Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
μπραβο σιδηροκέφαλος
-
Παράθεση από ktsak: “Μπα, επιτελους γυρίσαμε ? ” εσυ γυρισες ?
-
Για ποτε ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
ρε παιδιά τι λέτε τώρα !! έχω πάει και στα δυο καταστήματα αυτήν την στιγμή που υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Φιλικοί απόλυτα εξυπηρετικοί απόλυτα και από τιμές κανονικές την στιγμή που ανταλλακτικά δεν υπάρχουν ούτε στην info quest !!! τα παιδιά σου λένε άστο το βλέπουμε και μιλάμε. και τι ειναι 30€ με ΦΠΑ για μια επισκευή ?? όταν ο τιμοκατάλογος σε άλλα μαγαζιά είναι με την ώρα 15€ μόνο που θα το δει !! Εγώ πάντως έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από συμπεριφορά κα…
-
-
απο developer θα μπει ανετα η stable ?
-
Παράθεση από makis1024: “6.8.18 gtv @NasDriver ” Ακριβώς αυτήν εχω
-
μα δεν ξέρω !! ποια είναι καλύτερη ?? Ελληνικά θα εχει >?
-
μου βγάζει αυτήν την επιλογή ποια από όλες να βάλω ? 2) αν δεν κάνω διαγραφή δεδομένων τι γίνετε ? εχω το redmi note 3 Εκδοση ανδροιντ 5.1.1 LMY47V MIOUI 8 BY xiaomi-mioui.gr GTV 6.8.18 Developer CPU Hexa-core Max 1,8GHz Αριθμός Κατασκευής LMY47V Έχω μείνει σε αυτήν διότι δουλεύει άψογα
-
Μπράβο Γιώργο