Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi Band 4 εμφάνιση κλήσεων
Μήνυμακαι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από Gokoulis: “Πρέπει να ξανά κάνεις εγγραφή Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σήμερα το πρωί βγήκαν όλες κανονικά,.χωρίς να μου ζητηθεί κάποιο login ξανά κλπ.Οπότε όλα κομπλέ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” μερικές φορές το κάνει απλά περιμένεις
-
κλήση 100 άμεση δράση -πρόβλημα
alnikou - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από aristarhos: “Το πρόβλημα με τις κλήσεις αριθμών έκτακτης ανάγκης είναι ΜΕΓΙΣΤΟ Bug. Σοβαρότατο Bug που πρέπει να λυθεί άμεσα. Όταν καλέσεις 100, 166 ή 199 σε προωθεί στο 112 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. Εκεί απαντάει τηλεφωνήτρια. Δεν σε προωθεί αυτόματα στα τοπικά τμήματα όπως αναφέρει κάποιος παραπάνω. Απαντάει τηλεφωνήτρια και δεν ξέρει που βρίσκεσαι. Μιλάμε για γελοιότητα. Όταν καλώ στο 100 μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και έχω πρόβλημα, με προωθεί στο 112 και δεν έχω όρεξη ούτε χρόνο να εξηγήσω σε μ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@alnikou Όχι το 112 αφορά έκτακτες καταστάσεις ανάγκης ” Αστυνομικό τμήμα βγαίνει το πλησιέστερο που βρίσκεσαι.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Παράθεση από alnikou: “Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι εντάξει ?? Διότι μου δημιουργεί προβλημα με τα κουμπιά έντασης ξαφνικά χάνονται και πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση άλλα μετά από πέντε λεπτά πάλι χάνονται. ” Μια χαρά φαίνονται όλα.Δοκίμασες εργοστασιακές ρυθμίσεις; ” Ναι και πάλι το ίδιο κάνει.! Υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση ?
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαυπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα στην συσκευή μου ! Για αυτό ανέβασα ποιο πάνω μια φωτογραφία από σχετικά του τηλεφώνου μου. Το πρόβλημα λοιπόν είναι οτι σβήνω την συσκευή την ανοίγω και δουλεύει κανονικά. δηλαδή τα κουμπιά έντασης πάνω κάτω δουλεύουν κανονικά οκ !! μέχρι εδώ καλά. Πατάω κάτω αριστερά το τετράγωνο εμφανίζονται οι ανοικτές εφαρμογές πατάω το Χ σβήνουν όλες και μετά δεν δουλεύουν ούτε τα πλαϊνά πλήκτρα έντασης !!! το ίδιο κάνει και όταν κατεβάζω την οθόνη από πάνω προς τα κάτω και σβήν…
-
ΜήνυμαΜόλις είδα το μήνυμα και δεν ξέρω αν απαντήθηκε Άλλα το 112 είναι το 100 συνδέεται αυτόματα. Ειναι πακγόσμιος αριθμός γαι ολες τις χωρες
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχει βγει ήδη η πρώτη official έκδοση του mifit που έχει και Ελληνικά...μπορείς να βάλεις την official ” που είναι αυτή ? διότι αυτή που έχει στο play store δεν έχει Ελληνικά
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Με αυτήν την εφαρμογή όχι. ” Υπάρχει τρόπος ? να σβήσω μερικές εικόνες ?
-
Μπορώ να σβήσω και μερικά θέματα που δεν τα θέλω ?
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜπορεί κάποιος να μου πει αν είναι εντάξει ?? Διότι μου δημιουργεί προβλημα με τα κουμπιά έντασης ξαφνικά χάνονται και πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση άλλα μετά από πέντε λεπτά πάλι χάνονται.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alnikou: “Απλά κάνουμε εγκατάσταση το νέο πάνω απο το παλιό ? η ακολουθούμε ξανά απο την αρχη ολη την ενέργεια ?? ” Δεν θα σε αφήσει να το βάλεις θέλει απεγκατάσταση πρώτα η παλιά εφαρμογή. Όλες οι εκδόσεις no-OTA είναι επίτηδες διαφορετικά υπογεγραμμένες. Μόνο από no-OTA σε no-OTA περνάνε από πάνω χωρίς απεγκατάσταση. Και πάλι αν θέλετε να επιστρέψετε σε κλασική έκδοση με OTA update, πάλι θέλει απεγκατάσταση πρώτα. ” Δεν με αφήνει να την κάνω εγκατάσταση
-
Απλά κάνουμε εγκατάσταση το νέο πάνω απο το παλιό ? η ακολουθούμε ξανά απο την αρχη ολη την ενέργεια ??
-
Έχω το 4 με έκδοση υλικού V1.0.6.16 έκδοση εφαρμογής 4.0.10 με αλγόριθμο 1.1.14 και χρησιμοποιώ το notify & fitnes. Το βάζω στα Ρωσικα δουλεύουν τα Ελληνικά άψογα το κλείνω χάνονται τα ελληνικά ! γνωρίζει κάποιος τι γίνετε ? και στο default να το βάλω παλι αλλάζει η γλώσσα σε Αγγλικά. Όσο για το ξυπνητήρι που γράφετε ποιο πάνω δουλεύει άψογα και ας έχει ξεφορτώσει και φορτώσει τουλάχιστον 5 φορές
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από alnikou: “Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ γιατί πρέπει να το ξεκλειδώσω ? αν δεν το ξεκλειδώσω πειράζει ? Ευχαριστώ ” Στον @ail31ou πήγαινε αυτό το ποστ του Αποστόλη ” Το ξέρω φίλε μου το ξέρω ! Άλλα και εγώ είχα μια απορία και ρώτησα. Βασικά εχω κάποιο πρόβλημα και αναρωτιέμαι αν πρέπει να το πειράξω η όχι