Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΛέω και εγώ ότι έχω ! έχω μια λάμπα ταβανιού που αλλάζει χρώματα, δυο πολυμπριζα ένα απλό και ένα με USB, έχω 5 mi key (ήταν με χρώματα και τα πήρα ολα), μια πρίζα wifi. όλο το σύστημα έξυπνο σπίτι, με 4 αισθητήρες (ραντάρ )4 θερμόμετρα, 4 διακοπτάκια πόρτας, και δυο μπουτόν, 6 λαμπάκια usb με διακόπτη που έχει 4 σκάλες φωτισμού και on/off,4 ανεμιστήρες usb, 5 καλώδια mi δύο πλακέ και δυο στρογγυλα πορτοκαλί, wifi mi 3 ρουτερ (αναμονή) φορτιστή αυτοκινήτου όχι το roidmi, θήκη δερμάτινη με καπάκι…
-
Παράθεση από xyannis: “Παράθεση από alnikou: “τα Χριστούγεννα έχει άλλες αγορές το έχω παραγγείλει και εγώ στα 28€ με ένα λουρί σιλικόνης και ένα δερμάτινο και έχτρα καλώδιο φόρτισης ” Από πού το πήρες; ” σε εστειλα ΠΜ
-
τα Χριστούγεννα έχει άλλες αγορές το έχω παραγγείλει και εγώ στα 28€ με ένα λουρί σιλικόνης και ένα δερμάτινο και έχτρα καλώδιο φόρτισης
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Μήνυμαδυστυχος #Bodai ένα μου έμεινε αν θέλεις στο δεινω και θα παραγγειλω άλλο για μένα
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Μήνυμαέχω παραλάβει 4 κομμάτια τέτοια λαμπάκια το ένα από τα 4 είναι στην φώτο έχει επανω το σήμα mi και από την άλλη πλευρά έχει διακόπτη on /off ο οποίος ρυθμίζει και Attachment (ID: 20465) (μεσα στο φακελάκι του)Attachment (ID: 20469) (ο διακόπτης on/off ο οποίπος ρυθμίζει και την ένταση του φως)forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20465/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20466/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20467/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20468/forums.xia…
-
Tinydeal ....Εκλεισε ?
Μήνυμαεγώ ρε παιδιά οτι εχω παραγγείλει το εχω πάρει μεσα σε διαστημα 15 ημερων
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από alnikou: “Σε ελληνικό φορούν είμαστε ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφετε ? ” Για κάποιες εφαρμογές-συστήματα έρχονται και από άλλες χώρες για βοήθεια-download των μεταφρασμένων κινέζικων εφαρμογών, οπότε η χρήση της Αγγλικής γλώσσας στα συγκεκριμένα θέματα πολλές φορές είναι αναγκαία ” ολα καλά αλλά λέω και εγώ τώρα μήπως εσείς που ξέρετε καλά Αγγλικά να τα κάνατε και μία μετάφραση ? Διότι έχω όλο το σύστημα και θέλω να καταλάβω τι μου γίνετε