι σαν ναρκωτικό...δεν μπορείς να την αλλάξεις με xtrv φίλε Δημήτρη....είναι το κάτι άλλο. Εγώ προσωπικά δεν αρκουμαι με μια απλή xtrv.