Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
#maddoctor γραφεις ( Όπως έχετε δει όσοι χρησιμοποιείται την εφαρμογή, για κάθε Smart συσκευή κατεβάζει κάποιο αρχείο από τον server της Xiaomi, που είναι στα κινέζικα φυσικά. Λοιπόν βρήκα που κατεβαίνει αυτό το Plugin, και μετέφρασα του router που έχω. Όποιος έχει άλλη συσκευή που έχει στα κινέζικα το μενού, ας μου στείλει το apk από την τοποθεσία που θα του πω. Το Plugin θα το βρείτε στην διαδρομήData/Data/com.xiaomi.smarthome/files/plugin/install/mpk/ένα νούμερο ) έχω το redmi note 3 pro με τ…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
alnikou - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμου τα έσβησε όλα !! και δεν μπορώ να βάλω την νέα την 6.9.9 έβαλα την 6.6.30 είχα κάνει Backup πως τα επαναφέρω τώρα ?? δεν μου διαβαζει και την καρτα τωρα
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
alnikou - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤα είπαν όλα ποιο πάνω ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ο αισθητηρας ειναι εκει οπου ειναι το μεγαφωνο η καμερα οταν εχεις την θηκη ειναι σε λειτουργια τσεπης ??
-
Παράθεση από amigagr: “εχω να τους δωσω αρκετα πραγματα αλλά τις ωρες/μερες που ανοιγουν ειμαι εκτός και δεν βολευει... ” παρτους τηλέφωνο ερχωντε να τα πάρουν ειδικά το φιλαράκι μου ο tzoudas
-
Παράθεση από amigagr: “retro club ” έχω δώσει κάποια πραγματάκια έκει!!! καλή επιτυχία να έχουν
-
Στην Θεσσαλονίκη μια παρέα φίλων δημιούργησαν μια αίθουσα με παλιά κομμάτια ΗΥ έτυχε να γνωρίζω έναν από αυτούς ο οποίος και μου το είπε