Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξανα πέρασα την xtrv μετά από την aroma πάλι που στο 33,33% κολλάει και κρατούσα την οθόνη ενεργή με το χέρι και παρατήρησα πως μετά το 50% της εγκατάστασης αμέσως η γραμμή πάει στο 100%. Κάτι δεν πάει καλά.
-
Λοιπόν....κάνω εγκατάσταση την xtrv και περίπου στην μέση της εγκατάστασης η οθόνη μαυρίζει και πρέπει να πατήσω το power button για να ξεκλειδώσει και να συνεχίσει.
-
@MIUI_ART Δημητρη καλημερα.....να δοκιμασω την απλη XTRV λες?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
καλημερα.....δοκιμασα να την περασω με factory reset για καθαρισμο αλλα εχει κολλησει στο 33,33%. δοκιμασα και format αλλα παλι στο 33,33% σταματησε. RADMI 4A.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55662/ Η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει το Xiaomi Mi A2 στις 24 Ιουλίου και με δεδομένη την τεράστια επιτυχία της προηγούμενης γενιάς, φιλοδοξεί να τα πάει ακόμη καλύτερα με τις διάφορες παραλλαγές του. Xiaomi Mi A2: Έρχεται η παγκόσμια έκδοση στις 24 Ιουλίου.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55661/ Την ερχόμενη Πέμπτη περιμένουμε τα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Mi Max 3, αλλά οι διαρροές συνεχίζονται για να είμαστε σίγουροι ότι θα γνωρίζουμε τα πάντα για τη συσκευή πριν την επίσημη παρουσίαση. Xiaomi Mi Max 3: Επίσημη επιβεβαίωση για την οθόνη και τη μπαταρία.
-
καλημερα. REDMI 4A.....χθες πριν το βαλω για φορτιση ειπα να κανω μια επανεκινηση γιατι το battery drain ηταν αφυσικο.....οταν λοιπον ανοιξε μου εβγαλε μυνημα πως η SD ειναι κατεστραμενη και μου ζητησε να της κανω FORMAT να φτιαχτει....τα εκανα επανω μου......δεν εδωσα ευτυχως σημασια,την εβγαλα και την ξαναεβαλα και μου την εμφανισε κανονικα.......πω ρε παιδια χτυπησα 5 εγκεφαλικα.....α ρε MIUI 10 ακομα δεν ηρθες με κοψωχολιασες
-
μερα σαααααααας. αναβαθμιστηκα και εγω ο καψερος επιτελους...... REDMI 4A περαστηκε με μονο wipe cache+dalvik ετσι για το γαμωτο να δω πως θα κατσει και ολα καλα. Σε τυχον ανωμαλια θα κανω factory reset οπως εχει προταθει. αντε καλως μου ηρθες MIUI 10....παρατηρησεις προσεχως. ευχαριστω σας.
-
Μάλιστα..... θάλασσα το Σαββατοκύριακο το ξεχνάμε δηλαδή..... χαλάλι....το καιρό περιμένω....
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτές είναι μέχρι στιγμής οι νέες 8.7.12 ROM που θα είναι έτοιμες για διανομή αύριο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55583/ ” Δημητρη η πρώτη που βλέπω είναι για redmi 4a ???? Γράφει 7.1 και 8.
-
Παιδες για το rolex ποτέ λένε δηλαδή; Θα πάρω κάνα νέο xiaomi να κάνω δουλειά μου στο τέλος μου φαίνεται......
-
Παιδια κοιτάξτε την λίστα από eu να σας λυθεί η απορία......
-
miui 10 supported devices list.. - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
-
Δεν νομίζω να στέκει η είδηση.... .δεν αναφέρει πουθενά το redmi 4a που στο eu αναφέρεται αλλά είναι και καινούργιο, όχι 4 χρόνων.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
MIUI 10 REDMI 4a.......βαρεθηκα να ζω με ονειρα .......απο αναμονη σε αναμονη ...πω ρε φιλε τι θα απογινω ??
-
Ειμαστε κ@λ@παιδα εμείς με XIAOMI τι να κάνουμε ωρε......
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
Μήνυμαredmi 4a.....έχουμε μείνει με το πουλί στο χέρι εμείς αγαπητή XIAOMI...... αμήν και πότε !!!!!!!!!
-