Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αναζήτηση 3D Virtual Glasses
alnikou - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπυροβολάει μόνο του αρκεί να βάλεις την κόκκινη κουκκίδα στον στόχο
-
DRONE XALASMENO
Μήνυμαέχω ήδη μιλήσει μαζί τους μου λένε να πάρω καινούριο !
-
DRONE XALASMENO
ΜήνυμαΠαιδιά συγνώμη ξέρω ότι δεν έχει καμιά σχέση αυτό το θέμα με την κοινότητα απλά θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα με ανταλλακτικά από drone fantom dji 3 profesional δυστυχώς τράκαρε και έπεσε έσπασε η βάση από την κάμερα !! ψάχνω αλλα δεν καταφέρνω κατι
-
Μπράβο σας αξίζετε πολλά συγχαρητήρια! καλό θα είναι όμως και αυτοί που θα απαντάνε στην Γλώσσα τους να μπορούμε να τα διαβάζουμε και εμείς . στο φόρουμ της xiaomi όταν γράφω Ελληνικά μου τα σβήνουν
-
Αναζήτηση 3D Virtual Glasses
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Το the dark of fear δεν το δοκίμασα, αλλά τα υπόλοιπα δεν μπορούσα να τα παίξω. Εντωμεταξύ το Note Pro μετά από κανά μισάωρο που δοκίμασα με το κλασσικό Roller Coaster, έκαιγε πολύ! Έβαλα το Deep Space Battle VR και έπαιξε μια χαρά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamearx.spacerumble Σήμερα ελπίζω να το δοκιμάσω και με ταινία και να φτιάξω και την παρουσίαση ” Γιατρέ έπεσα σκοτώθηκα !! χαχαχα ήμουν όρθιος γύρω γύρω πυροβολούσα και στο τέλος έπεσα!! μήπω…
-
Xiaomi yeelight
Μήνυμα@maddoctor δεν με δουλεύει με το apk αυτό που έχεις μιλάω για 7. 113 | αρχείο 1969.apk | Yeelight LED Lamp | 30.1.2016 (OK) με έχει κάνει εγκατάσταση ένα άλλο στο έχω στείλει και είναι όλο στα Αγγλικά φακελος 304 apk 2908
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nikossoul: “Καλησπερα σας. Ή κοπέλα μου έχει το redmi note2 pro και τελευταία έχει πρόβλημα με το άλμπουμ φωτογραφιών. Όταν ανοιξει μία φώτο τη δείχνει θαμπή κ όταν πάει να δει άλλη της βγάζει μαύρη οθόνη. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με αυτό; ” Επίσης χρησιμοποιεί κάρτα μνήμης εξωτερική και εάν ναι ποιά ” Τι ενοεις ?? και σε μένα το κάνει και έχω μια no name 32
-
Power Bank Xiaomi
Μήνυμαδοκίμασε απο το yeso521
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΒγάζει καταπληκτικό φωτισμό και χρησιμοποιείται αναλόγως την περίπτωση στον Γιατρό έστειλα το apk Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk