Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Share yeelight group
ΜήνυμαΔεν μπορεί να δουλέψει από δυο διαφορετικά κινητά
-
Ερωτηση ίσως βλακεία αλλά !! Σε ποιον φάκελο κάνω αποσυμπίεση αυτό που κατέβασα ? Και τι κάνω μετά εγκατάσταση ?
-
Δείξτε μας την αρχική σας οθόνη
alnikou - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από babis306: “@alnikou ok που ξερεις μπορει τωρα στις γιορτες να ανεβω μια βολτα.....ειναι ωραια εκει πανω!!! Απο εδω που καθομαι και γραφω τωρα την βλεπω την Κλεισουρα σκαρφαλωμενη στο βουνο. Α ειχα και εναν φιλαρακι σειρα μου απο κει που εχω να τον δω απο τοτε που τελειωσαμε το σχολειο.......ΤΟΜΟΥ Αχιλλεας, τον ξερεις? που βρισκεται αυτος τωρα? ” Νομίζω Γερμανία
-
ΜήνυμαΠαράθεση από babis306: “@alnikou κρατας πατημενο το εικονιδιο του καιρου με το ρολοι που εχειςκαι το τραβας επανω να παει στον καδο μετα πατα συνεχομενα σε κενο σημειο της οθονης και θα δεις απο κατω widget πατα εκει πανω και βρες το widget καιρος Μ8 διαλεξε ποιο θελεις και κρατοντας το πατημενο το τραβας στο σημειο της οθονης που θελεις. Εγω εχω αυτο με το ρολοι και προγνωση 4 ημερων......Εχει και αλλα διαφορα!!!!! Αν ανεβω καμια μερα Κλεισουρα θα σου στειλω μνμ για καφε.......... ” Σε ευχαριστ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από babis306: “Καλησπερα, εδω ειμαστε και μεις...... ” έχω κάνει την εγκατάσταση άλλα στη αρχική οθόνη μου δείχνει άλλη εφαρμογή. πως βάζω την συγκεκριμένη στην αρχική οθόνη ?
-
V10 Themes
alnikou - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παράθεση από alnikou: “δικές μου ταπετσαρίες πως γίνετε να βάλω ” Πατάς κάτω αριστερά της 3 γραμμές παρατεταμένα και σου βγάζει ένα έξτρα μενού εκεί έχει και ταπετσαρίες και widget κλπ ” νομιζω οτι δεν κατάλαβα !! θέλω να βάλω δικές μου φωτογραφίες
-
V10 Themes
alnikou - - V10 Themes
Μήνυμαδικές μου ταπετσαρίες πως γίνετε να βάλω
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ : όταν παίρνω τηλέφωνο η οθόνη σβήνει και δεν ανοίγει ξανά για να ανοίξει η πρέπει να κλείσει το τηλέφωνο ο άλλος η να βγάλω την κάρτα sim ώστε να διακοπή η σύνδεση. σε κλήση με τηλεφωνητή δεν μπορώ να κάνω τίποτα δεν υπακούει η οθόνη. φοράω την miui 10 GLOBAL 8.11.15 beta με android 6.0.1 MMB29M
-
Παράθεση από miltosdelis: “Ομάδα καλησπέρα μόλις άλλαξα στο kenzo μου οθόνη με πλαίσιο αρκετά καλές οι πρώτες εντυπώσεις το μόνο που με χάλασε είναι ότι πρέπει να ξεκολλάς εξαρτήματα από το ένα πλαίσιο και να τα περνάς στο άλλο έτσι και έχασα την δόνηση κόπηκε η καλωδιοταινία στο τράβηγμα κατά τ αλλά πολύ καλή η οθόνη και προστατευτικό τζάμι δώρο από τον φίλο μας τον Κινέζο aliexpress capas το κατάστημα δείτε το μπορεί να είναι λίγο τσιμπημενες οι τιμές αλλά έχει καλή απ' ότι φαίνεται ποιότητα Ε…
-
Το ξεκλείδωμα οθόνης εχει πρόβλημα ?? στην Αρχική σελίδα εκεί που λέει Επιτεύχθηκε ο στόχος μου τα δείχνει μισά.
-
Παιδιά συγνώμη άλλα δεν κατάλαβα ποιο από ολα να κατεβάσω ?? ολα τα αρχεία η ένα από ολα. είχα την εφαρμογή την τελευταία απο το google και θελω να βάλω την Ελληνική έχω το mi band 3
-
Παράθεση από lallasgr: “Όταν με το καλό ανεβάσουμε την νέο έκδοση και τα νέα firmware και resources θα πρέπει να τα περάσεις χειροκίνητα με το Notify & Fitness for Mi Band. Διάβασε στην πρώτη σελίδα τον οδηγό για να καταλάβεις ακριβώς τι θα πρέπει να κάνεις για να έχεις πάλι Ελληνικά! ” Σε ευχαριστώ αυτό ήθελα να μάθω. δηλαδή ολα όσα κάνει στην αρχή χάθηκαν ? πρέπει να τα ξανακάνω ολα απο την αρχη
-
Παράθεση από drivth: “Τώρα φίλε μου θέλει χειροκίνητο update. ” Δηλαδή ?? είχα παλιά την mi fit απο εδώ του Φορουμ
-
Λοιπόν παιδιά έκανα αναβάθμιση στην 3.5.3 με αλγόριθμο 1.1.14 το ρολόι γύρισε στα Αγγλικά ! για να το ξανακάνω Ελληνικά πρέπει να τα ξανακάνω ολα από την αρχη η να περάσω την 3.5.3 την δική σας από πάνω ?
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από NasDriver: “Μόλις κάνει αναβάθμιση το official app σε νέα έκδοση, πολύ πιθανό να θα τα χάσεις όμως ” Fixed ” Ναι ίσως! αλλά να σας θυμίσω οτι είχα βάλει κανονικά του φόρουμ έκανε όλες τις αναβαθμίσεις και μετά έβαλα από το play store διότι αυτή του φόρουμ είχε ένα προβλημα με το ξεκλείδωμα οθόνης ! τώρα είναι ολα οκ μέχρι πότε δεν ξέρω!
-
Παράθεση από Selemeles: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από NasDriver: “Το mi fit έχει ελληνικά από μόνο του, το mi band όμως δεν έχει...εκτός και εάν τα βλέπει και στο band ελληνικά χωρίς να έκανε κάτι άλλο... ” Ναι έχει Ελληνικά είχα βάλει ολα τα παραπάνω όπως τα γράφουν εδώ έσβησα του Φόρουμ έβαλα από το playstore και ολα είναι Ελληνικά και δουλεύει άψογα περιμένω να δω με την μπαταρία ” ο καιρός παίζει κανονικά σε σένα;Όπως επίσης και η ώρα στη μέτρηση σφυγμώΝ; ” Βασικά είχα κάνει ολα τα πο…