Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ερώτηση : ανοίγω το miwifi πάω ρυθμίσεις μετά WI-FI settings επάνω επάνω λεει Dual-bend WI-FI αν ενεργοποιήσω τον διακόπτη τι γίνετε ? να σας πω ότι έχω δυο ρουτερ ένα το απλό και ένα το 3G. θελω να μάθω θα δουλεύουν και οι δυο μπάντες αυτόματα ? η θα έχω πρόβλημα με την 2.4 ?

• Χρόνια πολλά ευτυχισμένα και καλά !

• Xiaomi Wifi Amplifier 2

alnikou - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Παράθεση από kinezos69: “Δύο ερωτήσεις: 1) σε φορτιστή usb (αυτό των κινητών), κουμπώνει πάνω ώστε να το έχω μόνιμα στην πρίζα? 2) μπορώ μέσω εφαρμογής να έχω πάνω του δύο δίκτυα wifi ώστε να τα αλλάζω όποτε θέλω? ” Στην πρώτη σου ερώτηση ΝΑΙ Στην δεύτερη ερώτησή σου νομίζω ρωτάς αν μπορείς να το έχεις σε δυο διαφορετικά δίκτυα και να διαλέγεις σε ποιο να δουλέψει ? δεν νομίζω

• Παράθεση από Apostman: “Υστερα απο αρκετο διαβασμα στο Forum δεν βρηκα κατι για internet radio στο gateway, εστω απο ευρωπαϊκους σταθμους αν οχι ελληνικους. Υπαρχει καποιος τροπος να ακουμε ραδιο οχι με ΚΙΝΕΖΙΚΑ ????? ” Ναι υπάρχει δεν θυμάμαι ακριβώς το ποστ αλλά δες εδω XiMIRaGa - Xiaomi MI Radio Gateway Change Station English

• Παράθεση από christoforas: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από christoforas: “Καλημέρα σε όλους Συγγνώμη προκαταβολικά για το εν λόγω post. Το ανέβασα και σε άλλο thread αλλά χωρίς απήχηση και επειδή βλέπω πως αυτό είναι ενεργό, το ανεβάζω και εδώ. Έχω το mi band 2 εδώ και 2 μήνες. Το κινητό μου είναι το Lenovo S90-u και είχα εγκατεστημένη την εφαρμογή του madoctor. Μέχρι πρότινος δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σήμερα αποσυνδέθηκε και δεν επανασυνδέεται με τίποτα. Δοκίμασα διάφορα που βρήκα στο ίντε…

• Παράθεση από christoforas: “Καλημέρα σε όλους Συγγνώμη προκαταβολικά για το εν λόγω post. Το ανέβασα και σε άλλο thread αλλά χωρίς απήχηση και επειδή βλέπω πως αυτό είναι ενεργό, το ανεβάζω και εδώ. Έχω το mi band 2 εδώ και 2 μήνες. Το κινητό μου είναι το Lenovo S90-u και είχα εγκατεστημένη την εφαρμογή του madoctor. Μέχρι πρότινος δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σήμερα αποσυνδέθηκε και δεν επανασυνδέεται με τίποτα. Δοκίμασα διάφορα που βρήκα στο ίντερνετ.. Το μόνο που μένει είναι να περιμένω να πέσει…

• Mi Band 2: The New Successor!

alnikou - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από aaaaoooo: “Παράθεση από alnikou: “Ακριβώς !! Αλλά πρέπει να έχεις το MiPCSuite ” Το έχεις δοκιμάσει; Γιατί ούτε με το MiPCSite λειτουργεί. ” το MiPCSuite άπλα πρέπει να το έχεις εγκατεστημένο αφού λοιπόν κάνεις εκκαθάριση εφαρμογής κατεβάζεις το πρόγραμμα στο τηλέφωνο το κάνεις εγκατάσταση όταν πάει να σε κάνει αναβάθμιση στο μι μπαντ το συνδέσεις στο κομπιούτερ σου και περιμένεις την αναβάθμιση. αν δεν το καταφέρεις γράψε ποια εκδοσή έχεις mifit ? και με ποιο firmware ? μπορεί να θ…

alnikou - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από aaaaoooo: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “δεν μπορώ να καταλάβω τι λέτε τι σχέση έχει το Mi band με τον υπολογίστη και την αναβάθμιση του ;;;;; ” Αυτό λέω και εγώ. Το καλώδιο usb είναι μόνο για φόρτιση. Άλλωστε έχει μόνο 2 επαφές (+) και (-) και καμία άλλη όπως στα usb. Πώς οalnikou έκανε αναβάθμιση από PC όπως γράφει, δεν το καταλαβαίνω. ” ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ??? έχει και πολύ μεγάλη σχέση έτσι γίνετε και ρεσετ στο μιμπαντ

alnikou - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από aaaaoooo: “Παράθεση από alnikou: “Ακριβώς !! Αλλά πρέπει να έχεις το MiPCSuite ” Το έχεις δοκιμάσει; Γιατί ούτε με το MiPCSite λειτουργεί. ” NAI εμένα ετσι εκανε αναβάθμιση. Βασικα πρέπει να κάνεις καθαρισμα εφαρμογης απο τισ ρυθμισεις εφαρμογες καθαρισμος αφου σβησεις την εφαρμογη και ξανα εγκατάσταση συνδεεις το μι μπανττ στον υπολογιστη αφου εισαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ

• Παράθεση από saha: “στον υπολογιστη πως συνδεεται ” Κανονικά με το καλώδιο φόρτισης ! δεν θα σου το αναγνωρίσει σαν κάτι αλλά συνδέεται

• Παράθεση από Octaviastikos: “Καλημέρα!!! Έχει κολλήσει...έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους του @maddoctor για το unbrick και δεν φτιάχνει...καμιά ιδέα;; ” Καντα ολα αφού εχεις συνδεδεμένο το μι μπαντ στον υπολογιστή σου κανε καθάρισμα εφαρμογής

• RE:

alnikou - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από aaaaoooo: “Παράθεση από alnikou: “Κανονικά με τον φορτιστή του ” Εάν συνδεθεί με τον φορτιστή στον Η/Υ δεν αναγνωρίζεται ως συσκευή usb αλλά απλά κάνει μόνο φόρτιση.” Ακριβώς !! Αλλά πρέπει να έχεις το MiPCSuite Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από alnikou: “την σελίδα που με είχεs πει για την κάμερα που πρέπει να συνδέσω να ανοίξω πόρτες ” Portforward.com Παράθεση από alnikou: “@Bodai μήπως γνωρίζεις πως θα μεταφέρω από το ένα ρουτερ (mi router) στο mirouter3g) σε άλλο τα δεδομένα ” Δεν κατάλαβα την ερώτηση.” Έχω ένα μιρουτερ το απλό ξέρεις πως να μεταφέρω τα πάντα από το απλο ρούτερ σε ένα άλλο το 3g Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

alnikou - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από aaaaoooo: “Παράθεση από alnikou: “Συνέδεσε το μι μπαντ στο υπολογιστή σου και κανε αναβάθμιση κανονικά αφού κάνεις διαγραφή δεδομένων πας ρυθμίσεις - εφαρμογές- διαγραφή δεδομένων ” Πώς θα το συνδέσω στον υπολογιστή μου (windows 10);” Κανονικά με τον φορτιστή του Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

alnikou - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kostas: “μέσα από το mifit βλέπω ότι το miband μου έχει την έκδοση v1.0.1.59 Υπάρχει κάποια νεότερη; αν ναι πως θα την περάσω; ” Υπάρχει η 1.0.2.59 απο Κίνα

• Mi Router

Μήνυμα

@Bodai μήπως γνωρίζεις πως θα μεταφέρω από το ένα ρουτερ (mi router) στο mirouter3g) σε άλλο τα δεδομένα άλλα και πως λεν την σελίδα που με είχεs πει για την κάμερα που πρέπει να συνδέσω να ανοίξω πόρτες

• Mi Router

Μήνυμα

Παράθεση από tsiou13: “Καλησπέρα σας ,είπα και αγόρασα στο εν λόγο router από Ελλάδα κατευθείαν από το oficial store. Σε θέμα εμβέλειας και σύνδεσης wifi δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα ,το πρόβλημα είναι γενικά στην διαχείριση και παραμετροποίηση του. Το router το έχω συνδέσει σαν reapeter απευθείας στο μαμά router (FritzBox). Στο web interface δεν βλέπει πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες,δεν μπορεί να κάνει εισαγωγή συσκευών μόνο με mac adress ,Κάνει reset τo time zone συνεχεία . Η εκδοσή του…

alnikou - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από aaaaoooo: “Κατά την διάρκεια της αναβάθμισης βγάζει στο τέλος update failed. Υπάρχει λύση; ” Συνέδεσε το μι μπαντ στο υπολογιστή σου και κανε αναβάθμιση κανονικά αφού κάνεις διαγραφή δεδομένων πας ρυθμίσεις - εφαρμογές- διαγραφή δεδομένων

• Ευχαριστούμε

• Επειδή τελευταία έχω κάποιο πρόβλημα με το pc να με ενημερώσεις Θανάση να ξέρω με ΠΜ στο μεσεντζερ