Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Για μένα είναι σωστοί ! και συγνώμη!! εγώ έγραψα κάτι στα Αγγλικά και στα Ελληνικά και μου έστειλαν μήνυμα στο ινμποξ λέγοντας μου ότι το διαγράφουν διότι γράφω σε άλλη γλώσσα από ότι λέει το φόρουμ και αν θέλω να γράφω μόνο στα Αγγλικά ! δεν θέλω να πω τίποτα άλλα και εμένα μου την δίνει όταν διαβάζω κάτι και δεν το καταλαβαίνω και ιδικά σε ένα φόρουμ που απευθύνεται σε Ελληνες
-
Καταγραφικό
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Ξέρω τι θα μου πείς!! Ότι είναι από άλλη συσκευή .... αλλά ρίξε μια ματιά εδώ => cd.suneyes.hk/0B342468-5AA3-42…ck%20Install%20Manual.pdf Και εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας της Escam => Contact us ” μου γραφει στα κινεζικα οτι δεν υπαρχει σελίδα
-
Καταγραφικό
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Αυτό βοηθάει!? [media]https://www.youtube.com/watch?v=4NejEjjogeI[/ ” τις καμερες τις εχω συνδεσει τις βλεπω μεσα απο το τηλεφωνο μου το καταγραφικο δεν ξερω και δεν μπορω να συνδεσω
-
Καταγραφικό
Μήνυμαπαιδιά γεια σας έχω μια απορία και λέω μήπως κάποιος εδώ μέσα γνωρίζει κάτι ?? έχω ένα καταγραφικό και δεν εχω οδηγίες χρήσης βασικά δεν ξερω πως να το συνδέσω ενα CD που ειχε μέσα στο δέμα το word το αρχειο με την χρήση ειναι χαλασμένο> αν κάποιος ξέρει κάτι θα τον ευγνωμονούμε το καταγραφικο ειναι αυτο Escam K104 ONVIF 1080P 4 Channels Mini NVR Network Video Recorder for IP Camera SWK-511014
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 - Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ - Tι ακριβώς αγοράσατε: yeso521.com/xiaomi-mi-power-strip.html - Την ημερομηνία αγοράς:6/5/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Παρέλαβα σημερα - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Έκανα παραγγελιά το πολυπριζο με τα USB και αυτός μου έστειλε χωρίς usb εκτός από αυτό έστειλε και ένα φισ για ευρωπαϊκή πρίζα το οποίο δεν ταιριάζει !! τι πρέπει …
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΞεκίνα από τις 6 τα ξημερώματα έτσι θα εισαι σίγουρος οτι δεν θα κανεις 2 ώρες και δεν θα εχει ζεστη