Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από bandit650: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από bandit650: “εχω το μοντεμ αρκετο καιρο. μετα απο τη τελευταια αναβαθμιση ειμαι τωρα 2.21.167 dev , στη λιστα των διαθεσιμων δυκτιων εκτος απο αυτα τα 2 που εχω ονομασει εγω (2,4 & 5 ) εμφανιζετε και ενα misharewifi το οποιο μαλιστα ειναι και ανοιχτο. απο που το κλεινω αυτο; edit ακυρο. το βρηκα!! ” τι βρήκες? που και πως? ” βρηκα πως απενεργοποιω το misharewifi που εμφανιζοταν στη λιστα με τα διαθεσιμα wifi ” Πως ? δηλαδή ? κάλο είναι …
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από bandit650: “εχω το μοντεμ αρκετο καιρο. μετα απο τη τελευταια αναβαθμιση ειμαι τωρα 2.21.167 dev , στη λιστα των διαθεσιμων δυκτιων εκτος απο αυτα τα 2 που εχω ονομασει εγω (2,4 & 5 ) εμφανιζετε και ενα misharewifi το οποιο μαλιστα ειναι και ανοιχτο. απο που το κλεινω αυτο; edit ακυρο. το βρηκα!! ” τι βρήκες? που και πως?
-
ΜήνυμαΝομίζω κάτι παίζει με την ώρα Πεκίνο η Ελλάδα. ! μου το κάνει και μένα και όταν γυρίζω την ώρα Ελλάδα ολα καλά
-
Ψηφοφορία en.miui.com
ΜήνυμαΕπεσε
-
Χάσαμε τον Φορτιστη
ΜήνυμαΠαράθεση από solidentist: “Παιδια εχασα τον φορτιστη μου για το Note 4. Ποιον φορτιστη να παρω και απο που; ” Ενα καλώδιο και σε πριζα 5v 1 η 2 A
-
ΜήνυμαΣπο μια έξοδο του ΟΤΕ συνδέεις στην μπλε είσοδο του xiaomi
-
ΜήνυμαΠαράθεση από atenza: “Καλησπερα, @rackal να σε ευχαριστήσω αρχικά για την απάντηση σου αλλά αυτό που θέλω είναι στην ουσία να το συνδέσω ασύρματα με το μοντεμ-ρουτερ του παρόχου μου. Wifi repeater δηλαδή. Ακριβώς κάτω απ την απάντηση σου ο @Tasosx μάλιστα το συνδέει ασύρματα! Και είμαι βέβαιος ότι γίνεται καθώς υπάρχει η επιλογή τόσο στο interface του mirouter οσο και στην εφαρμογή! Άσχετα αν εγώ δεν μπορώ να το.κανω!! Αχαχαχχα Ίσως να έχει κάποιο θεματακι για αυτό και να το πουλησε ο προηγουμεν…
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΑξίζει η αγορά του εγώ έχω και τα δυο (1 & 2)συνδέονται μέσω εφαρμογής την οποία την έχεις στο τηλέφωνο
-
Παράθεση από Pluto TheBullie: “εγώ έχω τα εξής θεματάκι... Μετά από πολλές προσπαθειες το συνεδεσα και πέρασα τα fonts (1-1). Στη συνέχεια απεγκατέστησα την gadgetbridge και έβαλα μονάχα την MiFit 3.0.1 GR. Το θέμα μου είναι πως δεν παίζουν οι ειδοποιήσεις από εφαρμογές και στα τηλέφωνα πότε βγάζει την ειδοποίηση σωστά και πότε καθόλου!! ” Βάλε την Ελληνική του φόρουμ δουλεύει άψογα το μόνο που δεν κάνει είναι η αναγνώριση κλήσεων.
-
Μεταφράσεις
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓνωρίζει κάποιος τι γίνετε με τις μεταφράσεις έμειναν πολύ πίσω ! θα έχουμε κάποιο καλό νέο ?
-
Ο υπολογιστής πρέπει να είναι συνέχεια ανοικτός ?
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Μήνυμαπαραλαβή το 3g
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Manowar: “Καλησπέρα, εχω ένα μικρό θεματακι με το mi router 3, στην εφαρμογή κάθε τόσο μου λέει οτι βρέθηκε μια νέα συσκευή και συνέχεια βρίσκει ένα συγκεκριμένο τάμπλετ. Το έχει παρατηρήσει κανεις; Sent from my XT1580 using Tapatalk ” Ακριβώς έλεγξε τι έχεις συνδεδεμένο. αν δεν μπορείς αποσυνδέσετε ολα και ξανασυνδεσετα έτσι θα δεις ποιο είναι το ταμπλετ μπορεί να είναι κάποιο ξένο προς εσένα (γράψε ακριβώς τι σε γράφει στην εφαρμογή οτι συνδέεται)
-
Και έναν πλήρη οδηγό διότι έχω χάσει την μπάλα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από daksaopoulos: “Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα wifi router απλά έχω μπερδευτεί με το εξής... τι διαφορά έχει η αγγλική έκδοση από το νέο 3g router εκτός από την ταχύτητα του lan? γενικά χρειάζομαι ταχύτητα στο lan γιατί έχω έναν nas δίσκο. Αυτο που με προβληματίζει είναι τα Κινέζικα.... θα μπορώ να το ρυθμίσω? υπάρχει τρόπος να περάσω έστω αγγλικα? ” με το google μετάφραση σελίδας είναι εύκολο έτσι έκανα και εγώ
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΑπάντηση που βρήκα στο ίντερνετ : Πλεονεκτήματα: - Μεγάλο καθρέφτη (βοηθά με μεγάλα αυτοκίνητα με μεγάλο τυφλό σημείο!) - Η οθόνη είναι πολύ αντανακλαστική, ακόμα και όταν είναι \ 'on \' μπορείτε εύκολα να δείτε τα πράγματα πίσω σας - Η ποιότητα βίντεο της dashcam είναι φανταστική - παράδοσης με καλώδια, φορτιστή και τα πάντα (μόνο φορτιστή για 1 usb) Μειονεκτήματα: -! Η εφαρμογή και καθρέφτη πρέπει να ενεργοποιηθεί με ένα κινέζικο αριθμό κινητού τηλεφώνου ΠΡΟΣΟΧΗ (πλήρωσα κάποιον 10 $ για upwor…