Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
συνδέσου στον υπολογιστή και με δυο υπάρχει σχετικό ποστ ποιο πάνω
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμα@villasg Αν το βλέπεις από google κανε μετάφραση εμένα με βοήθησε πολύ
-
σε μένα κατεβαίνει κανονικά
-
Πρόβλημα με MiBand 2
Μήνυματο Πράσινο φωτάκι δεν ανάβει συνέχεια ! καν το ένα ρεσετ αυτό γίνετε με σύνδεση με το pc μετά συνέδεσε το τηλέφωνο στο pc και καν το ξανά αναβάθμιση το miband
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕχει ακόμα βουλγάρες στα μπαράκια ?
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Η τελευταία έκδοση με ελληνικά ποία είναι? Δύο που κατέβασα μου λέει ότι είναι κατεστραμενο το αρχείο. ” Mi Fit 2.3.0 GR
-
Πρόβλημα με MiBand 2
ΜήνυμαΔιάβασε λίγο εδώ θα σου λυθούν αρκετές απορίες Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
-
εγω τρέχω μόνο το mifit και το google ολα καλά
-
Παράθεση από ALXIOA: “Ελληνικια μετά την 2.30 έχει βγει???? ” Οτι έχει βγει είναι εδώ στο Πρώτο ποστ ! Ελληνικά σε όλα τα φόρουμ τις παίρνουν απο εδώ.
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαIkariapower για αντάπτορες μιλάω πρίζες έχω πάρει απο οπού βρω ποιο φθηνά έχουν όλοι, παιζει η τιμή
-
Λοιπό παιδιά εντελώς τυχαία εδώ και καιρό το miband 2 είχε πρόβλημα δεν έκανε αναβάθμιση και ούτε έδειχνε καρδιακούς παλμούς ! Σήμερα συνεδεσα το τηλέφωνό μου στο mi pc suite άνοιξα το mihome πήγα στην εφαρμογή του mi band στην mifit πάτησα επάνω αλαξε οθόνη και στην επόμενη οθόνη πάτησα (επάνω δεξιά έχει ένα ρολογακι) άνοιξα απο εκεί το miband και αρχισε να μου κάνει αναβάθμιση και αφου τελείωσε έκανε και αναβάθμιση γραμματοσειρας όλα καλά τώρα. εχω την mifit 2.3.0 Μετάφραση από τον γιατρό μας …
-
Xiaomi Aqara
Μήνυμααπό gearbest πήρα εγώ και είναι πολύυ καλοί
-
το ξέρω άλλα είναι πανελλήνιο μια φορά τον χρόνο εδώ θα κάνουμε και άλλες αλλα μπορούμε να την κάνουμε πριν τις 18
-
Κρίμα που αυτή την φορά θα λείπω θα είμαι Λάρισα για το πανελλήνιο αντάμωμα Βλάχων !! αν αλαξει κάτι θα σκάσω μύτη. Καλά να περάσετε και καλή επιτυχία οπως πάντα
-
υποστηρίζει ONVIF ??