Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημέρα ! στο τηλέφωνο ξαφνικά χάθηκαν οι ρυθμισεις ανεβάσματος και κατεβάσματος έντασης ήχου. Δηλαδη η συσκευή σε αναμονή πατάω να χαμηλώσω την ένταση του ήχου με τα κουμπιά πάνω κάτω δεξιά άλλα δεν τα εμφανίζει ! πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις και από εκεί να ρυθμίσω τον ήχο. Κάνω επανεκκίνηση την συσκευή εμφανίζει την ένταση ήχου άλλα μετά από λίγο ξαναχάνεται. η συσκευή είναι αγορασμένη από Γερμανό
-
REDMI Pro για ανταλλακτικά
Μήνυμαεχω ενα redmi note 3 δουλεύει κανονικά θέλει απλά οθόνη η οποία ειναι απλά θολή στείλε ΠΜ
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alnikou: “Σε ευχαριστώ Άλλα υπάρχει και ενα άλλο προβλημα στο ξεκλείδωμα οθόνης μαυρίζει την οθόνη και δεν δουλεύει ” Ποια οθόνη; Στο band ή στο κινητό; Περιέγραψε πιο αναλυτικά το πρόβλημα. ” Στό κινητό και δεν δουλεύει μετά το άνοιγμα του κινητού. Δηλαδή πάω στο band ανοίγω ο ξεκλείδωμα οθόνης και μου μαυρίζει την οθόνη του τηλεφώνου κάτι που δεν μου έκανε στο Redmi note 3, και ασφαλώς δεν δουλεύει το άνοιγμα του τηλεφώνου με το BT Δηλαδη με το που ερχεται …
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alnikou: “Όταν γυρίζω σε Default γίνονται Αγγλικά ξανά, όταν το έχω στα ρωσικά δείχνει Ελληνικά ! Πρέπει να το εχω συνέχεια στα Ρωσικα ? ” Εγκατέστησε αυτό το Mi Fit => MiFit-4.0.9_MB3-GR-fw_MB4-RU-lang.apk και θα παραμείνει μόνιμα στα Ρώσικα. Στο Notify & Fitness, άστο στο Default. ” Σε ευχαριστώ Άλλα υπάρχει και ενα άλλο προβλημα στο ξεκλείδωμα οθόνης μαυρίζει την οθόνη και δεν δουλεύει
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από fatsas7: “Δεν είπα ότι δεν σε πιστεύω και ρωτάω συνέχεια και άλλους αλλά το έκανα αυτό που μου λες και δεν βρήκα λυση, εξάλλου το notify το έχω κλειστο συνέχεια και την εφαρμογη την έχω από το mi band 3 και δεν μου έχει δημιουργησει ξανά θεμα και επειδή δεν μπορώ να βρω μια λυση,γι'αυτό ρωτάω συνέχεια ” Έπρεπε τότε να απευθυνθείς σε αυτόν τον οποιονδήποτε που σου απάντησε (σε εμένα δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση) και να του πεις "έκανα αυτό που μου λες και …
-
Καλημέρα ! μόλις πήρα και εγώ το 4 ! έχω το δικό μας mifit 4.0.7 με το miband 3. βάζω από πάνω την 4.0.9 η πρέπει να κάνω κάτι άλλο ? Ελληνικά θα έχει η πρέπει να κάνω κάτι ?
-
MI band 4
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Tzwrtzina Papadatou: “Οκ ευχαριστώ. ” Είναι εντάξει ? γύρισε σε άλλη γλώσσα ?
-
Έκανα εγκατάσταση την νέα έκδοση την 4.0.5 και το τηλέφωνο κολαει στην αρχική σελίδα του mi fit δεν πάει ούτε μπρος ούτε πίσω.
-
Διαβάζεις μόνο τα 5 τελευταία. πας στις ειδοποιήσεις και τα διαβάζεις
-
Παράθεση από vanni: “με πήραν τηλέφωνο σήμερα από mi store να μου πουν ότι έφτασε το κιτ με τους αισθητήρες και το gateaway το ευρωπαϊκό, τελικά από 99 ευρώ που μου είχαν πει παίζει πολύ υψηλότερα και δεν νομίζω ότι αξίζει (129 ευρώ). Επίσης φέρανε και λάμπες αλλά δεν ρώτησα πόσο τις έχουν. ” Αν παίζει κανονικά στην Ελλάδα να πάρω θέλω μόνο την κεντρική μονάδα
-
Παράθεση από psybill: “Σήμερα για πρώτη φορά από τότε που χρησιμοποιώ mi home είδα ειδοποίηση στο κινητό μου για χαμηλή στάθμη μπαταρίας ενός αισθητήρα. Το έχει δει κανένας άλλος? Πάντα λέγαμε ότι κακώς το mi home δεν παρέχει τέτοιου είδους πληροφορία. Ούτε και τώρα φυσικά μπορώ να δω κάτι περισσότερο, αλλά μπαίνοντας στο home assistant είδα ότι στο συγκεκριμένο αισθητήρα λέει 1% μπαταρία forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61228/ ” Σε εμένα σε όλους τους αισθητήρες έχω αλλαξει μπαταρία μ…