Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από alnikou: “Λοιπόν παιδιά εχω να προσθέσω οτι από την τρίτη 05/07/2016 14:30 που φόρτισα το κινητο, ανοικτό συνέχεια , wifi, G4, δεδομένα, GPS κτλ , η μπαταρία σήμερα 07/07/2016 και ώρα 20:02 είναι στο 38% πολύ ικανοποιημένος και μιλάω για το RN3 Pro ” Αν και παιζουν πολλα ρολο με ποια rom εισαι φιλε μου; ” Έχω την MIOUI 8 by Xiaomi mioui gr GTV 6.6.30 Developer και εδώ να ευχαριστήσω τον @Bodai που ξενύχτησε άλλα και τον πάντα καταπληκτικό φίλο μου @GR_Macedon που…
-
Θέλω να σε ευχαριστήσω @maddoctor και να σου δώσω συγχαρητήρια για την καλή σου δουλεια ! εχω την Πρίζα και δουλευει αψογα με το ανεμιστήρα μου ! έχω και την λάμπα Original Xiaomi Yeelight LED Smart Light Bulb Lamp Wi-Fi Remote Control for Smartphone E-497887 η οποία είναι καταπληκτική ξεκινάει από λίγο φως μέχρι πάρα πολύ και αλαζει χρώματα και εδώ είναι ο πολύ ωραίο βάζεις οτι χρώμα θέλεις !! αναλόγως την κατάσταση !! τωρα προσπαθω να βάλω και το Original Xiaomi Smart Sensor Real-time Detectio…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
alnikou - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπως θα ξέρω αν έχω το redmi note 3 kenzo η το απλό ??
-
εγω τα εκανα και τα ξαναεκανα αλλα αυτο το ρημάδι δεν λεει να κανει εγκατάσταση και μιλάω για το twrp3_by_mic_hennessy.img σε REDMI NOTE 3
-
πως θα διαλέξω ROM ? εγώ θέλω να βάλω την ελληνική στο redmi note 3
-
Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από GR_Macedon: “Φίλε αν αντί για το 2 σου στείλει το 3pro με τα ίδια λεφτά τότε μη μιλάς καθόλου. Εδώ εγώ 1 redmi note 3 pro του αγόρασα και δεν έβαλε τίποτα έξτρα πάρα μόνο ένα tempered της πλάκας και μια σιλικόνη επίσης της πλάκας. ” Θανάση κάτσε να το πάρω πρώτα να δω τι έστειλε και αν το έστειλε ! ” λοιπόν μόλις σήμερα παρέλαβα το τηλέφωνο ένα redmi 3 !! που είναι ο προ που ειπε ? τέλος πάντων ασ δω αν μπορέσω να το σετάρω
-
Αναζήτηση android tv box
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕίσαι ωραίος Γιατρέ έχω παραγγείλει ένα στα 40€ και το περιμένω
-
Αναζήτηση android tv box
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν υπάρχει άλλα πως σεταρονται ?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Φίλε αν αντί για το 2 σου στείλει το 3pro με τα ίδια λεφτά τότε μη μιλάς καθόλου. Εδώ εγώ 1 redmi note 3 pro του αγόρασα και δεν έβαλε τίποτα έξτρα πάρα μόνο ένα tempered της πλάκας και μια σιλικόνη επίσης της πλάκας. ” Θανάση κάτσε να το πάρω πρώτα να δω τι έστειλε και αν το έστειλε !
-
Παράθεση από maddoctor: “@alnikou στείλτου email με φωτό με το πρόβλημα, να το διορθώσει πιστεύω άμεσα. ” τον έστειλα μήνυμα τον είπα ότι αυτό μου είναι άχρηστο και αυτός άμεσα έβαλε 5$ στον λογαριασμό μου ! τί νά τα κάνω εγώ ήθελα το πολυμπριζο άσχετα που τον παρήγγειλα και ένα τηλέφωνο RN2και μετά από 5 ημέρες μου είπε ότι δεν έχει και θα με στείλει άλλο RN3 PRO ! Περιμένω πρoς το παρών δεν είμαι ευχαριστημένος από τον φίλο μας τον @yeso521
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Δηλαδή μπαίνω εγώ και άλλοι 5-6 σε ολους τους οδηγούς του lallasgr και caeser και απαντάμε στα Κινέζικα. Έρχεται ενας moderator και σβήνει όλους τους οδηγούς; ” Και καλά θα σε κάνει ΧΙΧΙΧΙ