Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Για αναγνώριση βάλτε την γλώσσα του κινητού αγγλικά κάντε αναγνώριση μετά ξανά Ελληνικά και όλα είναι ΚΑΛΆ Μιλαω για την αυθεντικη 3.0.2.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Γιατί δεν βάζεις την αυθεντική Ελληνική της XIAOMI ΑΠΟ ΕΔΩ Mi-Fit 3.0.2| Η νέα εφαρμογή με ολοκληρωμένα ελληνικά.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Καθάρισε καλά και το πάνω μέρος του τηλεφώνου όπου βρίσκεται ο αισθητήρας εγγύτητας. Μήπως φοράς λάθος τζαμακι ή έβαλες πρόσφατα; ” μμμ εχεις δικιο εχει σπασει
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από alnikou: “Όταν έχω κλήση ανοίγω μιλάω μαυρίζει η οθόνη και δεν μπορώ να πατήσω κανένα κουμπί ! πατάω power ανοίγει η οθόνη με χίλια ζόρια και κλείνω την γραμμή ξέρει κάποιος κάτι ?? ” ” εχεις δικιο και συγνώμη αλλα δεν μπορούσα να το σβήσω απο το αλλο ποστ !! διότι αυτη ειναι η συσκευή μου και οχι η αλλη με τον τρόπο που με υπεδειξες μου βγαζει μυνημα λαθους
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από HarrisGR: “Γιατί όμως η 2.4.2; Έχει βγει ήδη η 3.0.1 ” Παρακολουθούμε τις ενημερώσεις μέσα από το Google Play, και όταν γίνει διαθέσιμη η Version από το Google Play θα την έχετε και εσείς. =============== Ιουλ 13th 2017, 8:47pm =============== ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- Ανανεώθηκε η μετάφραση στο 89% και έγιναν μερικές διορθώσεις... „<a href="http://ota.xiaomi-miui.gr/downloads/apps/Mi-Fit.2.4.2_miui.gr.apk" class="externalURL" rel="nofollow noopener noreferrer" tar…
-
Παράθεση από psybill: “Θα γίνω λίγο πιο αναλυτικός για να είμαστε σίγουροι ότι λέμε το ίδιο πράγμα. Δες και το αυτό το gif μήπως σε βοηθήσει περισσότερο. Imgur: The most awesome images on the Internet - Αρχικά αποθήκευσε μια συγκεκριμένη θέση στην κάμερα. Εδώ δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω, αφού εσύ έχεις την κάμερα και λες ότι μπορείς να ορίσεις μια συγκεκριμένη θέση, να την αποθηκεύσεις και να την ενεργοποιείς κατά βούληση. - Μετά πας στον αισθητήρα σου και επιλέγεις "Add sense". Στο δικό μου…
-
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε αυτό: youtube.com/watch?v=jZJcFhkCSl4 ” αν το έγραψες για μένα μου βγάζει προροβλημα σύνδεσης η μη έγκυρος κώδικας ΜΜΙ
-
Όταν έχω κλήση ανοίγω μιλάω μαυρίζει η οθόνη και δε3ν μπορω να πατησω κανένα κουμπί ! πατάω power ανοίγει η οθόνη με χίλια ζόρια και κλείνω την γραμμή ξέρει κάποιος κάτι ??
-
-
Ευχαριστούμε MIUI_ART καταπληκτικό περιμένω και τις άλλες συσκευές μετάφραση. στο Ειδοποιήσεις είναι Αγγλικά ! Πάω επιλογές πατάω ξεκλείδωμα οθόνης και με πετάει έξω δηλαδή κλείνει την εφαρμογή. ειδοποιήσεις κλήσεων έχει ως όριο τα 3 δεύτερα ενώ η παλιά είχε το 0 (η 2.3.0 με αλγόριθμο 1.0.82) και χάθηκε η αναγνώριση κλήσεων
-